Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagash

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MusiX CKY - Carver City 2009.07.19 21:40:00
Bam Margera öccsének a bandája. Igaz, ez nem írja le az együttest, tehát tovább kell magyarázkodnom... Szíkéjváj. Anno még voltak ilyen CKY-videók, amiket, ha jól emlékszem, maga Bam rendezett, vagy miafene. Akkor volt tőlük egy bazinagy sláger, a 96 Quite Bitter Beings. Ma is…..
Nagash 2009.10.24 22:00:16
Kedves EE.one!
Olvastam a cikked, és megmondom őszintén engem nagyon mellbevágott.
NAGY ÁLTALÁNOSSÁGBAN: A CKY már a Jackass nevű tv műsor indulása óta a kedvenc együttesem - majdhogynem amit csak csináltak a srácok, az megvan (film, klip, megalakulás előtti zenék, stb.)! Természetesen én sem mondom azt, hogy minden számok maga a tökély, és hogy ők a világ legjobb együttese (bár számomra ők azok!!!), DE lássuk be igencsak kevés CKY-hoz hasonló zene van manapság, ami nem az idióta divat irányzatokat követi, és van egy bizonyos saját stílusa, ami minden egyes albumukra jellemző. Gondolok itt a teljesen egyedi hangzásra, és a szerintem zseniális HELLVIEW ma már trilógiára.
CARVER CITY: amint meghallottam a hírt, még valamikor 2008ban, hogy a CKY leszerződött a Roadrunner kiadóval, egyből megörültem, és onnantól kezdve nem telt el nap anélkül, hogy ne néztem volna meg a megjelenés dátumát a neten. Végül valamikor az év elején megjelent - és ide kapcsolódik a szavatosságról írt véleményed megcáfolása - és én egész nyáron azt hallgattam a többi albumukkal és számaikkal együtt. Részemre meghozta a várt hatást - kicsit újszerű masteringal, de megmaradtak az originál egyedi hangzásnál. Az énekes - magas hang? Nem tudom te hogy vagy vele, de én sokkal jobban tudm élvezni, mint mondjuk a Breaking Benjamint, a Rise Against, SŐT mi több, még a Nickelblacknél is! A borító szerintem egyenesen remek! Nemtudom láttad-e már az USA promo reklámot:

www.youtube.com/watch?v=U6g7VTHFTwE

Visszaadja az egész album hangulatát (2,3,5, és 10-es szám - ha érted mire gondolok!)! Személy szerint az albumról a kedvenc számaim az ...AND SHE NEVER RETURNED, és az A#1 ROLLER RAGER (-> ha az utóbbit nem hallottad még kocsiban, jó hangcuccal max hangeről, akkor ajánlom!). Az OLD CARVER'S BONES bennem valamiért a régi FOREIGN OBJECTS -es időket idézi.
Az albumon szerintem egyetlen egy nagyor rossz szám van (pontosabban nem rosz, csak nekem nem tetszik): WOE IS ME!

Minden esetre értékelem a munkásságod - és nagyon örülök, hogy szerény személyemen kívül is ismeri Magyarországon a bandát - mert nem találkoztam még olyan emberrel! Várjuk a köv. albumukat, illetve nem ártana valami ESCAPE FROM HELLVIEW szerű brutál videó sem! CKY!!!

A legnagyobb tisztelettel:
Nagash