Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tonda

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyorshívó mostanában nagyobb figyelmet kapott az átlagosnál, de a fejlesztők nem feledkeztek meg a stabilitásról sem. Így hát a mai előzetes főként erre összpontosít. Ha hibát jelentesz lehetőleg adj meg minden információt ami szükséges, hogy könnyebben kivizsgálhassák…..
Változások listája (Core): CORE-36785 (Összeomlás, belső erőforrásra mutató media elemet használó widgeteknél) CORE-37264 (Összeomlás a futura-sciences.com, seoptimise.com, mitosyfraudes.org és további oldalakon) CORE-37270 (Összeomlás tabs API-t használó kiegészítő…..
A következő tipp főleg a hardcore torrentezőknek szól, de a többiek is hasznát vehetik. A lentebb látható, BleedingHeart által készített keresőpanellel mostantól nem kell sem gugliznunk, sem 30 oldalon megnéznünk, fent van-e az általunk keresett tartalom, egyszerűen csak írjuk be…..
tonda 2009.12.01 22:03:48
A minialkalmazások újítása, és az Opera Unite széleskörű bemutatkozása némileg elterelte a figyelmet az aktuális stabil kiadásról. A 10-es verzió közel két hónapja jelent meg, és a mai napig kellett várni az első javításra. A 10.01 a számához méltóan csak apróbb…..
tonda 2009.10.28 18:43:32
A legutóbbi technológiai előzetese az Operának ismét egy olyan újdonságot mutatott be, amely a minialkalmazásokkal kapcsolatos: ezentúl nem a böngészőben, hanem a böngészőtől függetlenül fognak futni, így szinte a normál alkalmazások szintjére kerülnek. Ez a fejlesztés…..