Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T12345678

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Oasis egyik fele elárulta, hogy boldogan forgatna filmet, vagy írna könyvet a testvérével közös zenekarának történetéről. Gallagher filmes ambíciói nemrég már felszínre kerültek, mert elvállalta a Beatles kiadványait gondozó Apple Recordsról szóló mozgókép…..
Elkezdődött a nyár, s ez azt is jelenti, hogy ha jó az idő, akkor már nem néz mindenki tévét hétvége délután. Csak szűk egymillió gondolja úgy, hogy a TV2 és az RTL Klub filmjei és sorozatai jelentik nekik a szórakozást. Vasárnap estére persze ez a szám minimum…..
  Nem hittünk a szemünknek, mikor a szokásos reggeli kaviározás közben rápillantottunk a Népszava mai címlapjára. Az elmúlt nyolc év Gréczy Zsolt-publikkal díszített kormánynyalását végre tökös ellenzéki hangnem váltotta fel! A címlapon rögtön egy épületes…..
T12345678 2010.04.28 14:26:55
@Pilgram:
nem, te nem ezt akarod.
te jónőket akarsz a parlamentbe.
:)
  Be kell vallanunk, a kétharmad kérdése minket nem izgatott fel túlságosan, s ahogy elnézzük, az érintett képviselőket kivéve másokat sem. Vigyázó szemünket ma este a VII. kerületre vetjük, ahol az idei választás - legalábbis fénykép alapján - legcsinosabb női…..
T12345678 2010.04.26 00:02:34
@Fekete Pillangó: "A parlamentben vajon robotok ülnek e?"

nem robotok ülnek ott, mivel a robotok nem tudnak törvényt hozni.

de a gyártósori robotokat sem az alapján választja ki a megrendelő, hogy jól néznek-e ki, hanem hogy milyen feladatra képesek.

"""elég ... életed lehet ha ezt nem fogod föl""" ;-/
T12345678 2010.04.26 00:04:22
@Messidor: HA MINDENÁRON MEG AKARJÁTOK VÁLASZTANI A LEGSZEBB POLITIKUSNŐT, AKKOR VÁLASSZÁTOK MEG A LEGÉRTELMESEBB SZÉPSÉGKIRÁLYNŐT ÉS PORNÓST IS.
Elkezdtek szállingózni a nevek, hogy a a Fidesz prominensei közül kik kerülhetnek vezető pozíciókba, és Schmitt Pálnak máris sikerült jó érzékkel beleszaladnia a jövőjét firtató kérdés csapdájába. A jelenleg a párt európai parlamenti képviselőjeként dolgozó politikus az…..
Hogy ne csak jobbikos, vonás vicc legyen... Lacka Sunyi ördögbotos olvasó, ne gyere nekünk az antifasiszta maszlaggal, ismerjük az ilyet, előbb egy szolid vicc, aztán azt vesszük észre mindenkinek kötelező a batikolt ruha, a jézus-szandál meg az erjesztett tofu! Hát nem érzed, hogy…..
T12345678 2010.04.15 01:26:49
Hol vannak már azok a szép idők, amikor Bárdos András a stúdióban tette helyre Máté Krisztát, amiért nem mondta elég gyorsan, hogy akkor ki is nyert Borsod-Abaúj-Zemplén megye ötös számú választókerületében. Négy éve még Bárdos saját feleségén demonstrálhatta, hogy ő…..
Esküszöm, nézni akartam a RTL Klub választási showját, mivel ez a csatorna volt az egyetlen, ahol az ízléstelen nyakkendős politológusok közé végre beemelték észosztónak a blog.hus közösséget is. Sőt, a raccsoló Lakner Zoltán meg a Medián-vezér Hann Endre mellé a…..
T12345678 2010.04.12 21:36:08
@Hamlet: Rendben, ezt a kifogást elfogadom :) De csak ha Te is elgondolkozol a kritikán :) ami -- úgy tűnik -- megtörtént. Egy műsorvezető legyen csinos, de nem várhatjuk el tőle, hogy modell legyen és felkészült is. Persze a ZUSÁBAN lehet látni kifejezetten "jó nő" műsorvezetőket is, akik még profin le tudnának vezetni egy hasonló jellegű műsort.

Amúgy nagyobb gondnak tartom, hogy erőstoncsikának ku*vás a haja, és Várkonyi Andreának (aki valóban jó nő) néha kicsit túl merész volt a dekoltázsa. Szívesen nézegetném, de nem híradóban. Tudni kell, hogy mindennek megvan a maga helye. Erről mi a véleményetek?

Kedves Hamlet! Írhatnál ebben a témában is egy cikket/posztot.

Megköszönném :) Te meg megjöszönheted, hogy témát adtam :) Üdv!
Három óra, elkezdődött a kereskedés. Szerintem rövidesen kapunk Handrástól egy videót az első benyomásokról, és rövidesen Kaprinay Zoltán is átveszi a saját iPadjét, hogy elkészítse nektek az exkluzív tesztet.Holnap délelőtt meg a Ferihegyi reptéren Handrás a kezembe adja a…..
Addig oké, hogy most már tudjuk mire járja otthon Pedobear, de ettől a videótól igazán kellemetlenül érezzük magunkat.  ..
Már korábban is ejtettünk szót arról (itt és ott, mondjuk a Twitterünkön, vagy a Facebookon), hogy többek között tavasszal olyan új sorozat is a TV2 képernyőjére kerülhet, mint az NCIS: Los Angeles. Már a címből is kiderülhet, hogy az NCIS spinoffjáról van szó, vagyis az…..
Megkértük a Szlengblog szerzőjét, Nyelvész Józsit, ugyan legyen már akkora arc, és fordítsa le Orbán Viktor évértékelő beszédét a hétköznapi emberek nyelvére. Értesse meg velünk a tuti frankót, mit is mondott a volt kormányfő. Nyelvész Józsi szerint ezt mondta:(Vigyázat,…..
KKBK Hait(t)i(s) metódus(lesz) 2010.01.19 03:19:00
Hait(t)i(s) metódus(lesz) Hogyan dolgoznak Bilderbergerék Haitiban. Elképzelhetö-e hasonló Magyarországon? Egy aktuális esemény kapcsán ragadtam klaviatúrát mert valami nem ment egyszerüen a fejembe. Hogyan lehetséges az, hogy egy és ugyanazon szigeten egyszerre létezhet egy…..
Nem tudom, hogy történetem csak részben, vagy teljesen beleillik-e a munkahelyi terror blogba. Azért leírom.   Mindenkinek van álma az ideális munkahelyről. Nekem is volt és elértem. Számtalan csalódás, megaláztatás után 28 évesen kerültem egy céghez. Ideális volt. Nem volt…..
Felháborodással vegyes izgalommal indítottam el a videólejátszót, amikor arról hallottam, egy tényfeltáró újságírót az első, belemenős műsora után kirúgtak a Duna tévétől. Ahogy írtuk, Apáti-Tóth Kata Szijjártó Péterrel, az MSZP könyörtelen korbácsolójával, majd a…..
T12345678 2009.12.01 17:03:11
@Bozdurgán:
hát Apáti-Tóth Katát egyszerűen "nagymellű lány"-nak nevezni egyhén szólva degradáló és szexista dolog, úgyhogy nyugodtan nevezhetlek bunkó parasztnak, esetleg k*csögnek.

Ilyen kommentek után csodálkoztok, hogy az intelligens nők ilyen lekezelően viszonyulnak a férfiakhoz? Ez egy öngerjesztő folyamat. "ti bunkók voltatok velünk, mi is bunkók leszünk veletek". férfi-nő, politikus-riporter.

(am. pasi vok.)
Akinek volt jobb dolga annál, mint hogy a médiatörténeti éjfélt várja, az most meghallgathatja, hogyan búcsúztak felvételről a Slágeren, és hogyan fulladt be a Danubius. Basszatok bele, rock and roll! ..
Benedek Elek születésének 150. évfordulójára a Duna TV mesemondó versenyt hirdetett gyerekeknek. A Heted7ország nevű produkciót a köztévé Rózsa György cégével, a Rózsa Produkcióval közösen készíti. A gyerekek a Kárpát-medence hét területéről érkeznek: Felvidékről,…..
T12345678 2009.11.15 08:22:07
Kib@szottul utáltam példáúl a gagyi zsákbamacskás műsorát Rózsa Gyurikának. Engem is irritált. Az Áll az alku még jobban irritál, nem bírom 5 percig sem nézni. De ezért kell Gyurinak nyugdíjba mennie?

Vagy azért, mert nem olyan tehetséges, mint Vágó? És? Vannak nála sokkalta tehetségtelenebbek képernyőn. Vagy csak a kora miatt?
T12345678 2009.11.15 08:27:59
@mimindannyian:

Nem nőtt a szívemhez. Igazából nem is voltam oda R. Gyuriért annyira régebben sem. Inkább csak akkor volt érdekes, mikor gyerekkoromban a Kapcsoltamban láttam, de gyerekfejjel még minden más. Valójában soha nem tartottam magas színvonalúnak a műsorait. De az nem érv, hogy öreg, mert annyira nem öreg. Az sem érv, hogy tehetségtelen, mert sokkalta tehetségtelenebb emberek vannak a tv-kben. Az sem érv, hogy gagyi, mert nála sokkal gagyibbak vannak. Akkor?

Csak szeretném érteni.
f1 Vak vagy és szabálytalan! 2009.10.31 09:34:00
A Brazil Nagydíj első körében ütközött Jarno Trulli és Adrian Sutil, de az olasz még mindig nem emésztette meg a történteket. Két héttel később, az Abu-Dzabi Nagydíj sajtótájékoztatóján folytatódott a veszekedés, Kimi Raikkönen és Fernando Alonso jól…..
T12345678 2009.10.31 13:24:42
@Eastbay1:
végre egy értelmes hozzászólás. egy kommentelő, aki nem fikázik.
T12345678 2009.10.31 16:31:13
@ban:
moderált demokrácia... (-féle)
Nemzeti gyásznap van: Zámbó Árpyt mégse fogja megrázni az áram, és Tóth Gabit se dobálják meg paradicsommal. A Bors nemrégiben szellőztette meg, hogy a Tv2 tervezett, Ezek megőrültek című realityjének Liptai Claudia és Majka lenne a műsorvezetője, a műsor pedig amolyan tanyasi…..
Jeszenszky Zsolt szegény a D-listás mikrohírességek klubjából is kikopott egy ideje, és átkerült a pártközeli holdkórosoknak abba a szórakoztató, bár a közfelfogás szerint inkább "kínos" csapatába, akik választási éjszakákon keselyűként keringenek a büféasztal…..
Subba Jeszi! Sok itt a köcsög! 2009.10.23 17:03:00
HÁHÁ, ezt csak most vettem észre! Dj Jeszi, a magyar zeneipar legszánalmasabb szereplője visszatért!! Képes volt magát odáig alázni, hogy odamenjen a szily blog róla szóló (amúgy jogos kritikát megfogalmazó) blogbejegyzése alá mosni a csuromszaros szennyesét. :-D De várjál, az…..