Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hererál

127 bejegyzést írt és 315 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr A légyfogó vakradar 2011.09.20 10:01:00
Szeretnénk kiküszöbölni az esős idő okozta rosszkedveteket, ezért elmeséljük Nektek a Honvédelmi Minisztérium sztárjával, az KISZ KB-tagból Orbán-rajongóvá lett Gubcsi Lajossal kapcsolatos legfrissebb hírt. A HM kommunikációs cégének, a Zrínyi Média Kft.-nek…..
Szomorú kényszerűségből a Fogarasi úti Tesco (továbbiakban: Teszkó) felé vettem ma az irányt. Az autóban – mert a BKV külön írást érdemel – véletlenszerűen bekapcsolt rádióadón épp híreket mondtak, így meghallgathattam ugyanazt, amit az interneten már ötször,…..
Az emberek hülyék Blogajánlás 2010.11.14 00:57:05
Felkért a szerző, hogy ajánljam a blogját az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumról. http://apamkurvagazdag.blog.hu/Érdekes. Kritikus. Nekem tetszett...
Razziáztak a Korda pókerteremben. Ez persze akár nem is kellene, hogy hír legyen.De amit a jelenlegi és főképpen az elmúlt kormány tett a póker ellen, az több mint egy szakmai öngól. Inkább egy bedrogozva, aljas indokból elkövetett, részeg böfögés a Fehér Ház…..
Nem tudom, feltűnt-e valakinek a ma esti hírekben a tény, miszerint a rendőrség erőforrásainak nem is kis részét egy pókerterembe allokálta. Igen, ha pragmatikus lennék, megjegyezhetném, hogy talán Borsodban több haszonnal lehetett volna őket alkalmazni. Bár a póker nem…..
Elnézést a hosszú szünetért. Talán jön még egy pár. Vágjunk is bele!  Youtube-böngészgetés közben akadtam rá a Vodafone első magyarországi reklámjára. Látunk ilyeneket manapság? Ez még egy nívós valami volt! Vagy nézzük meg az új-zélandi debütálásuk (mindkettő…..
Elnézést a hosszú hiátusért. Egy darabig még eltarthat.Azt hiszem, a Sportgéza az egyetlen szájt, ahol még a helyreigazítás is tartalmatlan és nyúlfarknyi.A 2009. november 21-én közzétett „Az Újpest az egyik bundázó magyar csapat?” című cikk címével valótlanul…..
Parádésan hűtötték a golyókat a sorsoláskor. Sok helyen hónapokat kell várni az első rangadóra, a PL-ben meg már az első fordulóban iderittyentettek nekünk hármat is. Az ambiciózus, feltörekvő csapatok összecsapásával indult a szezon, majd a régi idők nagycsapatai feküdtek…..
hererál 2010.08.17 13:29:26
@CaBeL: Én is úgy hiszem...
hererál 2010.08.17 13:51:48
@CaBeL: Elméletben igen... de még a Tumblr is halott :D
Azt hittem, a Jedi-képzés a csúcs. Tévedtem! "A PUA, azaz Pick Up Artist jelentése: Ismerkedő és vonzalomteremtő művész, férfi. Röviden: Ismerkedő Művész, avagy Nőfelszedő Művész. Az valóban igaz, hogy a PUA világgal érintett férfi a pickup-ra, azaz a nők…..
Mindig az az érzésünk a magyar válogatottal kapcsolatban, hogy újra és újra van valamiféle nekibuzdulás, de valahogyan inkább tartunk a következő megmérettetésektől, mintsem, hogy egészséges drukkal, esetleg önbizalommal vágjunk neki szurkolóként a következő…..
hererál 2010.08.11 21:58:43
@Titi120: "Lipták és Elek viszont kimondottan jók eddig."

Osztom, főleg Lipták.
hererál 2010.08.11 22:04:58
Jaj, de megnevettetett a Sportgéza! Párszor már írtam bakijaikról, de ez most csupán a véletlenek nevettető összejátszása. Adott ugyebár ez a cikk, miszerint lehetséges, hogy Gera a Liverpoolba kerül. Szép álom, ő talán még játszana is a csapatban (mekkora körbenyalást kapott a…..
Tegnap optimistán közöltem, hogy ma kikerül az új videó. Mindezt taknyosan tettem, de úgy voltam vele, hogy náthásan/betegen még lehet videót készíteni (ahogy a Chronicles of a Vampire-nál is sikerült), úgyhogy nem láttam ebben komplikációt. Ma reggelre azonban a hangom is úgy…..
Akinél már elmúlt a labdaundor, szedheti össze magát szépen, hogy becsatlakozzon az ismert programba, ahol is keddjeink és szerdáink általában rituálisan foglaltak. A BL harmadik körének mezőnyét már ma délután eleresztik, a mai hat meccset kilenc követi holnap, így a hatalmas…..
Lassan lecseng a VB-láz, el-eltűnnek a vuvuzelaárusok, a mellberúgós .gif-ek, Dunga, Domenech… mindaz, amin röhögtünk vagy szenvedtünk a világbajnokság során. A jelentőségteljes, mély, komoly dolgok megmaradnak, de az élet törvényei szerint a pocsék vagy csupán nevetséges…..
hererál 2010.07.23 13:30:38
@Csunderlik Peti: Köszönöm, azt hiszem, jó hosszú időre beállítottad a "blog leghosszabb kommentje" cím rekordját =P

Ami Maradonát illeti, igazából a csapatnak egyetlenegy meggyőző mérkőzése sem volt az ötből, és talán ez a legnagyobb baj. Nigériát a meccs elején szerzett vitatható góllal majd kölcsönös szerencsétlenkedéssel, Dél-Koreát a nagy gólkülönbség ellenére is döcögve, Görögországot több, mint hetven perc reszelgetéssel verték; a nyolcaddöntőről meg szerintem nem is kell beszélni, ha nem adják meg a lesgólt vagy esetleg beakad előtte az egyik nagy mexikói löket, akkor az a meccs is teljesen másképp alakulhatott volna. Az argentín válogatott meggyőző teljesítmény nélkül, önmaga paródiájaként bukdácsolt végig a vébén, és - szintén argentín drukkerként - ez fáj a legjobban.
Apa ma a reggelinél bejelentette, hogy elkötteti az ondóvezetékét. Érintetlenül toltam el magam elől a zabpelyhet. Ez az Adrian Mole klasszikus járt a fejemben, mikor elolvastam Ryan Babel minden képzeletet alulmúló, szürreális, posztmodern utópiáját egy úszógatya vásárlásának…..
Trackback-hegyek kéretlenül, ízléstelen „humor”, ahol más halálával viccel a színvonaltalan szerző. Ha a politikai bejegyzések pörögnek, Schmitt haláláról ír és a Vastagbőr összes posztja megkapja, ha arra jár, teleszemeteli Török Gábor blogját is, ha esetleg a…..
hererál 2010.07.21 09:59:37
@Kokszos_Karesz: És te?
Vissza azokhoz az apróságokhoz, amik mindig is idegesítettek, azok a nyilvánvaló marhaságok, melyeket annyit hangoztatnak. Elvégre ezzel kezdődött a blog, hm? A póker nem szerencsejáték. Ha azt hiszed, csupán szar vagy vagy nem is játszottál. Itt nem a ház ellen játszol…..
Már mindenki megírta, hogy az oktatási miniszter helyreigazítást kér egy vicclaptól és azt is, hogy a bloggerigazolványoktól kezdve miféle internetfelügyeleti terveket fontolgat az új kormány.  És mindenki, aki egy hetet is internetezett, tudja, mekkora baromságok ezek.  …..
hererál 2010.07.10 23:24:20
@arvisura: Választási logika kapcsán: már akartam egy posztot nyomni arról, hogy miért szavazhat mindenki és miért lehet mindenki politikus.
Lassan abba a fázisba érünk, ahol már nem rendeznek elegendő meccset, hogy azokból álomcsapatokat generálhassunk, így legközelebb csak a vébé végeztével térünk vissza a szabadszellemű, de semmiképp sem öncélú kapitánykodáshoz. Addig is a nyolcaddöntők teljesítményeivel…..
Rúgassunk végre egy gólt Messivel vs. rúgassunk még gólt Blancoval..
Nem sok királyabb dolog létezik a labdarúgásban egy angol-német egymásnak feszülésnél. Az angolokat utálja mindenki, aki hiszi, hogy tényleg a rúgd és fuss a legmélyebb meglátásuk erről a játékról, a németeket meg csak simán utálja mindenki, és elképzelni sem akarjuk, mit…..
Meddig lehet húzni kapott gól nélkül? vs. Meddig lehet menni bírók nélkül? ..
Split or steal? Ez a 2008-2009-ben futó Golden Balls című angol játékműsor konklúziója, az utolsó felvonás. Két játékos maradt és az összeszedett összeg. Mindkettejüknél két gömb: Split (elosztani) az egyikben, Steal (ellopni) a másikban. Ha mindkét játékos Split-et választ,…..
Cápák. A zseniális amerikai eredetit, a Divided-et mindenki figyelmébe ajánlom. Nekem nagyon tetszett. A magyar verzió természetesen egy kalap fos. Egyébként a YouTube-on kurkászva sírni kezdett a szívem: olyan zseniális kvízműsorok vannak Ámerikában és Ángliában… a nagyja…..