Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ikunuku

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zseniálisan nyomasztó ár/teljesítmény arányra bukkant Gábor csomagküldésileg. Nagyjából azonos méretű pakkot Németországból Magyarországra feladni épp feleannyiba kerül, mint innen oda. A sebességet és a biztonságot meg kell fizetni: Csak azt a kérdést szeretném feltenni a…..
Ferit megverték. Elképesztő felvételek, hisztéria, elképedt napozók. Nehogy kimaradjon egy nap, csak ezért rakom fel a blogra. Ladies and gentleman, no comment... ..
Hát azért, mert ez a különös nép még a kapitalimust is olyan lepukkantan kádáristára tudja alakítani. Borzongjunk együtt a Főnix S.O.S. Zrt - vagyis magáncég - által fenntartott, Heller utcai központi háziorvosi ügyeleten, ahol vederbe zubog a víz a sötétben és ahol a beteg…..
Azt írja az Index, a Tesco "forgalma a május 26-án zárult 13 hétben csak 4,7 százalékkal bővült szemben a tavalyi év azonos időszakának 5,8 százalékával." A Homár azért még nem kezdi temetni a télen Amerikába is áttelepülő multit, de hogy pont annak a hétnek az…..
Megtaláltuk azt a vetélkedőt, amit sem a műsorvezető idétlensége és sótlan stílusa, sem pedig a munkatársak slendrián adatgyűjtése nem tud elrontani, nem is beszélve az sms-szavazásokról, esetleges Szász Marci komplexusban szenvedő kisgyerekekről és a blöffölni nem tudó…..
A tegnapi szembesítés után a Zsanett-ügy továbbra is ködös, hiszen az összes ügyvéd fújja ugyanúgy a magáét, mint eddig, és cáfolgatja egymás állítását, mint eddig. Ilyen helyzetben a legszánalmasabb az a riporter, aki eljátssza azt a szerepet, hogy ő már átlátja a…..
Hangtompítós, slattyogós, kínai, vietnámi és 4000 kilométeres - olajcserés. Papucsban nem jó szexelni és zoknival kiegészítve nem lesz büdös. Video útmutató a nyárra. Lehet hogy kezdek teljesen megkattanni, de azt hiszem Siófok egy kultúrális aranybánya. Olyan mennyiségű…..
A ferencvárosi Metró áruházban találtam a mellékelt táblázatot. Csak tudnám hol van Maroccó, talán Makó mellett? Vagy keverék a paprika? Milán Utóbbi. Az igénytelen paprikás cégek gyakorlata, hogy a rossz minőségű fűszerpaprikába forró országból származó, jó sötét…..
A mai Népszabadságban láttuk és azóta is nyitva a szájszervünk. A fotón nem látszik jól, de az oldal bal alján, függőleges szedéssel a „fans and friends” felirat búvik meg. A témára máris rászabadítottuk a commentcomot, derítsék ki gyorsan, kik ezek a fanok és…..
Kicsin múlt, hogy a Homár kaotikus levelesládájának áldozatául essen ez a gyöngyszem, pedig Ági egy akkora egeret fotózott a kitekatos raklap tetején az Auchanban, amivel többek jóllaknának, ha zombitámadás miatt bennrekednek az áruházban: A képet a soroksári Auchanban…..
Unkle történetéből kiderül, hogyan lehet az államilag finanszírozott közüzemi díjakból, azaz a "rászorulóknak" támogatásként járó díjkompenzációból készpénzt csinálni. Mielőtt vki végeláthatatlan lakótelepeket vizionálna, ami fossa a pénzt, elszomorítjuk.…..
Mostanában ez már úgy megy, hogy Havas Henrik elböffenti magát, a Mokka stúdióját belepi a lókolbász-, meg a konzervkaviár szaga, a Tv2 az egészet kipakolja a honlapjára, jó nagy betűkkel odaírja, hogy botrány, mi pedig megbotránkozunk. Cikkben persze, hogy nőjön az olvasottság.…..
Igen, ő is Magyarországon dolgozik, és igen, persze, hogy egy minisztériumban. Pontosabban az Oktatási és Kulturális Minisztériumban. Sajtósunk (hívjuk a rend kedvéért Szabó Bélának) azért szívta fel ennyire magát, mert az RTL Klub stábja nem átallott egy állampolgárt is…..
ikunuku 2007.06.07 19:01:40