Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FIN/ICE

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zágrábi mérkőzés nem úgy sült el, ahogyan terveztük, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A mai mérkőzésre hangolódásban ezért sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek az ünnepi hangulat elfelejtésére. Nehéz sorozat előtt áll a csapat, este Grazban,…..
FIN/ICE 2009.12.29 21:17:14
@drukker60: Ök sport emberek, meg kell tudniuk oldani ezt a feladatot, ez a dolguk.
FIN/ICE 2009.12.29 21:34:29
Ismét teljes a Sapa Fehérvár AV19 kerete, a betegek és a sérültek felépültek. Hosszú kihagyás után Kovács Csaba is visszatérhet, a szemsérülést szenvedett csatár szerda óta edz. A linziek tartanak a magyar bajnoktól. Énekes Lajos kijelentette, pontért utazik a csapat…..
Kovács Csaba és Ladányi Balázs továbbra is hiányzik a Sapa Fehérvár AV19-ből. Ma Salzburgba utazott a magyar bajnok. Az idei EBEL-szezonjának leggólerősebb csapatának otthonában lépünk fel. Ha egy pontot sikerül megszereznünk, az már bravúr."Kovács Csaba szeme már rendben…..
FIN/ICE 2009.12.11 21:25:46
@Raon: A múltkor amikor 1-5 röl jöttünk fel, csak a harmadik harmadban értem ki a mecsre. Vasárnap úgy néz ki szintén!!!!!! Nem vagyok babonás de ez jó előjel.
Szeretnénk folytatni az előző mérkőzésen nyújtott játékunkat, mert az kiválónak bizonyult, mondta Énekes Lajos, a Fehérvár edzője, majd így folytatta: Ha azt tudjuk nyújtani, mint a Villach ellen, akkor jó esélyeink lehetnek idegenben is. Kicsit telhetetlenebbek vagyunk,…..
Azért megyünk Klagenfurtba, hogy pontot, pontokat szerezzünk, mondta blogunknak Énekes Lajos a Sapa Fehérvár AV19 edzője, majd hozzátette: az elmúlt időszakban megmutattuk, hogy itt-ott tudunk jó játékot nyújtani, nyerni. Lassan jó lenne megmutatni, hogy folyamatosan is képesek…..
FIN/ICE 2009.10.23 21:06:04
@Pierre: Artyom, te se örülnél ha rosszul írnák a neved