Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zille4

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel mással is indíthatnánk egy ilyen huzatos, frontos napot, mint egy cseh mese-vígjátékkal. Václav Vorlicek neve azoknak lehet ismerős, akik otthonosan mozognak a csehszlovák film világában, ugyanis a rendező már a hatvanas évek végén rendezett vígjátékokat. Az Arabella…..
Aki nem egyik múzeumból a másikba utazgatva tölti az éjszakáját, az magára vessen, de aki otthon marad, az sem jár rosszul, lesz horror, western, Bara Margit minden mennyiségben. Kezdjük is a délutáni Bara Margit-filmnél, a Kertes házak utcájában Gábor Miklóssal láthatjuk együtt…..
comment:com Az elvtársak humora 2008.05.14 13:09:00
Senki se vádolhatja az elvtársakat azzal, hogy pont humoruk ne lett volna. Az alábbi könyvreklám nyilván magaslabda - ezért is mutatjuk meg olvasóinknak -, el lehetne sütni az összes poént, hogy naná, hogy magunkkal vinnénk szórakozni, és persze, hogy nem a könyvet, meg hogy mit,…..
Minden idők egyik legviccesebb és legangolabb sitcomját, a nálunk is nagy sikerrel futó Halló, halló című második világháborús vígjátéksorozatot megvették a németek, így most már semmi akadálya, hogy teli pofával röhögjenek saját magukon - már ha ez eddig nem sikerült…..
zille4 2008.03.11 19:17:54
A holnapi kocsmanapot vetíti előre, hogy kocsmáros családhoz költözött be a Szempont riportere. Méghozzá Gyulafirátóton, amely koszorús nemzeti költőnk, Sub Bass Monster szülőhelye is. Merthogy van ez a sorozat a Szempontban, hogy magyar családokhoz költözik be a riporter.…..
Majka kérdezi februártól a gyerekeket a tévéostromról, szeptember 11-ről és Gyurcsányról. A 2000-ben, a Tv2-n futó Gyerekszájra feltünően hasonlító Kölykök című műsort a Tv2-höz tartozó Interaktív gyártja a kábelcsatornának. Részletek az Indexen>>..
zille4 2008.01.11 21:03:51
comment:com Nők a pult mögött 2007.11.30 12:00:00
A Legjobb retró-főcímek-sorozatunkból eddig hülyemód kimaradtak a csehszlovák sorozatok, pedig, pedig. Most belecsapunk a knédlibe és egyből a Nők a pult mögöttel kezdünk. Ha minden igaz, akkor a széria '77-ben készült, a 12 epizódot pedig '78-ban nézhették végig a…..
Tegnap 90 éves korában elhunyt Szabó Magda, sajnos ez egy ilyen év, inkább ne is számoljuk össze, kik és hányan, mert rossz kedvünk lesz. A tévécsatornák is igyekeznek megemlékezni az írónőről. Nézzük sorba, hogy ki, mivel készül.Ma este az RTL-en elmarad a XXI. század,…..
Ma reggel Árpa Attila, az ország ügyeletes vérbunkója azzal kezdte, hogy panaszkodott egy jót, hogy izé, őt ezek az úgynevezett bloggerek baszlatják, hogy milyen szar amit csinál (ő mondta), majd erre belepillantott a kamerába amolyan rózsasándoros, kicsit kihívó tekintettel, hogy…..
Ez mekkora volt már! Stohl Bordás őrnagy Buci András elzakózott élő adásban. A 'lépcsőről szmokingban lazán lesétálás' című műsorszám nem sikerült neki, rendesen hempergőzött is, mint egy felborult katicabogár. Szegény, a lábával mostanában nincs jóban. Ez még mind…..
Kepes András beszólására tegnap a Mokkában nem tudott válaszolni Bárdos András. Mert ugye ott sem volt. Most viszont a Comment:comon elmondja, hogy mit gondol arról, hogy Kepes szerint a Tények hazudik, és egyébként is mondott-e egyáltalán olyat, hogy nincs idejük alaposan…..
Kepes most jól megmondta a Tv2-nek, meg odavágott személyesen Bárdos Andrásnak is. Ráadásul a Tv2 Mokka című műsorában, a folyamatosan hárító Jakupcsek Gabriella előtt. Kepes szerint a Tények tényszerűen hazudott, és etikátlanul ferdített az otthonszülés szabályozásával…..
Megint megújult a Mokka, nem volt más választása. A díszletnek jót is tett a változás, mert a régi pont olyan volt, mintha a Napkelte kidobált díszletelemeire csaptak volna le egy jó kis lomtalanításon. Az új Mokka-díszlet világosabb, híradósabb, hírműsorosabb lett, a…..
A mai estét/délutánt annak jegyében tévézzük végig, hogy jövő héten sem fogjuk agyondolgozni magunkat, tehát ne tessék semmit komolyan venni. Ez persze nem vonatkozik a Liverpool futballistáira, akik nagyon is jól teszik, ha összekapják magukat az Arsenal elleni rangadóra, amit a…..
A számok: amíg két hete a Nagy fogyás első adása még 35,8 százalékos közönségarányt ért el a kereskedelmileg fontos 18 és 49 év közötti korosztályban, addig kedden már csak 26,4-et. Amíg a múlt héten a Vészhelyzetet 34,4 százalék választotta (vagy a Tv2 hibahatáron…..
Brazil testvéreinknek van egy olyan áldott jó szokásuk, hogy regényeket sorozatosítanak. Mint mi a Rózsa Sándort, meg a Falu jegyzőjét, csakhogy Brazília hússzor akkora, mint Magyarország, úgyhogy a telenovelákban sem kispályáznak. Az Escrava Isaurát meg sem állították…..
comment:com A zsír könnyei 2007.10.10 11:08:52
Kedd este embereket aláznak meg a tévében. Úgy mázsálják őket, mint a hízósertéseket, legfeljebb egy pici klottgatyát adnak rájuk, mert a kereskedelmi média horizontján azért ott vöröslik a lassan alábukó kispolgári álszentség. Amíg az amerikaiak szeretnek élni, és azért…..
comment:com Fogyás és motorbuzik 2007.10.09 18:00:00
Markolom a súlyfeleslegem, aztán kihúzom magam, és még úgy is látszik. Talán nem tévézni kéne ma, hanem csinálni pár felülést. Vagy inkább este kilenctől a Nagy Fogyás a Tv2-n. Ha unalmas, akkor legfeljebb tizenöt perccel később átkapcsolok a Vészhelyzetre (RTL Klub), és…..
Jakupcsek Gabriellából, a legnőietlenebb hanghordozású és legirritálóbb orgánumú magyar műsorvezetőnőből néha még öt perc is sok, nem tudom, ki találta ki, hogy másfél órás műsorban szívassa a nézőket. Jakupcsek nyikorgó hangját, meg hülyeségeit nincs élő ember, aki…..
comment:com Megújult a Tv Paprika 2007.10.01 19:48:00
Megújul a TV Paprika, szerencsére nem csak külsőségekben, hanem beltartalomban is. Eldobják a régi, rajzolt, retrós képi világot, és helyébe a modern szakácskönyvekből ismert, friss, realista arculat lép. Szerintem nyugodtan át is lehetne keresztelni TV Uborkára, az olyan zöld,…..
Ma estére javallunk vígjátékot és többfelvonásos világmegváltást is, meg még amit találunk menet közben. Az m1 először Angyalföldön kavarja a szálakat, Buci Bauer vs. kínai gagyiárusok, azaz Tűzvonalban, 19:55-től, immáron a negyedik résszel. Utána egy kis politika, majd…..
comment:com Frei szereti a tiniket 2007.09.27 13:39:00
A szlogennel ellentétben Frei Tamás ugyan tegnap este sem nézett a világ mögé, de legalább bekukucskált kicsit a hasítékokon, meg a moly rágta lyukakon. Korrekt klipet forgatott Paris Hilton és Pink tinédzserdalaihoz, ráadásul alig párszor nézett szigorúan a kamerába, hogy újból…..
Mintha egy katolikus leányiskola évfolyamelsőjét belöknék a peepshow-ba, hogy táncoljon már picit a rúdon. Félénk toporgás, amin még az sem segít, ha a többi lány nagyon megértő, és tanácsokat adnak, hogy akkor most kicsit kijjebb a popsit, meg dülleszd ki a cicit, nagyon jó,…..
comment:com Jamie és a csodalámpa 2007.09.21 11:57:00
Kedvenc angol mesénk, a Jamie és a csodalámpa a szokásos szigetországi Alice csodaországos abszurd őrület egy másik világban. Kakkukföldén folyamatosan idiótábbnál idiótább lények kavarják a káoszt, Megvagy hadnagy, Fonák Tamás, Segíts Elek, Nyakigláb, akinek Rátonyi Róbert…..