Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jámbor András

9 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A köztársaság helyreállításának és megszilárdításának feladata tehát megköveteli a baloldal megújulását is. A baloldali útkeresés megspórolhatatlan: fel kell tárnunk az egymásra rakodó adaptációs kudarcok történetét, és képesnek kell lennünk megmutatni, hogy mit is…..
Jámbor András 2013.12.04 21:57:56
@Tyreo: 2 hete. Mivel a pártja a PM volt a második a kezdeményező LMP után amelynek minden parlamenti képviselő tagja aláírta.
Kápráztató, ami Magyarországon történik. A Karácsony Gergelyék-féle Bajnaista platform kiválik az LMP-ből. Az LMP nem áll össze az E14-gyel, de az LMP-B igen. Új pártot alapítanak – a régi baloldalon. Elképesztő látni, milyen gigantikus vonzereje van az E14-nek és Bajnainak…..
 (Cséfalvay) abban egyetértett Jávorral, hogy egy túl erős egyensúlyjavítás recessziót okozhat. De a Jávor által javasolt gazdaságélénkítés sem járható út, mert ugyan rövid távon működhet, de azonnali eladósodást okoz. Különben elsőre az EU is az élénkítéssel…..
 Kár volt annyit izgulni hétvégén a helyben osztott anyagok miatt, az ügyrendi Bizottsági június 20-i ülése a második napirendi pont után határozatképtelenné vált. Nem baj majd  a szerdára összehívott rendkívülin, vagy a testületi ülés reggelére összerántotton…..
Jámbor András 2011.06.29 23:47:17
@raszti: Mi a hiteles az a munka amit az LMP végez a kerületben és országosan, vagy az amit egy MSZP-s blog háttér infok nélkül szemezget egy levélből? De még ha úgy is lenne mint amit az MSZP-s blog állít. Mi számítana többet, hogy káromkodnak a párt egy belső fórumában egy kőkemény vitában, vagy az amit Várnai Laci csinál?

Mi az ami a te életedre jobban hat?
 A kerületi Fidesz érdemi hasznosítási elképzelések helyett arra jutott, hogy a fiatalok körében kedvelt szórakozóhely, a Zöld Pardon helyére egy saját magát dicsőítő emlékművet állit. Ezzel bebizonyította, hogy nem tekinti partnernek a fiatalokat.Az LMP helyi frakciója…..
Jámbor András 2011.05.15 21:12:12
@Arcady: Nem sokat jártam a ZP-be bulizni, nem az én stílusom. Szerintem nem kéne összemosni a bulizókat a ZP tulajdonosaival.

A Szimpla kert sztorija egy tök jó példa erre az egészre. A hely költ arra, hogy olyan emberek legyenek az utcában akik csititják a kiabálókat, azokat is akik nem a Szimplába járnak. Emellett évi több tízmilliót költenek a környező házak hangszigetelésére, és a múlt hónapban szerveztek egy kerekasztalt ahol a környékbeli szórakozóhely tulajok az önkormányzat és a lakók ültek le egyeztetni, úgy tudom pozitív fejleménnyel.

Egyébként maga a közlemény se mondja, hogy a ZP ebben a formában maradjon meg, nem is fog megmaradni, de a területrendezés és a további hasznosítás fontos lenne. Szerintem maradhatna szórakozóhely, csak nem egy mutyival odahozott tulajdonos kell, hanem aki nem akar problémákat, és neki se jó ha botrányok lesznek.

Egy kávézós sörözős hely, ami figyel a környékre én azt gondolom nagyon simán elférne a helyen. Az önkormányzatnak pedig figyelnie kéne, hogy az onnan befolyó adópénzekből karmentesítsen. De egy normális játszótér, vagy egy nem betonalap park is ráférne a környékre.

Amit most az önkormányzat csinál ugyanolyan egyoldalú lépés, mint amikor bevállalt a lakók figyelembevétele nélkül egy ilyen helyet a környékre. Jelenleg ugyanúgy a lakosság feje fölött zajlik a döntés, még ha most számodra ez pozitív is.
Jámbor András 2011.05.15 21:18:21
@v.l: Nincs igazad, ott van az Infopark, az egyetem, például ezen a héten volt a ZP-től 100 méterre egyetemi buli. Abszolút járnak arra az emberek, mert ott van az A38 hajó, inkább egy minőségi váltás kéne, amiben a tulajdonosok figyelembe veszik a környezetre gyakorolt hatásokat.(lásd fent)

Azt pedig én se értetem eddig se, hogy a ZP, miként működhet a csendrendelet mellett éjfél után, amikor mondjuk a Ponyvaregényt, a Libelát, vagy az oportót bezárják a rendőrök ha 10 perccel tovább vannak nyitva.

Ha az önkormányzat hoz szabályokat tartsa be azokat, ha probléma van egy szorakozóhellyel, akkor oldja meg ezért tartjuk. De az, hogy évekig nem csinálnak semmit utána pedig csak a legradikálisabb megoldásokban tudnak gondolkodni egy vicc.

Mint kerületi lakos mit gondolsz arról, hogy ha a BL döntőhöz megakarsz inni egy sört este 10 után, akkor a kerületben nem kapsz, csak ott ahol lefizették a zsarukat?
"A párt EP-frakcióvezetőjét a ... munkatársai keresték meg tavaly egy ajánlattal. Százezer eurót, első osztályra szóló repülőjegyeket és egy cég felügyelőbizottságában tagságot ajánlottak neki, ha benyújt egy nekik kedvező jogszabály-tervezetet. S. tagadja, hogy…..
Jámbor András 2011.03.18 18:27:28
@derelyegrádi szellem: Tehát szerinted a naponta azt jelenti, hogy karácsonykor és január1. meg amikor nem dolgozik akkor is bevonatozik Budapestre, csak mert mókás?:D
Tegnap délután, az állami ünnepségnek álcázott Fidesz-, valamint a többi szokásos pártrendezvény lejártával valódi, részben sem fizetett tömeg gyűlt össze az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél Budapesten. A megmozdulást szervező „Egymillióan a sajtószabadságért”…..
Jámbor András 2011.03.16 18:09:04
Átvedelve most már :D
@dugovics titusz: Akkor a szerző szerezen a egy tévét internetes portált vagy rádiót az LMP-nek :D
De a viccet félretéve nézz meg egy sajtómonitoringet, melyik pártnak hány megszólalása volt, ezeknek minőséget, és, hogy ezek hol jöttek át. Nem az LMP lesz az utolsó ebben abban biztos lehetsz. A médiatér keretei adottak, de majd egy idő után ezek is biztos változnak ;D
Kettős Mérce Heraldika 2010.09.17 09:11:00
Update: Félreolvastam egy mondatot ez van, szar vagyok :D (kereszténygyülölő ellenben nem) A fülkék forradalma kiterjedt a címerek forradalmára. Sajnos nem találtam utalást mikor változtatták meg a KEH honlapján a logó-ban ( a logo a képfájl neve), a hivatalos alkotmányban…..
Jámbor András 2010.09.17 17:23:24
@Mikrobi: ásitás jel
@Fedor: jajj mivel?
Betöltés.....
 A tegnapelőtti Szlovák parlamenti választások megmozgatták a Magyar közvéleményt is, számtalan publicisztika bogbejegyzés és komment született a témában, bizonyosan ez volt a nap híre, még a németek fergeteges játéka is eltörpült mellette.A magyarországiak számára…..
Jámbor András 2010.06.14 09:23:57
@hercegnö: magyarkodtunk volna? :D
Hüm érdekes...
Betöltés.....
Ennyit kell gyűjtenünk mikroadományokból ahhoz, hogy az utolsó egy héten (azaz a jövő héten) minden korábbinál intenzívebben kampányolhassunk. Az utolsó hét az LMP számára sorsdöntő lesz, készülj Te is!Miről van szó?Ha van pár órád, a hátralévő napokban amit az LMP-re…..
Jámbor András 2010.03.31 15:27:37
  Chuck Norris bár igazi konzervatív de Huckabee után most az LMP mellett is kiáll, ő már érzi mi lesz április 11.-én.                     ..
Igen, Lehet! Nem hittem volna 4 nappal ezelőtt, hogy minden lista állni fog. De áll, és most sem hiszem el. Tegnap Celldömölkön, az egész város LMP volt. Négy kitelepülés, 16 aktivista, végigplakátolt város. Két nap alatt 200 szelvény. Ma reggel, Dunaújvárosban 732 KC volt, a…..
Kreatív LMP Katedrális, TV, LMP 2010.03.08 16:50:00
Balogh Zoli photoshopjai, reme ..
Kreatív LMP Borzasztó :D 2010.03.07 07:09:00
De minden kezdett nehéz... ..
Kreatív LMP LMPage 2010.03.06 19:50:46
via..
Ez a blog arra hivatott, hogy részt vegyél és alkoss; ahogy a blog neve is írja, legyél kreatív. Az LMP hisz abban,hogy a társadalmat akkor tudjuk megváltoztatni, ha mi, tudatos állampolgárok összefogunk. Ha mi elindítjuk a változást. Így indult el az LMP is.  Ezen a blogon azt…..
2009. április 23-án, két héttel az EP-választás előtti gyűjtés befejezése előtt 8056 cédulánk volt, és vele egy álom, amit csak suttogva mertünk kimondani. Akkor 11.944 cédula hiányzott még és lehetetlennek tűnt a feladat. Mindenhonnan azt hallottuk, hogy az LMP el fog bukni,…..
Jámbor András 2010.03.05 16:43:31
Hogyan tegyünk tönkre egy hétvégi családi estét?Politikával!Nem vagyok egy pártnak sem tagja, bár már többen kerestek. Jobbnak láttam távol tartani magam a dologtól. Megvan a magam véleménye, személyes csalódásaim, támogatható lépések mindkét oldalon, ahogy elítélhetőkből…..
Jámbor András 2010.03.03 19:11:51
@maxt: Én meg gyanitom, hogy bepötyögte a gép a körzetszámot, és utána randomgenerált egy létező számot.
Lokális klímaváltozás Cédulák 2010.02.15 16:21:00
Kábé egy hete zajlik a kopogtatók gyűjtése. Tanulságos jelentések a frontvonalból, LMP-s aktivisták belső fórumáról minden további kommentár nélkül. „Volt egy idős nő aki szimpatizál velünk, ránk is szavazz, de a kopogtatót nem adja. Magyaráztam, hogy lehet az ő…..
Jámbor András 2010.02.15 19:02:05
@kívülálló: Az LMP-nek nincs 20 éve fejlesztett adatbázisa nem ismeri a szavazóit.
@ősirománszokás: Schiffer dolgozik a magánszférában is, sokan meg ezért támadják ;D
Jámbor András 2010.02.15 19:13:02
@SaschaBraun: Ezzel szerintem az LMP és a fent írt tapasztalatok nagy részét kitevő konzervatív vidéki részét sérted meg maximum a pártnak, a többiek ezt a hülyeséget már annyiszor hallották, hogy szerintem fel se veszik.
Jámbor András 2010.02.16 03:32:13
@heima: Nem.

A FIDESZ az MSZP és a Jobbik kőkeményen megdolgozik érte, fenyegetéssel, pénzel, adatbázissal.

Ezt te se gondolhatod 0 versenyelőnynek.