Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katherine Stone

69 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Folytköv. xdhttp://stellaa.freeblog.hu/..
Hülye vok.Valami megváltozott. Vagyis nemtom... "Szerelmet" vallottam neki. És utána valahogy más lett minden. Mármint bennem. Amint elmondtam neki, mit is érzek, már nem is éreztem úgy.Hétfő reggel ráadásul hát.... kiábrándító volt. Vagyis egyre inkább zavaró ez a…..
Valami baja van. Beteg. Van egy sejtésem, de nem mondja.Kegyetlenül utálok élni...
Nem emlékszem, hogy közvetlenül az előző bejegyzésem után jött-e a megnyugvás. De kb. akörül este elkezdtem hallgatni valamit. Egy hangoskönyvet. Már nyár óta hallgatom, csak nem nagyon haladok vele, mert nem is nagyon szakítottam rá időt.. De mondom most hallgatom.És pont ez volt…..
Ilyen geci nyomorékul is nagyon rég éreztem már magam. A faszom kivan most már mindennel, főleg az itthonnal :@ Anyu nagy valószínűséggel elolvasta a kibaszott naplómat, most meg utalgat rá, de már a faszom kivan ezzel, már itthon se bízhat meg az ember senkiben sem :@ Elegem van már…..
Néha olyan hülye vagyok. De miatta van. Mert annyira nem értem.Tiszta édes volt vasárnap, meg hétfőn is... ugye. És nagyon jó volt vele. Jó rég volt már ilyen velem...És ma. Feljöttem csetre, felnéztem. Néha írt egy-egy mondatot, de aztán mások is leszarták a fejem, úgyhogy…..
A mai délelőtt az valami..... csoda. Nem gondoltam, hogy lesz még valaha is ilyenben részünk.Dehiányzik.. ..
CSAK AKKOR BULIZOM HA ÚÚÚÚGY VAN, ÉS ÁLTALÁBAN ÚÚÚÚÚGY VAAAAAAAAN ÁÁÁÁÁÁ BULIZNI AKAROK MENNIIIIII MOST MOST MOST!!! XDDDD..
Szar ez így. Kibaszottul kurvára szar......
Nem gondoltam volna, hogy valaha is fel fog tudni dobni még valami ilyen irányban...Na ez elég bonyolultnak hangzik, de a lényeg, most érzem először azt a halvány érzést, hogy talán el tudnék szakadni Tőle... De azért még rossz belegondolni :)A lényeg, hogy talán mégis van erre…..
 De rég is beszéltünk már este... De jó is volt most...De jó, hogy holnap is ... Fel kell tankolnom, ki tudja mi lesz később.....
Annyiraszeretemannyirahiányzikannyiraszeretnékvelelenniátölelnimegcsókolnisimogatniszeretnimegfogniakezétpuszitadninekimegsimizniahajátrámosolyognivelelenniéjjelnappalésannyiranembíromkihogyeztneírjamle:(..
Eljött hát végre a várva várt január 25.És el is múlt.Elég sok minden történt azóta. Vizsgák, nevetések, veszekedések.... És az elhatározás, hogy elfelejtem Őt. Tényleg elszállt belőlem minden remény, vagy inkább én oltottam ki magamból mindet. Mert már nem…..
Mennyire jól indult a január 1. Utána borzasztó volt. Bár lehet túldramatizálom, de eléggé, sőt, nagyon ki voltam akadva. Nyomorékul érzetem magam. Vele voltak gondok....Kb egy hét után arról beszélt már ő nekem ridegen, hogy ezt ne folytassuk. Mármint, hogy többé ne…..
Hajnal, Ő fent, kicsit berúgva, nagyon imád.. csókot akar..."édesem"..De kár, hogy mindez csak a net...
Az év utolsó napja. Nem volt fent Ő. Pedig elvártam volna. S még egy ígéret: ha ma nem beszélek vele, akkor egy jó darabig nem.Szeret? Fontos vagyok neki? Sokat jelentek neki? Miért mondja ezt, ha mégsincs fent???ÚJ év.... Nem akarok semmit sem fogadni, mert úgyse tartanám be.…..
Partiképeket nézegetek. És közben átmentem egy két fázison:1. Kik ezek?2. Kik járnak ide???3. Ki ez te Móóóóóóóóóóni??4. Vetkőző nő? cöh..5. Csak az ilyen tökéletes alakú nők tetszenek a pasiknak? :S6. Ilyen izé idétlen 'partiszemüveg" egy pasin... Már nekünk is…..
Nem gondoltam, hogy ilyen lesz ez a nap. Talán egyelőre elfogadtam azt, hogy Z.-vel egy darabig nem beszélek. Talán elfogadtam egy kicsit, hogy most őt nem érdeklem...Szerettem volna ma sütit sütni, divatrajzokat készíteni, végre hajat mosni, karácsonyi zenéket hallgatni és készülni…..
Veszekedtünk. Vagyis megint ő veszekedett... Most meg az volt a baj, hogy miért nem írok rá állandóan... két napja meg az volt, hogy túl sokat beszélünk... annyira nem értem már, miért ilyen. Cinkesnek mondott, meg nem hitt nekem. Azt mondta nem érdekli már hogy mi van, nem érdekli,…..
Na most rövid leszek, de ezt muszáj leírnom.BOLDOG VAGYOK! Most igen! Tegnap kb délután óta. Tervezgettem, gondolkodtam, beszélgettem másokkal. És most jól érzem magam. És HÁLÁS vagyok. És úgy érzem, nem lesz olyan rossz ez a karácsony, mint amilyennek hittem.... (Pedig, teszem…..
Megtettem az első lépést: elköszöntem csetről, és eldöntöttem egy jódarabig nem megyek oda vissza.Második lépés: kitöröltem minden nickem a csetről. Kivéve egyet, mert az e-mail címnek nemtom a jelszvát :DHarmadik lépés: Sok mindenkit töröltem msn-ről.Tovább nem tudom, hogy…..
Pár órával ezelőtt hálát adtam Istennek, amiért segített. Azt tervezgettem, ha Ő ma sem lesz fent, írok neki egy búcsúlevelet... rá 10 percre feljött, és kibékültünk.Pár órával ezelőtt annyira hittem és bíztam. És annyira örültem. Nem volt sok, de örültem.És most…..
Na. Ma egy olyan jó kis pozitív bejegyzést akartam ide írni. Azt, hogy de boldog vagyok. És valóban az is voltam pár óráig. Miatta. És annyira jó volt.Most meg megint pokol. És kurvára elegem van. Elegem van hogy mindig más számít. Hogy mindig más érdekeit nézik. Hogy mindig más…..
Tegnap öttől a gép előtt ültem, vártam Őt, de nem jött... Később, kb. este 10 fele felnéztem újra csetre, fent volt. Köszönt, énis, de nem nagyon foglalkoztam vele, hiszen rám se írt, msnre se jött fel... Elszórakozgattam magamnak. Erre szokásosan megsértődött. Vagyis ilyenkor…..