Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szundilany

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Próbanap... majd utána sok-sok olyan, amin szintén a kitartásomat akarom leírt formában látni. Így, még az elején inkább csak magamnak, aztán meglátom, hogy mennyire sodor magával ez az új felfedezés és akkor már a hasonló bakancsban járókért is. A hosszútávú…..
szundilany 2010.10.22 18:13:09
Végre itt a nyár! Ennek elsődleges jele a napsütésen, gyöngyöző homlokon és foltosra izzadt ingeken kívül, hogy a női lakosság nagy része megszabadult a felesleges ruhadaraboktól, előkerült a spagettipánt és a mini ruha. Kivillannak a combok, dekoltázsok, egy-egy merészebb ruha…..
Az új kormány az igazságügyi reform részeként a Büntető Törvénykönyv (Btk.) több rendelkezését is megváltoztatja, így például 2010. július elsejétől  a Btk. a következő új szakasszal egészül ki: „166/A. § (1) Aki önmagát megöli, bűntettet követ el, és…..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..