Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rázó

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bangkok Charlie jelenti A beachen 2012.06.16 11:15:00
- Főtt kukorica - Somtam - Gyümölcs - Jégkrém - Fõtt rák - Sült rák - Szárított tintahal - Masszázs - Henna tetoválás - Jetski, bérlés - Ejtőernyő és vízi banán - Búvár, hajó, túra - Karkötők, brekegő fabéka - Sporttáska - Textilre festett tájkép -…..
rázó 2012.06.18 18:16:01
@kerdesek05:
Na, azért láttam én már Pattaya-n rendőröket engedély nélküli árusok után futni a parton, és miután megfogták, elkobozták a szajrét. Úgyhogy....
Egyébként a derékátmérő alapján úgy látom, nő az életszínvonal.:-))
Mindenképpen a nap híre, de lehet, hogy beillik a hónap hírének is. A Thaiföldre utazók és tervezgetők  jelentős részének rendszeres hobbija a repjegyvadászat, hogy kivel és mikor lehet a lehető legkedvezőbb áron eljutni a térségbe. Mondanám azt, hogy olcsón, de erről…..
Sziasztok!Ne haragudjatok, teljesen eltűntünk, történt ugyanis, hogy néhány olvasó lelkes tüntetésbe kezdett, hogy miért nem az aktuális premier, tehát az adás előtt posztoljuk az adott helyszínen írt bejegyzéseinket, mert így túlságosan messze van a film a blogtól. És ez…..
Gyurcsányt jelenleg azért lehet nyugodtan leírni, mert pont az ellenkezőjét teszi annak, amit egy bukott politikusnak a visszatéréshez tennie kellene. Nem pozicionálja újra magát és tábora sincs. (Fotó: Index) Gyurcsány Ferenc a „100 nap – Becsapott Magyarország”…..
rázó 2010.09.13 14:02:30
@tothh:
Tökéletes elemzés, tetszett!
Bangkok Charlie jelenti Önünnep 2010.08.19 17:25:00
Az egyszeri farang csak csendesen elbóbiskol hétköznap este Bangkokban, örül, hogy megúszta az esedékes éjszakai felhőszakadást, amikor gratuláló email érkezik Tokyóból. Óvatosan néz körbe, hogy mit követett el már megint öntudatlanul és kiderül, hogy a megszületett a…..
A kormánynak veszélyes szóba állnia a külfölddel, semmi jó nem szokott kisülni belőle. Most éppen az IMF és az Unió osztott ki egy akkora sallert nekik, hogy öröm volna nézni, ha épp nem az egész ország megítélését rontaná. De ez van, minden látszat szerint olyan emberek…..
rázó 2010.07.17 12:54:26
Szinte biztos voltam benne, hogy az első reklámot már publikáltam itt, de úgy tűnik, hogy nem. Ez a filmecske bebizonyítja, hogy óvszert vásárolni a szégyenlős thaiok számára meglehetősen kínos tortúra lehet. A második reklámban ezzel szemben már tényleg olyan cool és menő…..
w A sztrájktörő köszöntése 2010.01.15 07:13:00
Hülyeországban a BKV-sztrájk a kormány elleni felkelés, tehát a sztrájkolók aranyosak, szépek és hazafiasak, míg a sztrájktörők és a sztrájkot ellenzők viszont büdös kommunisták. A valóságban viszont az egyik legnagyobb sztrájktörő nem más, mint Széles Gábor, a Magyar…..
A béka marad Miért kell félni? 2009.10.23 18:17:00
Szociológusok, pszichológusok és politológusok biztosan sokat fogják majd tanulmányozni, hogy miért és hogyan alakulhatott ki ez a hisztéria a H1N1 oltások körül. Egyetemet végzett emberek képsek elhinni, hogy az oltással nanocsipet ültetnek beléjük, hogy így oldják meg a…..
rázó 2009.10.24 15:39:42
www.neplap.net/hir/minden-ut-ciprusra-vezet

"Omninvest és a Nagy Oltóanyagbiznisz

A magyar állam, vagyis a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal (NKTH) 2006-ban egy célzott pályázaton 2 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást ítélt meg az Omninvest kft.-nek, hogy megteremtse a hazai H5N1 vakcina technológia külföldi értékesítésének lehetőségét. A megállapodás szerint a magyar állam összesen 14 százalékot kap vissza abból a bevételből, amely a technológia esetleges külföldi értékesítéséből származik majd.

Mivel ez az egyetlen ilyen hazai cég, és az állam minden eszközzel biztosítja a monopóliumát, nem mindegy, hogy pontosan kinek is tulajdonában van. Már az is furcsa, hogy egy ilyen roppant stratégia cég nem állami tulajdonban van, ugyanis bár a hagyományos, szezonális influenza vakcina termelői ára ma körülbelül 1000 forinttól indul, ha világjárvány van, a vakcinának nincs ára, ugyanis világjárvány esetén a gazdag országoktól egy gyártó annyit kérhet, amennyit nem szégyell. A világ gyártókapacitása ugyanis erősen korlátozott, nagy baj esetén garantáltan nem jut mindenkinek és azonnal a szerből.

Szóval az Omninvest kft. főtulajdonosa egy "SUMPTER Pharmaceuticals Limited" nevű, Cipruson bejegyzett cég. Csakhogy jobban megvizsgálva ennek a „szakmai befektetőnek” az adatait, kiderül, hogy egy postafiókcégről, offshore vállalatról van szó.

A Sumpter név a gyógyszergyártás világában nem ismert, honlapja nincs, címe pedig egy iroda, ahová más hasonló fiókcégeket is bejegyeznek. És a magyar állam stratégai partnerének, az Omnivestnek a titokzatos tulajdonosa ....

Tehát fogalmunk sincs, hogy ki és mekkora profitot vesz ki Cipruson keresztül egy olyan társaságból, amely az államtól átvett technológiára alapozva monopolizálta a hazai gyógyszerellátás egy szegmensét.

És a legkirályabb válasz Bujdosó László országos tiszti fõorvostól:
"-Annak idején miért nem egy állami céget hoztak létre erre a feladatra?
-Ennek nincs jelentősége. Ha a rendszerváltáskor a kapitalizmusra szavaztunk, most miért kifogásoljuk a magáncégek meglétét?"

Végül is csak az múlik rajta, hogy mi kapjuk-e meg az oltóanyagot, vagy mondjuk eladják az araboknak milliárdokért, ami szépen átfolyik Ciprusra, és onnan tovább valahová, valakinek a zsebébe."
Innentől kezdve nagyon szagos ez az egész.