Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ilds.

0 bejegyzést írt és 236 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég még egy kisebb benzinkutat és egy gyengélkedő parkot látott aki erre járt, mára viszont hatalmas változások jönnek szembe. Elkészült ugyanis az Olimpia Park felújítása, amivel tulajdonképpen egy öt-az-egyben területet hoztak létre. Az ötödik kerület legnagyobb…..
Szerintem hétvégére ajánlom.. 2014.02.28 21:05:53
mert egyszerű és finom..Kipróbáltam a sörös dobozra ültetett pipit, avagy sörös dobozon sült csirkét. Nagyon fincsi lett, csak egy kicsit összefröcsögte a sütőt, és ezért amíg sült hiába kapcsoltam be a szagelszívót, kicsit füstfelhőbe burkolózott a konyha. A végeredmény…..
Ilds. 2014.03.03 10:31:13
A mai naptól kezdve egy új elemet vehetek észre a blogokon. Hogy ez a számláló mit, hogyan, mikortól és miért számol, azt ebből a kérdés-válasz posztból tudhatjátok meg. Pontosan mit számol ez a számláló? A nagyon precíz deffiníció a következő: Az adott posztoldalon…..
Nem toplista, csak az év kiemelkedő fotói egymás után beágyazva. 150 indafotós indította képeit a Best of 2013 gyűjteményben, azok közül válogattam ki a legszebbeket, rövid indoklással. Mészáros Viktor: Határok - "Az Alacsony-Tátra az egyik legközelebbi és legszebb helyszín…..
Folyókat követek... Könyörgöm neked, hadd kövesselek Miért ne lehetnék mindig veled? Legyél az óceánom, ami lecsendesedik, ha a közelébe megyek Legyél az egyetlenem, legyél a vizem, amibe belegázolhatok, ha úgy érzem Te vagy az én folyóm, ami vadul száguld a magaslatokba, aztán pedig a mélyebb…..
HamPLÓ Ködös este 2014.01.06 16:00:00
Vége a vakációnak, úgyhogy mostanában előreláthatólag nem lesz erőm minden napra új bejegyzést írni, de ma egy videó még belefér. A téma - az elmúlt hetek hétfői tendenciájának megfelelően (lásd itt, itt, itt és itt) - az esti Budapest. Nemrég volt egy ködös szösszenet a…..
Szerintem Karácsony 2013.12.24 07:00:00
Ilds. 2013.12.26 12:27:34
Mert persze lehet, hogy még így is épp, hogy túl sokat írnak: nem értek én a pártpolitikához, követni meg se kedvem, se időm nincs a folyton változó pártdirektívákat. De az tény, hogy lappadt, apadt, mit ne mondjak, megsuvadt, hogy plasztikusabban ki ne fejezzem magam, szóval hogy…..
Ilds. 2013.12.22 20:00:48
@Larry Silverstein: Nem tartom a blogjaimat FOS-BLOGNAK. (más sem...) üdv.
Nem tudunk betelni a Zeneakadémiával. Múltkor már megnéztük kívülről, most meglátogatjuk belülről is. Ennél elegánsabb palotát a zenének tán keresve sem találunk, már bent lenni is egyszerűen lélegzetelállító. A csodálatos szecessziós elemek, díszek, alakzatok,…..
Ilds. 2013.12.07 08:27:33
Pont húsz napja diétázom, és rettentő jól érzem magam a bőrömben. Néha kicsit "fáj a szívem", amikor azon a bizonyos közösségi oldalon félóránként megosztanak valami csokis, habos-babos csodát, de már ennyi "munkát" semmi esetre sem hagynék kárba veszni. Tegnap rendezgettem a…..
Feltöltöttétek a tízmilliomodik fotót is hozzánk, Kispala1994 képe egész pontosan a tízmillió-egy a sorban, gratulálunk neki ettől még, nagyon közel volt! A kerek tízmillió nem publikus kép, így azt nem mutathatjuk meg. Egy ideje nem számoljuk már a milliókat, de erről a…..
  Átlátszó: A mutyi, mint városfejlesztési irányelv BPXV: Budapest 140: Pest és Palota határkövei Budapest városom: 140 éves Budapest Check my Budapest: Budapest 140. Top10 legszebb épület a városban Csak a Szépre: Száznegyven, avagy három az egyben Cycle Chick: Most…..
Ilds. 2013.11.19 07:57:08
@retekblog: :) Hajrá!!! :)
Átjött az anyukám délben.... "Nem akartalak zavarni benneteket" és hasonló szövegek, de olyan fura hangulatban volt... Majd átmentem hozzá napozni, szupi a terasza, nem lát át senki.... örült, és főleg annak, hogy nem hagytam egyedül. Erikánál összejöttünk volna négy után Beával egy kis rajzolásos,…..
Szerintem Anya kórházban... 2013.09.18 23:04:52
Megpróbálom ott folytatni, ahol abbahagytam. Csütörtökön elvittem anyukámat Szombathelyre, bőrgyógyászhoz megnézetni, hogy a két évvel ezelőtti övsömör okozza-e a rosszulléteit. A doktornő megnyugtatott minket, hogy biztos semmi köze a dolognak a szerdai problémához.…..
Ez a Gyurcsány Ferenc nem is vitásan tényleg egy igazi polihisztor. Azt  már megtapasztalhattuk, hogy ért a politikához, mi az hogy, nagyon is, és közismert, hogy igen jártas a kádkő és műkorund készítés fortélyaiban is. Továbbá tudjuk róla azt is, hogy a szőlészetben és…..
Indafotóblog Augusztus 20. 2013.08.21 15:08:16
Augusztus 20, ahogy ti láttátok. A nap fénypontjai, új kenyér, országtorta, Mesterségek Ünnepe és a tűzijáték! irenne56 - új kenyerek Még több fotó sunrise-tól, a Mesterségek Ünnepéről - akikkel közösen 2011-ben remek fotópályázatot…..
Szerintem Velence 2013.07.15 17:37:24
"Velence, a „Lagúnák királynője”milliárdnyi fa cölöp segítségével emelkedik ki a tengerből, melyeket a Dolomit hegység erdeiből vágtak ki. A cölöpöket az iszap alatti agyagba és a hordalékba erősítették bele, majd a tetejükre márvány réteget raktak, amely nem engedte…..
Július 4-én a SIP (Steindl Imre Program) vezetőjével, Wachsler Tamással jártuk be a Kossuth teret, hogy kiderítsük: milyen lesz a tér 2014 március 14-én? (A kép forrása) Mi is a koncepció? Kezdjük talán itt az ismertetést. A tér felújítása előtt a fő vezérvonalat kellett…..
Tóni születésnapi bulija "csúszott egy hetet", az időjárás zordsága, és a barátok időbeosztása miatt. Viszont ezzel a szombati nappal isteni jó időt fogtunk ki, és újra együtt volt a "szuper csapat", ahogy az már jó pár éve mindig lenni. Szeretem a fiam barátait, mind egytől…..
Talán egyetlen táplálékunkról sem vitáztak annyit a tudósok, mint a tojásról. Van, aki teljesen eltiltaná egy bizonyos kortól az embereket a fogyasztásától, van, aki épp az ellenkezőjét állítja, és fogyasztását szorgalmazza. Fantasztikus amúgy, hogy mit tud a tojás, nézzük…..
Marci miután elment suliba, visszafeküdtem, elaludtam és álmodtam..... Álmomban sok minden történt, még az, akihez siettem arcot is váltott, vagyis egy másik ember lett belőle, elég fura dolog volt, az egyiket ismertem, a másikat nem. Fantom barátomhoz hosszú, és különös út…..
Ilds. 2013.05.10 11:25:25
Nálam a levesek, mártások, főzelékek, húsételek elmaradhatatlan jellegzetes alapanyaga a tejföl. Készen is szoktam vásárolni, de sokszor készítek otthon tejfölt. A házi tejföl elkészítése nagyon egyszerű. A frissen fejt, nyers, zsíros házi tej kell hozzá. A tejet egy széles…..
A társadalom jelentős része azt a nézetet fogadja el, hogy csak egy embert lehet igazán szerelemmel szeretni. Ezzel alapvetően nem is lenne semmi gond, ha mindannyian monogám típusúak lennénk és senkinek nem lenne szeretője.Akkor mi történik, ha megismerünk valakit, akinek nem tudunk…..