Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Riika

33 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A mai Dante előadás közben éreztem életemben úgy először, hogy jó volna megtanulni olaszul. Remélem Goethével nem érzek majd hasonló késztetést a német felé.Na de mégis... mik vannak?? o.O..
ma majdnem olyan voltam, mint amilyen öt éve lettem volna. majdnem felhívtam valakit, hogy megtudjam, hogy valaki egészen más hogy van.majdnem.de én nem tehetem meg. nem, mert ha megtenném akkor ez az egész értelmét vesztené. akkor olyan lenne mintha tényleg nem változott volna…..
tündérkertem április 11. 2012.04.11 15:02:00
Rejtettelek sokáig,mint lassan ért gyümölcsétlevél közt rejti ága,s mint téli ablak tükréna józan jég virágavirulsz ki most eszemben.S tudom már mit jelent hakezed hajadra lebben,bokád kis billenésétis őrzöm már szívemben,s bordáid szép ivét isoly hűvösen csodálom,mint…..
tündérkertem monkeys in my heart 2012.03.30 20:30:00
Életem legjobb döntése volt. Ez volt a legjobb dolog, amit valaha magamért tettem. Most először választottam magamat helyetted, most először éreztem úgy, hogy én vagyok egy lépéssel előrébb és nem te. Tudod, még sosem voltam ennyire kiegyensúlyozott, ennyire magabiztos,…..
 "Nem a szükségszerűség, hanem a véletlen van teli varázzsal. Ahhoz, hogy a szerelem felejthetetlen legyen, úgy kell röpködnie körülötte az első pillanattól a véletleneknek, mint a madaraknak assisi Szent Ferenc vállainál."Kundera..
tündérkertem zsarnok 2012.01.19 14:55:00
Nem akarok habcsók lenni. Kosárka akarok maradni. ..
A pillanatban sosincs öröm. Valószínűleg ezért utálom a meglepetéseket.A pillanatban nincsen öröm. Csak az oda vezető útban. A várakozásban. A várakozás kellemesen bizsergető kiszámíthatatlanságában. A 'nem tudtam róla' harsánysága minden érzéket, minden érzést eltompít.…..
tündérkertem megérkeztem 2011.09.04 00:59:00
Talán igazad van, nem tudom, hogy lehetnék boldog.Elég sokáig vegetáltam. Éltem, lélegeztem, vert a szívem. És a boldogság olyan távoli volt. Csak ennyire tellett tőlem.Talán tényleg nem tudom, hogy milyen a boldogság. De meg akarom tanulni.Boldog akarok lenni.  ..
tündérkertem this is my anatomy 2011.05.17 13:01:00
Olyan ez akár egy vonat, ami több százzal száguld, és jó volna róla leszállni, csak lent állni a peronon, csak egy percre. És azt hiszem...Én már leszálltam a vonatról.  ..
tündérkertem i got no excuse 2011.04.13 21:01:00
  Bocs, hogy meghaltam. ..
tündérkertem it's a small crime 2011.04.13 20:55:00
 ..
tündérkertem a halhatatlan kedves 2011.01.15 21:27:00
Tegnap, úgy este félhét és nyolc óra között, visszavonhatatlanul lezártam életem eddigi leghosszabb és legjelentősebb szakaszát. Azt a szakaszt, melyet egész pöttöm kislánykorom óta, bő tizenkét éve magammal hordoztam, mely a részem lett, talán a legjobb, a legszebb, a…..
tündérkertem pain in my heart 2011.01.12 19:22:00
Szép, tiszta törés. Ez jó. Ez nagyon jó. Így könnyebben gyógyul. ..
tündérkertem remény 2010.10.06 15:59:00
Van madár, amely nem bírja a kalickát. Túl ékes a tolluk. És amikor elrepülnek, örülsz, hisz tudod, hogy bűn volt bezárni őket. Mégis... minden szürke és üres, ami marad utánuk. Azt hiszem, egyszerűen, hiányzik a barátom...
tündérkertem márai és én 2010.08.16 23:44:00
 "Ez a legnyomorultabb érzés. Mikor hiányzik valaki. Körülnézel, nem érted. Kinyújtod kezed, egy pohár vizet keresel tétova mozdulattal, egy könyvet. Minden a helyén van életedben, a tárgyak, a személyek, a megszokott időbeosztás, a világhoz való viszonyod nem…..
tündérkertem merengő 2010.08.04 21:40:00
Hihetetlenül, elmondhatatlanul, leírhatatlanul frenetikus és utolérhetetlen az a pillanat, amikor rájössz, hogy az akit csodálsz és maradéktalanul elismersz, az az ember pontosan ugyanolyan jól vélekedik rólad, méghozzá minden elfogultság nélkül, mint te róla.Belefolytam a…..
Téli magány Puha talpak, puha cseppek Suhanó álmok az égből. Deres kedvek, derült könnyek Csak tündértáncok a létből. Szép szeretőm, jó szeretőm A téli magány, tovaszáll. Halkan búgó, halkan zúgó Lelkem párt már nem talál...
Égre hímzett álmok Hamvába holt tündérszívem Gyönge ágán hintáz a szél. Csöndet bongat árvult éltem, Be, óvatosan köszönt az éj. Felnézek, s a félszeg holdra Mennyekbe burkolt fellegek - Égre hímzett nászát toldja Hangod, mely meg-megremeg. Látod, drága, újra…..
Hajnali hallali Nem jó ez így, drága, Nem tudok aludni, Dunnám alatt fázva Pilláim lehunyni. Nem jön el az álom, Nem simul szememre Illó tünde szárnyon Lágy csókjaid repte. Nem jó ez így, drága, Nem jó ez, sehogy sem, Nélküled az ágyam Vert orom, árva menny. Nem terül…..
 Variációk Őszre Karcsú tündérlantot penget Karcsú szárnyú képzelet. Őszbe burkolt, kéklő Pesten Rám találhatsz Kedvesem. * Hajlott szívem billentyűin Szűz tündérkéz orgonál. Fásult arcom bús redőin Tükröt lát az Őszi táj. * Őszi eső szelíd szirma…..
tündértemető Köszöntőféle 2010.07.22 22:22:00
Blogot nyitok a verseimnek.Ide minden felkerül majd, minden egyes rímpróbálkozásom, még azok is, amiket a Merengőre sosem lenne képem felpakolni. (Tudom, tudom, elbújhatnék a Nyúlszívű Oroszlán mögött, említették már... :)No, de a lényeg, hogy ezennel megnyílik…..
tündérkertem á - utolsó 2010.07.16 14:49:00
Olvasgatok. Mást nem igen van mit tenni, a könyveket pedig szeretem, de hát ezt te is tudod. Most épp Hessét bújom, akit annyira nem kedvelek, de végül is mindegy. Alapműveltség, vagy valami ilyesmi. Méghozzá Sziddhárta. Hülye egy cím, bár jobb, mint a Buddha. A lényeg, hogy…..
Nézd, kicsim, mit teszel velem.....
tündérkertem á 2010.04.15 22:42:00
"Az emberek tévednek, mikor azt hiszik, hogy a csillagok fehér pontok a fekete ég vásznán. Nem, a csillagok hatalmas fekete foltok az alig néhol látszó fehér háttéren."Igen. Megőrültem. Akárcsak Te...
tündérkertem á 2010.01.04 20:55:00
Eszembe jutott egy idézet:"Volnék nyakadra csöppent körtelé, Volnék ruhádba kent hasonlatok, Apró göröngy, ha megbotolsz belé, Kicsiny bogár, ha eltaposgatod." Igen, mindez volnék, még ennél több is, csak máskor ne bánts így, kérlek...