Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pecsenye

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig ott rontom el, hogy beszélgetek  / fórumozok a futásról. A legroszabb, hogy futókkal. Na itt kezdődik a probléma.  Alapjába véve mindenki örül, ha azonos érdeklődésűekkel beszélget, de valahogy ez sokszor átmegy egy ilyen én jobban tudom  dologba. Okoskodásba.…..
Nem vagyok százas, ezt több értelemben is elmondhatom magamról, de egy cseppet sem bánom, hogy így alakult, a cím ne tévesszen meg senkit, ez nem egy elégedetlenkedő írás lesz. A lényeg nem mindig a számokban rejlik, a számok nem mindig tükrözik a valóságot, és nem mindig…..
Haanchee fut Missön komplíted :) 2012.11.19 12:36:27
Sikerült, megcsináltam. :) Több félmaratont futottam már, de Milcsi születése előtt egyik sem úgy sikerült, ahogyan azt szerettem volna. A szülés után elkezdtem tisztességesen készülni, egész jól is haladtam, fejlődtem, úgyhogy végre reálisnak tűnt, hogy fussak egy 2 órán…..
Utam... Fogyogatás 2012.02.17 13:04:00
Csütörtök: 2 óra görgőzés.116 avg hr. Megpödröttem bajuszomat,felnyergeltem a lovamat :) és folyamatos közepes ellenálláson lenyomtam a mait.Két fura dolgot kell említsek: 1.Másfél nap kaja mentesség után nem voltam éhes reggel.Gondolom beszűkülhetett a gyomor.Reggeli nélkül…..
Utam... Hétvégi hosszú 2011.10.16 20:45:00
Péntek pihenős nap.Szombat run:50km5 óra 19 perc(06:22 p/km)143 avg hrPecsenye felhívására Fehérvári jótékonysági futás."2011. 10. 15.: A Fehér Bot Világnapja.Ebből az alkalomból a fehérvári Alba Plaza és a Futopont.hu közös szervezésében 6 órás jótékonysági…..
Szolgálati közleményünk következik. A Nike igyekszik kivenni a részét a japán katasztrófa utáni újjáépítésből és partnerével, az Architecture for Humanity nevű szervezettel karöltve segít a rászorulókon. Most te is csatlakozhatsz ehhez a kezdeményezéshez, azzal, hogy…..
English versionÖnkénteseket keresünk!A Kristály-völgy Egyesülethez nagyon sok ruhaadomány érkezett a vörösiszap-károsultak részére. Annak érdekében, hogy a kolontári, devecseri és somlóvásárhelyi lakosok könnyebben meg tudják találni a nekik megfelelő ruhát, szükséges…..
Lassan, de biztosan telnek a napok, és egyre felfokozottabb a kedélyállapotom.Igen, újból Mexikó. Most már biztos, mármint az indulás időpontja(nov 14).Újból indulunk, Gyurci sógorommal-most egy hónapra.Meghódítjuk Mexikót. Szeretném, legalább is.Bár a vidék gyönyörű, az…..
Futóblog Jótékonysági futás 2010.08.03 09:09:00
A székesfehérvári Lajkó Csaba néhány éve kezdett el futni. Régebben a testépítésnek hódolt, majd kissé elhízott 100 kg-os súlyáról akart ledobni pár kilót. Ekkor kedzdett el futni. A terve sikerült, mintegy 30 kilótól szabadult meg. Azóta a futás…..
pecsenye 2010.08.04 19:09:56
Sziasztok!
a
pecsenye.blog.hu oldalra kikerült az időbeosztás és a végleges útiterv. Szívem szerint minden kívánságot teljesítenék, akár a visszajutást is, de sajna a lehetőségeim korlátozottak:( bocsi érte.
Várlak benneteket sok szeretettel!!!
Racemachine Beértünk! 2010.06.21 08:25:00
 Igen, elérkezett ez a nap is, sikerült elérni Annapolis kikötőjét! Feri jól van, igaz volt már jobban is. "A világ legnehezebb kerékpárversenye" teljesítése után kapott medállal gyarapodott az éremgyűjtemény. Ez a verseny nagyon nehéz volt mindenki számára,…..
pecsenye 2010.06.22 08:02:37
Ha esetleg valakinek kérdései lennének a kiemelten támogatott Ultrabalatonos rendezvénnyel kapcsolatban, ezen poszt között felteheti. Szakemberek és a szervezők is válaszolnak. Elhangzott például itt a hozzászólások közt, hogy "Egy futó mennyit fut, mikor, hol alszik, vagy hol…..
Futóblog A 28 is megvolt 2010.04.06 10:19:02
Trénerem, Szabó Gabi a radikális megoldások híve, nekem legalábbis azt mondta, a maratonra készülés lényege, hogy a szervezetünk tudomására hozzuk: valami hasonlót akarunk tőle a nem is olyan távoli jövőben. Fussam tehát körbe a Velencei-tavat, ha egy mód van rá. Mód pedig…..
Este Sipi hívott, hogy vége. Olyan fájdalmak költöztek a lábába, amelyek egyértelművé tették, hogy nincs tovább. Nagyon el volt kenődve, mert nem az a feladós fajta, azonban ha nem hagyja abba, nagyon komolyan megsérülhet. Okos döntést hozott. Ha valakinek, akkor neki nem kell…..
pecsenye 2010.03.28 20:42:10
A versenyeket leszámítva soha nem melegítettem be. Hazajöttem, átöltöztem futóruhába és már mentem is futni. Mivel ajtótól ajtóig futok, ezért nem is gondoltam bemelegítésre. A szomszédok ne lássanak sokat cicanadrágban. :) Tegnap azonban kipróbáltam azt, hogy még a lakásban…..
Jó reggelt! Helyi idő szerint 7:30-kor keltünk (+1 óra otthonhoz képest) Jól aludtunk mindketten. Ma délelőtt kell a hiányzó dolgokat beszerezni, mert vasárnap nincsenek nyitva a nagy bevásárló központok. 9-re van megbeszélve egy talákozó a London Hotel (3,5 km re van) előtt…..
Kis elforgatással így szól Lukács Lászlónak, Magyarország egyik legnépszerűbb rockzenekarának, a debreceni Tankcsapda frontemberének definíciója arról, mi motiválja, hogy fusson. Lukács egyébként "rövidebb" távokat, félmaratonokat fut, de hallgassátok meg inkább a…..
A tervezett kétnapos-háromrészletben maraton helyett végül "csak" félmaratonra mentünk Siófokra, egy kis anyagi meg egy kis egészségügyi okból. Áron is alaposan megfázott, néha elment a hangja és elég taknyos volt, engem meg az influenza kerülgethet, mert a héten…..