Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kismillio

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akcióban a csendes ellenállás. A felirat nehezen kivehető, de egy szemtanú szerint az angol SHAME szót (magyarul: szégyen) festették rá. A zembereket a terrorista bevándorlóktól hősiesen oltalmazó Orbán-kommandó a saját lövészpáncélosát nem tudta megvédeni. Most aztán itt az ideje betiltani néhány…..
A nemlétező KDNP elnöke, Semjén Zsolt hazaárulónak nevezte mindazokat, akik csatlakoztak ahhoz a kezdeményezéshez, amelyet a DK indított el a határon túli magyarok szavazati jogának megvonásáért. Ha belegondolunk abba, hogy egy kutatás szerint a magyarok kétharmada és a fideszesek több mint fele…..
A Vajna-féle TV2-n műsort vezető Gundel Takács Gábor blogposztban reagált az Őcsényben történtekre. "Talán az őcsényi történések kijózanítóak. Nem, az nem lehet, hogy ennyire kiszolgáltassuk magunkat annak, amit próbálnak velünk elhitetni a hatalomért folyó harcban" – írja a Szemlélek blogon…..
A lazítás két éve után 2021-ig tartó, meredek hiánycsökkentési ciklus kezdődik - állítja a hvg.hu a kormány hivatalos költségvetési előrejelzése alapján...
Természetesen nem az a gond, hogy Orbán erősíti a szakmunkásképzést. Ez önmagában nem lenne baj, hiszen vannak azért jelentős számmal olyan fiatalok Magyarországon, akik még a szakmunkásképzőt sem érik el, és ha Orbán ezt támogatja, akkor az nekik, és az országnak jó. A…..
Vakkomondor Orbán Viktor 50 éves 2013.05.30 18:09:00
A Vakkomondor stábja néhány szívből jövő jókívánságot rögzített a nevezetes nap előestéjén. Többen dalban köszöntötték a kormányfőt, és akadt, aki rövid összehasonlító elemzésben állapította meg, hogy a miniszterelnököt el tudja fogadni miniszterelnöknek,…..