Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Fire

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futóblog Lehajtott fejjel 2012.07.20 11:37:00
Csütörtökönként már kezdtem érteni, hogy mire gondolhatott Bitliszbá, amikor azt mondta, hogy a maratoni felkészülés lehajtott fejet kíván. Van ez az őrület nálam, hogy futva járok dolgozni, aztán meg munkahelyről a Szigetre. Amikor kitaláltam, hogy de jó is lenne ez így…..
Egy irodaházban dolgozom, az otthonomtól 10 kilométerre. Az irodaházban sok minden van: büfé, csokiautomata, kávégép és egy papírbolt. Mi az ami nincs? Zuhanyzó. Volt olyan kollégám, aki bringával bejárt és a férfi wc-ben paskolta le magát a csapnál, de futás után nekem ez nem…..
IDDQD C64-játékok befejezései 2012.07.02 11:40:00
A brit Vinny Mainolfi 1984 óta játszik C64-es játékokkal, és furcsa hobbija is ehhez kapcsolódik: ezeknek a játékoknak a befejezéseit gyűjti. Még 5.25-ös lemezeken kezdte, aztán 1997-ben indított egy honlapot, ahova felpakolgatta az általa kivégzett játékok utolsó képkockáit,…..
Futóblog Miki maratonra készül 2012.06.18 12:14:00
Nemrég megkeresett egy egyetemi évfolyamtársam. Hívjuk, mondjuk Mikinek. Elmesélte, hogy tavaly ősszel Brüsszelben volt. Az esős brüsszeli város központjában ücsörgött egy teraszon és éppen a cappucinoján rendezte át a tejhabot, amikor kisütött a nap. A főtéren Brüsszel…..
Közszolgálatilag szeretnék segíteni azoknak, akik még nem voltak versenyen. Megpróbálom összefoglalni azokat az elengedhetetlen kellékeket, amik nélkül soha nem érdemes elindulni versenyen egy igazi geek /informatikus kütyümániás hülyegyerek / futónak. Lássuk az illusztrációt a…..
Vannak biztos pontok az ember életében: a Counter-Strike-kal, a Team Fortress-el vagy épp a Quake-kel biztos, hogy páran már a kiadás napja, évtizedek óta játszanak. Vagy alkalmanként, vagy rendszeresen, az viszont kifejezetten ritka, ha valaki folymatosan, éveken át játszik valamit,…..
Fogalmam sincs, hogy a "DK mozgalom" hova fogja magát kifutni, de arról tényleg kár lenne vitát nyitni, hogy egy olyan jelenségről beszélünk, ami mellett azt hiszem senki nem tud elmenni szó nélkül. A mai Népszabadságban megjelent portré is erre egy jó példa: Moós Gergő nem…..
Már postán vannak a negyedik nemzeti konzultáció kérdőívei, hamarosan mindenki megkapja a borítékot a kérdésekkel.A korábbi konzultációkon az íveken egy egyedi kód volt található, amely össze volt kapcsolva a címzettel, így ha visszaküldted, akkor bekerülél a Nagy…..
Nem így akartam az elsőt, de megtörtént. Reggel nem úgy keltem fel, hogy megfutom, csak sodortak magával az események és a gondolatok, egyik lépést követte a másik. Voltak pillanatok, amikor meg lehetett volna állni, de azt gondoltam, hogy ha már eddig jutottunk akkor teljesüljön be,…..
Dr. Fire 2012.05.19 19:38:52
Talán olvastam is róla, illetve egy edző is említette már nekem, hogy futás után a túlhevült lábat érdemes hideg vízbe rakni, segíti a regenerálódást.  A mintavétel miatt jöttem a lenti ötlettel. :-) Ki próbálta már? Mik a tapasztalatok? ..
"A Heti Hetes vasárnapi adásában a Marslakók producere megrágalmazta lapunkat és munkatársunkat" -  írja a Magyar Narancs.  Majd így folytatódik: „A fenét se érdekelné, ha Jáksó pusztán lesújtó véleményét közölte volna a Narancsról vagy Iványi Zsófiról. De Jáksó…..
Dr. Fire 2012.05.02 15:30:57
Szép dolog is egy komoly, puccos futóverseny a fővárosban, több tízezer futóval, DJ-kkel, chipes időméréssel, szpíkerekkel, színes lufis iramfutókkal. Én speciel sokkal jobban szeretem az Ultrabalaton hangulatát és nyomvonalát – családiasságot nem írok, mert ekkora…..
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
Futóblog Futóprofilok: Levente 2012.03.22 09:00:00
Néhány hete a "Bükki Hard" elnevezésű futóverseny után hallottam Leventéről először. Az igen embertpróbáló versenyen dobogós helyen érkezett célba. Az egyik futótársunk invitálására kapcsolódott be a terepfutó-topik közösségi életébe. A Naplás-tavi…..
Dr. Fire 2012.03.22 14:22:28
Kisebb elmaradást igyekszünk most pótolni, mielőtt még úgy tűnne az olvasó számára, hogy bizonyos borokról vagy műfajokról egyszerűen megfeledkeztünk. Bordói fajtákból szűrt zászlósborokat  (avagy felső középosztálybeli házasításokat, borászat függvényében)…..
Dr. Fire 2012.02.27 14:35:00
@Gasztroszex - Tony D'Amato: A legendát Kaló Imre táplálja – a boraival.
Végre itt a szombat, ünnepeljük ezt meg egy videóval, ami azt mutatja be, hogy mihez kezdene a Prince of Persia főhőse, ha hirtelen a való világban találná magát. Zseniális karakteranimáció!     ..
Dr. Fire 2012.02.18 19:00:45
Tizenhét hónap börtönt kapott egy bristoli buszvezető, mert súlyos sérüléseket okozott egy kerékpárosnak. A sofőr egy kisebb vita után úgy ráhúzta a kormányt az előtte haladó biciklisre, hogy az több métert repült, és a járdán ért földet. Az akciót rögzítették a…..
Profi szerelőtől vettem, teljes volt a bizalmam hozzá. Én hülye. Életem egyik legnagyobb fejtörőjének bizonyult, de persze, a lehetőségek is szűkösek voltak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Futóblog Egy téli edzés 2012.01.24 11:17:50
2012. január 20. Bükkábrány. Egy Bükkábrány elnevezésű településről hamarabb jut eszembe a Bükk hegység, vagy az éppen mellette található külszíni lignitbánya, mint az, hogy a falu szélén rendszeresen összejár néhány edzeni szándékozó futó. Az idő nem túl kegyes,…..