Regisztráció Blogot indítok
Adatok
en-gé

125 bejegyzést írt és 463 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aapp Márkát vált a Market 2012.03.06 22:44:00
Átreformálja a 2008 óta Marketként köztudatba ivódó alkalmazásboltját, a Google. A vérfrissítés oka főként az online disztribúciós szolgáltatások közelebb húzása és a Google streaming-szolgáltatások integrálása. Így az új Google Play-ben találhatjuk meg az összes…..
Valahol az iPhone megjelenése után lett egyfajta stílusirányzat az okostelefonnal történő fotózás, mely eléggé megosztja a fotográfiában professzionálisan és/vagy hobbi szinten résztvevőket. Nyilván ez a terület inkább a személyes emlékeinket örökíti meg, saját…..
A 120 éves amerikai Kodak csődvédelmet kért. Ugyanakkor sikerült 950 millió dolláros 18 havi lejáratú hitelt szereznie a Citibanktól, amivel megmenekülnek a teljes csődtől és újra tudják szervezni a vállalatot. Nagymúltú cégről van szó - írja a Reuters - amely feltalálta a…..
Aapp GetJar – Appszolút ingyen 2012.01.16 17:48:00
Ha azt mondanám, hogy van egy olyan alkalmazáskatalógus, amelyből több mint kétszáz dollárnyi prémium appot tölthetünk le bérmentve és teljesen jogtisztán, akkor hinnétek nekem? Mert létező jelenségről van szó, melyet GetJar-nak hívnak.A világ legnagyobb ingyenes…..
Aapp Can Knockdown 2 2012.01.15 16:26:00
A legnagyobb sikereket elérő játékok a mobil-platformon mindig is a faék egyszerűségű alkalmazások voltak, gondolhatunk itt bármilyen pontgyűjtős játékra, mióta az interaktív szórakoztatás a mobilplatformot is elérte. Korábbi példák közül talán a legjobb a Snake, ami…..
A legnagyobb mobilgyártók eddig főleg az amerikai, európai és ausztrál piacra koncentráltak. Pedig a számok azt mutatják, hogy a következő nagy ugrás Kínában lesz. A kínai gyártók, mint a ZTE, Lenovo, TCL, Konka már helyben vannak, ráadásul külföldi (mármint az európai,…..
Vajon ki böngész gyorsabban? A még meleg iPhone 4S vagy az egyik legnépszerűbb androidos készülék, a Samsung Galaxy S II? Döntsétek el ti! A Slashgear versenyeztette őket, mi az AndroidCommnity oldaláról loptuk a két videót. Elég sok az üresjárat, egy jó bögre kávét…..
Érdekes promóciós és talán iPhone ellenes kampányba fogott a Samsung. Ausztráliában pénteken jelenik meg az iPhone 4S, nyilvánvaló versenytársa a Galaxy-termékeknek, ezért a dél-koreai cég úgy döntött, hogy egy mobil-mobilüzletet állít fel az Ausztrál fővárosban található…..
Két hét múlva startol a 200 dolláros, Amazon szolgáltatásaira megfent tablet, de már most betalálta a "szabadalom-trollként" is ismeretes cég. Az Acacia Research a jelzőt azért kapta, mert felvásárolja más cégek szellemi tulajdonát, majd a leányvállalatain keresztül…..
Appdroid I see dead pixels 2011.10.11 16:32:00
Madonna ezzel a poszttal csúszott le az "Év Megújulása" címről. Bye, bye, Miss American Pie! Komolyra fordítva a szót, nem is tudom, mit kéne ide írni. Új lett a design, reményeim szerint a) szebb b) olvashatóbb c) ezentúl magát fogja írni a blog. Ez utóbbira sajnos kicsit kevés…..
Tim Cook jelentette be, hogy az Apple egy különleges rendezvényt tart meg október 19-én, ottani idő szerint 10:00-kor (helyi idő szerint 19:00-kor), melyen Steve Jobs életére és munkásságára emlékeznek meg. Ezúttal nem egy steril, sötét színpadra és egy projektorra kell gondolni,…..
A posztszegény hétvége egyik híre szerint az iPhone 4S az előrejelzésekkel ellentétben közel sem fogy szarul. Bár konkrét számadatok csak a tényleges megjelenés után jönnek, az AT&T szombati sajtóközleménye még arról szólt, hogy sikerült 200 ezer előrendelőt összeszedni…..
Sokan sírtak fel kedden, hogy az Apple majdnem másfél év után nem egy teljesen úgy generációt, sem a sokat pletykált nagyobb kijelzőt, sem a megreformált dizájnt jelentette be a keynote-ján. Ennek tükrében gondolták egyesek azt, hogy az új iPhone közel sem fogy majd úgy, ahogy azt…..
Elmarad az október 11-re időzített Ice Cream Sandwich és a Samsung Galaxy Nexus San Francisco-i bemutatója. A Google és a Samsung közösen egyezett meg abban, hogy eltolják az eseményt, szerintük ugyanis nem lenne helyénvaló Jobs halála után pár nappal az Apple versenytársait a piac…..
Egy romániai mobilportálra kerültek ki mozgó- és állóképek a Samsung Galaxy Nexus-ról (leánykori nevén Nexus Prime), melyek hitelessége természetesen megkérdőjelezhető, de mégis egy lenyűgözően összerakott rendszer köszön vissza videón, a felhasználói felületet tekintve…..
A Sony úgy tűnik megelégelte, hogy a Sony Ericsson telefonokon nem csak az japán cég neve szerepel. Legújabb stratégiája szerint a Sony felvásárolná a Telefonaktiebolaget LM Ericsson-t, hogy így vessen véget a felezett tulajdonban lévő, 2001-ben társult cégnek. Persze minden maradna…..
Nem szeretnék belemenni semmilyen biográfiai megemlékezős posztba, megannyi remek blogposzt és egyéb írás forog a neten, pláne most (sajnos, hozzáteszem). Ehelyett inkább a Boy Genius Report techblog főszerkesztője által vázolt sztorit közvetíteném. Jonathan Geller több mint öt…..
Wireless Izzít a Nexus Prime 2011.10.06 09:19:00
A Samsung az Apple árnyékában kicsit elhalkult mostanság, de október 11-re azért ők is szerveznek nekünk finomságokat, mint például jégkrémszendvicset, meg egy kis Nexus Prime-ot is, melyhez már meg is csinálta az internetes-reklámspotját. Mivel csak egy teaser-t láthatunk, nem…..
Wireless Elhunyt Steve Jobs 2011.10.06 08:12:00
Betegségek hosszú sorozata után elhunyt az Apple társalapítója, leghatékonyabbnak tartott vezérigazgatója valamint a számítógép- és gadgetforradalom egyik kulcsembere. Steve 56 éves volt, és a kiújuló hasnyálmirigyrák következtében hunyt el. Egy kreatív, előrelátó ember…..
Az Apple új iPhone-jának bejelentésével egyben új fejezet nyílik pereskedések sorozatában is (ami ha tévében menne, szitkom lenne). Az Samsung az Apple-től már nem csak a dizájnokat "lopja", hanem a bíróságokon bevált stratégiákat is, mivel a koreai mobil-óriás…..
Fenn vannak a iPhone 4S és az egyéb szolgáltatások videói a hivatalos YouTube csatornán, QuickTime-mal pedig a teljes tegnapi rendezvényt tudjuk megnézni az Apple oldalán. És a másfél órás keynote, itt...
Wireless Apple-esemény sűrítve 2011.10.05 08:19:00
Jön az négy és feledik iPhone, felturbózott kamerával, hangfelismerő asszisztenssel, felhőkkel és csalódással. Igen velőtlen volt az őszi Apple-Keynote. Megannyi szinten volt bukta sokak számára a tegnapi rendezvény. Főként mert nem lesz iPhone 5 (látható volt előre), csak az 4S…..
Wireless Apple-event Liveblog 2011.10.04 18:28:00
18:26 - Na, kezdjük a liveblogot, sajnos csak manuális frissítésekkel látjátok az új bejegyzéseket. Kicsit hosszú lesz a poszt, majd ha lezajlik az egész, lesz egy törés is. Hozzáteszem az Engadget már sorban áll.18:40 - Vajon a Gizmodo-t beengedik? Muhaha.18:42 - A japán Apple…..
Wireless Vége a Zune-nak 2011.10.04 18:00:00
Nem magát a szolgáltatást mészárolja le a Microsoft, hanem a Zune PMP-k mögötti szoftver és hardvertámogatást, így már nem is invesztál több pénzt a lejátszókba, valamint nem is jelenik meg több Zune, helyette ott lesznek a Zune-funkciókkal ellátott WP7-telefonok. A hihetetlenül…..
Akkor most valóban jól látja a Kindle tablet helyzetét a Strategy Analytics? Az előrendelések száma kicsivel százezer alatt van egy hét után, ami elsőre nem tűnik egetverőnek, de az iPad indulásakor, az első napon 300 ezer darabot sikerült eladnia az Apple-nek az abszolút piacuraló…..