Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tarsas

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Van webkamerád? Nincs kedved 40'000 forintot költeni Mircrosoft Kinectre? Alább olyan online elérhető webkamerás játékokat találsz, amit saját magaddal irányíthatsz. Csak engedélyezd a kamera elérését, kelj fel a gép elől és a mozgásoddal pukkassz buborékokat, üsd le a téged megtámadó nindzsát és…..
 Először is bocsánatot akarok kérni azoktól, akik vártak rá hogy publikáljak, de csak az első kommentelő hatására tudotam elindítani a blogot. Köszi :)Az első játék, amit (szerintem) nem túl nehéz elkészíteni, mégis szórakoztató, és az agytekervényeket is…..
Játékszabály (egyelőre nem túl szabatosan megfogalmazva - kétértelműségek, stb. esetén kommentekben lehet kérdezni)(A pálya és a kiegészítő kártyák innen tölthetőek le.)Ötlet: a hagyományos Ki nevet a végén? társasjáték stratégiai elemekkel való…..
Ingyen cuccok 5 kocka ajándékba 2009.10.31 12:31:21
Regisztrálj most! Jelöld be, hogy feliratkozol a hírlevélre és máris a tied egy dobókockakészlet, öt fantasztikus dobókockával. Még vásárolnod sem kell, regisztrálj és gyere be a boltba a kockákért! Sajnos nem postán küldik, hanem személyesen kell átvenni. (Bp, 6.ker) Link:…..
tarsas 2010.01.02 19:15:33
             Ez a bejegyzés A kocka el van vetve stratégiai társasjáték szabályának terve, piszkozata.Kezdés: 15 arany, és egy főváros (3 db területjelző kocka)Dobás: két dobókockával1 területjelző…..
Szia!Örülök hogy blogomra tévedtél :)Ha itt vagy, gondolom érdekel a tásasjátékok készítése.Vannak olyanok, amikhez elég öt perc, de van ammi több napos munkánknak lesz az eredménye.Általában ezekhez az alap felszerelés:-Olló, ragasztó, nyomtató, sima papír, kartonPersze ezek…..