Regisztráció Blogot indítok
Adatok
candle

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy gyógyszertári vásárlás után vannak dolgok, amikre különösen nem számítunk. Például, hogy az ott vett terméknek nem mi vagyunk az első használói. Olvasónk egy vércukorszintmérő esetében találkozott a jelenséggel, ráadásul a patikába visszatérve még magyarázat és felháborodás is fogadta, a pénzét…..
Igen is és nem is. És mindez nem szubjektív vélemény, hanem jogszabályokon alapuló álláspont; és nem a sajátom, hanem az Európai Unióé. Miért lényeges mindez? Hát azért, mert egyáltalán nem mindegy, mit eszünk, ugyanis a naponta rendszeresen elfogyasztott táplálék alapvetően befolyásolhatja…..
candle 2019.11.17 20:01:52
@kodpiszkalo: No és honnan gondoljuk azt, hogy nem tartják be a jogszabályokat azok, akik gyártják a cbd-t? Fény derült-e valaha is visszaálésre és ha igen, milyen formában?
Ezek a rosszhiszemű feltételezések elég gyógyszergyártó lobbi szagúak, hiszen a sebtiben törzskönyvezett gyógyszerhatóanyagojról is időről-időre kiderül, hogy "nahát, nem felel meg az előírásoknak, szennyezett és mégis forgalomba került..."
candle 2019.11.17 21:21:32
@kodpiszkalo: Nekem ez úgy hangzik, mintha a gyógyszeripar önmagát akarná reklámozni, hogy "majd mi ezt jobban tudjuk", pedig ez egy úgynevezett hatóanyagot tartalmazó növény, semmi más. Minőségbiztosítás tudtommal az élelmiszer-tápkiegészítő szerek esetében is van, noha nem olyan szigorúak az előírások. De oké, tegyük fel nem komoly a minőségellenőrzése, de miből tart igazolni egy hatóanyagtartalmat, vagy miből tartana a forrásnak engedélyezettnek lennie ahhoz, hogy a megfelelő (THC mentes) kendert termeszti?
Miért van az, hogy a D vitaminból a gyerekemnek a táplálékkiegészítőnek titulált fajtát írta ki a gyermekorvos, hiszen azok "nem is minőségbiztosítanak"....
Miért van az, hogy mákot ellenőrzött bevizsgált beszerzési forrásból lehet termeszteni ? Továbbá mit jelent a visszaéleés Magyarországon a "szerrel" kapcsolatban, ha valójában lehet termeszteni a növényt, el lehet adni, meg lehet vásárolni, el lehet fogyasztani LEGÁLISAN, csupán egyetlen dolgot nem lehet legálisan: forgalomba hozni... Ön szerint miért?
  2016, nőgyógyászati patológia.... 16 éves, gyermekarcú, kicsit duci, kicsit esetlen, csúnyán mondva tenyeres-talpas tinilány fekszik nagy pocakkal a kórteremben.39 hetes terhes, néhány hónapja nevelőotthonban él. Közel a szülés, várja kislánya világrajövetelét. Teljesen érdektelen. Nyomogatja a…..
Focker Blog Megküzdeni a rákkal 2017.11.09 15:30:00
A kemo elég szar dolog. Kapod napi szinten az infúziókat és azokba van belekeverve az anyag. Olyan anyag, ami megöli a szervezetedben a daganatos sejteket, igaz, a többit sem kíméli. Magyarul szépen padlóra küld, elveszi az étvágyad, hányingert és hányást vált ki belőled, a…..