Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nofret25

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bors információi szerint az egyik biztos beköltöző a következő ValóVilágba az a Tiv Tivy lesz, akiről a szerkesztőségünk nagy része soha az életében nem hallott, pedig a Youtube-on kifejezetten népszerű. A 444 korábban készített már róla egy mélyreható portréanyagot, ami alapján Tivy egy…..
Nofret25 2016.08.25 19:00:04
@furo80: Igen.
Magyar idő szerint hajnal 3-kor folytatódik a Trónok harca a hatodik évaddal, amit soha nem látott várakozás előz meg, hiszen a tavalyi évadzáróban úgy kivégezték az egyik közönségkedvenc figurát, Havas Jont, ahogy a The Walking Dead soha nem merne senkit kinyírni. A halálra szurkált, a hóban…..
Vigyázat, spoilerveszély! Legalábbis ezt nyilatkozta most a Variety-nek a két showrunner, David Benioff és D.B. Weiss. A mostani évad után már csak 13 epizódot készítünk, és mindent az utolsó körre teszünk fel. Jelenlegi állás szerint tehát lesz egy 7 részes 7. évad, aztán egy 6 epizódos 8.…..
A tél még rohadt messze van, hát még a tavasz, amikor a Trónok harca visszatér a negyedik évaddal. Addig is az ilyen videókkal vigasztalódhatnak a rajongók, mint a Comic-Con fesztiválon már bemutatott harmadik évadból kivágott jelenet, amin Tywin Lannister és Pycelle beszélget…..
A CBS ismét húzhatott egy strigulát a megnyert kedd este-oszlopba, miután a tévés évad harmadik hetében is maga alá gyűrték a konkurenciát. Tudom, hogy az össznézettség nem érdekli a reklámozókat, így nem is releváns mutató, de amellett nem lehet szó nélkül elmenni, hogy az…..