Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valuska

461 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Könyves a blogról saját platformra, a Konyvesmagazin.hu oldalra költözött - ezt olvashatnánk egy hivatalos sajtóközleményben, amitől valószínűleg nem fagyna le az MTI, pedig minden költözés egyben újrakezdés is, számunkra pedig a legfontosabb. Dragomán György szerint, ha nem tudunk napi harminc…..
Most, hogy sikeresen túléltem az első hetet az iskolában, a testem pedig újra elkezdte beérni 5-6 óra alvásokkal úgy éreztem elég volt a halogatás, ideje megírnom ezt a naplót. A baj annyi, hogy nem tudom hol kezdjem. Egyszerűen lehetetlennek érzem, hogy én mindezt az érzést…..
  "Most, hogy sikeresen túléltem az első hetet az iskolában, a testem pedig újra elkezdte beérni 5-6 óra alvásokkal úgy éreztem elég volt a halogatás, ideje megírnom ezt a naplót. A baj annyi, hogy nem tudom hol kezdjem. Egyszerűen lehetetlennek érzem, hogy én mindezt az érzést…..
Most, hogy sikeresen túléltem az első hetet az iskolában, a testem pedig újra elkezdte beérni 5-6 óra alvásokkal úgy éreztem elég volt a halogatás, ideje megírnom ezt a naplót. A baj annyi, hogy nem tudom hol kezdjem. Egyszerűen lehetetlennek érzem, hogy én mindezt az érzést…..
Nekem Nem Mindegy Nektek mindegy? 2015.09.03 10:53:42
Olvassátok Nagy Mátyás netnaplóját! Ha létezik valami, amit egyáltalán nem szeretek, az az ömlengés. Kezdhetném irományomat olyan nagy szavakkal, mint „csodálatos”, „hihetetlen”, de a „csak szuperlatívuszokban beszélhetünk róla” kifejezés is ugyanígy ebbe a…..
Raptor és Dávid is megírta netnaplóját, a tábor esti fellépői között sokszor feltűnt a duó.  Raptor: Egy irodalmi táborba a legtöbb ember, köztük én is, előítéletekkel érkezik. Kik lesznek ott? A pestiek biztos arcoskodni fognak, egy csomó ember pedig önmagát fogja…..
Itt az első poszt, rögtön egy Litera-típusú netnapló Varga Alexandrától, aki előítéletekkel érkezett, mégis megtalálta a korábban elveszett hangját. Írjatok bemelegítésnek naplót valamelyik napról, és küldjétek bátran! A kutyámon kívül nagyjából összepakoltam…..
De Sade márki sötét, erőszakos és szexuális regényét látványosan vitték színre a Trafóban. Az erkölcsösség baromság, bűnösnek lenni jó. Fotó: Vermes Kata A Justine című regény két lányról szól, az egyik bűnben, a másik tisztaságban éli le életét, kérdés, kinek…..
KosárBlog Keller Ákos meztelenül 2013.02.25 12:44:55
Köszönjük a Sportklubnak a felvételt. ..
Nagy összefoglalót nem írunk az All Star-gáláról, viszont igyekszünk összegyűjteni az apró és érdekes videókat, fotókat. Íme elsőnek a gála egyik érdekessége: Kobe Bryant annyira komolyan vette a meccset, hogy kétszer blokkolta Lebron Jamest. A dolog meglepő volt, mert nem…..
A Real MAdrid ellen játszott a Baquet Manresa, hanga Ádám csapata, és 104-70-re kikapott. A Madrid jelenleg az egyik legjobb csapat Európában, úgyhogy ezzel nincs különösebb baj. A jó hír, hogy Hanga 15 pontot dobott 24 perc alatt, az összefoglalóba két szép zsákolásával is…..
KosárBlog Turkoglu doppingolt 2013.02.14 12:53:08
Hedo Turkoglu elbukott a szteroidteszten, húsz meccsre eltiltották. Az Orlando Magic játékosát methelone-nal kapták el. Turkoglu közleményében elmondta, hogy a nyarat Törökországban töltötte, ahol az edzőjétől kapta a vállsérülésére, hogy az gyorsabban gyógyuljon. 125 tiltott…..
Köszönjük a Sportklub tv-nek. ..
"17 évente egyszer megengedheti magának" - mondta Mike D'Antoni edző Kobe Bryantről, aki a Phoenix Suns elleni meccsen nyolc dobásából mindössze egyet dobott be 35 perc alatt. 17 év alatt ez volt a legkevesebb dobott pontja. Az első mezőnykísérletére a harmadik negyed közepéig…..
Lebron James új rekordot állított be, amikor a tegnap éjszakai Portland Trailblazers elleni meccsen egymás utáni hatodik alkalommal dobott 30 pont felett 60 százalékos dobóteljesítménnyel. Ő lett az első az NBA történetében, akinek ez sikerült. ..
A Los Angeles Lakers Phoenix Suns elleni hazai meccsén áltt be dolgozni. ..
KosárBlog top 10: Carmelo Anthony 2013.02.12 08:58:37
..
..
Rajon Rondo sérülése óta hét győzelemmel és nulla vereséggel áll az akkor lesajnált, már szinte eltemetett Boston Celtics. Éjszaka háromszori hosszabbításban verték meg a Denver Nuggetset 118-114-re. Ez volt a kilencedik hosszabbítása a Celticsnek, amit az utóbbi hetekben a…..