Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Muszáj Herkules

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  /A politika valódi bűne/       Disclaimer: Ez a post sokkal hosszabb annál, mint amit épeszű ember a neten elolvas. Mi több, ahhoz, hogy könnyen emészthető legyen, nem elég egyszerű és nem is elég hatásvadász. Tudok róla, ez van.   Tartalmi összefoglaló:…..
Muszáj Herkules 2011.12.29 18:19:40
@Senki A.: Mert blogba, kommentnek túl hosszú, és le akartam írni. Semmi más oka nem volt. Annyira nyilatkoztatom ki, amennyire az kinyilatkoztatás, ha valaki azt mondja, hogy az a véleménye, ami. A saját véleményét mindenki kinyilatkoztatja, a vélemény szubjektív. Amiket leírtam, nem tények, hanem a véleményem. Pont annyit ér, mint a tiéd. Egyet.
Muszáj Herkules 2011.12.29 19:49:30
@Senki A.: Akkor nem volna szabad vitatni, ha kitörölném a kommentedet. De nem töröltem ki, annyit vitatod, amennyit akarod. Viszont nem kötelező vitatni, hanem csupán lehetséges. Ergo: nekem nem kell vitatnom, és nem is fogom. De te nyugodtan teheted -- például ha akarod, keresel magadnak valakit, akivel vitathatod. Nem én vagyok a megfelelő személy, de ettől még nem kellene idegesnek lenned.

Ha újságba írtam volna, vagy le lennének tiltva a kommentek, akkor még ennyire se tudnád vitatni. Így viszont tudod. Mással.
Herculeanum Pater Noster 2010.02.11 03:10:00
Amikor fiatalabb az ember annál, mint amikor már kevésbé fiatal, akkor olyasmiket képzel, amik kevésbé állják meg a helyüket a gyakorlat mezején, mint azok, amiket később gondol. Véli ő. Amikor öregszik valaki, saját személyiségében mindig fejlődést lát. Azt valamiért nem…..
Herculeanum Mire megy ki a játék? 2010.02.10 03:40:00
Adott egy társaság, amelynek tagjai összejárnak kártyázni. Mivel a játék öröméért teszik, elhatározzák, hogy babban fognak játszani. Nagyjából a következő történik: Vesznek sört, csipszet, narancslevet.Valaki kártyát is visz.A babos zsákból a parti elején kiveszik a…..
It's Official: The Oil Export Crisis Has Arrivedhttp://www.businessinsider.com/the-oil-export-crisis-has-arrived-2010-2 Megvagy Hadnagy lebetegedett, én helyettesítem. Nekem semmi kedvem a szokásos cécóhoz, úgyhogy próbáljunk ki valami egészen mást.  Az…..
avagy „Sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánunk” kedves Mindnyájatoknak!?  Az alcímben olvasható, kötelező nyelvgyakorlatot kismilliószor hallottam már, de tegye fel merőben virtuális kezét az, aki nem. Persze bizonyos életkor után már nincs az embernek olyan…..
Muszáj Herkules 2010.02.08 08:38:13
@ArmaGeddon Bácsi: Mindenki a homokba dugja a fejét. Mindenki. Csak az érdekel minket, amiről mi magunk véljük azt, hogy fontos / érdekes. Lépj túl rajta: mások szerint minden másképpen van.

Ehhez a homokot kéne megváltoztatni, nem az embereket.
Herculeanum Házirend 2010.01.31 20:15:00
  Bevezetés Ezt a blogot a despotizmus és totalitarianizmus szelleme lengi be, mint anno Európát a kommunizmus kísértetéé. Ennek figyelembe vétele melegen ajánlott, ha a későbbiek során érteni akarod, miért esett meg veled valamely igazságtalanság. A Herculeanum…..
Herculeanum Előszó 2010.02.01 02:21:00
      Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek. Próbáltam súgni, szájon és fülön, mindnyájotoknak, egyenként, külön. A titkot, ami úgyis egyremegy S amit nem tudhat más, csak egy meg egy. A titkot, amiért egykor titokban…..