Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rokarudolf

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bfigt 210 cikkcíme nem véletlen játszik rá a "masszőr" hirdetésekre: egy nagyon jó "testű", könnyű, erős, papíron remekműnek kinéző gépet ajánlanak 27-37.000 forint körül (akciótól függően), és már volt, amikor ez a taktika bejött, úgy hívták, hogy Furibee Fuuton 200. Csakhogy ez még annál is…..
rokarudolf 2017.11.20 11:52:51
Érdekes, de itt az egyik fórumozó azt írta, hogy ő kapott hozzá buzzert. www.rcgroups.com/forums/showthread.php?2966739-BFIGHT-210-Light-Weight-5-Inch-Racer
Én egy TGY-IA6C vevőt vettem hozzá, remélem rá lehet valahogy rakni, az egyik srác a Flysky vevőjét a felső lemezre erősítette rá, mert a belsejébe már nem nagyon fért rá.
Vendégszerzőnk, Hajós András írása „- Kérem szépen, tanár úr... tanár úr kérem...- Na, mi az? Mit akarsz?- Kérem szépen, tanár úr... itt az van... itt az van...- Mi van? Hogy hívnak?- Neugebauer.- Ja, te nálam megbuktál! Na csak eriggy haza, aztán majd készülj a pótvizsgára.”(Karinthy Frigyes:…..
A TCA, az amerikai tévékritikusok szervezete kiosztotta díjait - nem nagy meglepetésre a Mr. Robot lett a legjobbb újonc, az FX The People v. O.J. Simpson: American Crime Story című sorozata pedig négy nevezéséből hármat is díjra tudott váltani. Aminek külön örülök, hogy az évek…..
Amikor kijönnek az adott év Emmy-jelölései, úgy 12 percet kell csak várni az első "az idei Emmy-díj nagy hiányzói" vagy a "miért nem jelölték Gézát is Emmyre?" típusú cikkekre. Természetesen a kesergésből a comment:com is kivette a részét, nekünk is vannak kedvenceink, jóhogy. Az idei lista…..
Válasszunk Orbán a hibás 2016.01.16 02:00:00
Az ellenzék törvényt sért, sorozatosan. Ki lenne a hibás? Ők akik megteszik? Vagy Orbán Viktor, aki miniszterelnök. Van egy 25 éves adóssága ugyanis a magyar politikai elitnek. Ebből a 25 évben nagyjából 9ben Orbán Viktor volt a Miniszterelnök, egyetlen más politikai vezető sem volt ennyi ideig…..
rokarudolf 2016.01.17 22:45:01
Fantasztikus indokolást mondott arra a MÁV-Start Zrt., hogy az év első munkanapján miért omlott össze az elővárosi vasút egy kevés hótól. Mert nincs ember, aki melegítse a váltókat. Ez az Ezreket szopatott meg az első munkanapon a MÁV című posztunkhoz érkezett egyik…..
Pályafelújítás miatt egy szakaszon buszra kelltt volna szállnia kaskantyúi olvasónknak. A szadista MÁV azonban egy egész vonatnyi emberhez egy darab buszt rendelt. Izzadás és horror hajtás után. Tisztelt MÁV Ügyfélszolgálat, Tegnap esti utazásom során olyan mértékű…..