Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DKingMc

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlthéten a papírformának megfelelően sima vereséget szenvedett a Denver Broncos a címvédő Packerstől. Tekintettel arra, hogy a GB a bajnok, és arra, hogy hogyan kezdték ezt a szezont, akár azt is mondhatnánk, hogy ennél már csak könnyebb lesz. Ez sajnos azonban koránt sincs így,…..
 Küldte: ttooll..
DKingMc 2011.07.27 01:18:25
Rossz PC játékok sorozat Update 2011.01.23 19:56:35
A szemfülesek és a blogot régóta figyelők talán észrevehették, hogy van egy játék, amellyel még adós vagyok...Egészen a legközelebbi epizódig, amely két szempontból lesz különleges. Az egyiket a videó elején mondom el, a másikat majd a végén.A játék egy őrület,…..
DKingMc 2011.01.24 21:32:59
Sikeresen átsiklottam a tegnapi bejegyzésnél a harmadik játékon, amelyet Ben készített el. A sorozat körüli feladatokat kell teljesíteni, én bevallom a második pályánál elakadtam. De ti csináljátok jobban, itt letölthetitek..
Tegnap egy hipemarketben viszontláttam azokat a kellékeket, amelyek a sorozat számára már nélkülözhetetlenek. 2 éve vettem ugyebár a bohócos maszkomat, egy éve azt újra (mert a másik már tropa) és ezt a gorillásat, koponyásat vagy nem tudom mi ez. Én 2 éve ha jól emlékszem 69…..
Minden lényeges infó a videóban, a rövid emlékeztetők: 1. Játék: Ki tudja a legjobb jelenetparódiát elkészíteni? 2. Játék: Ki tudja a legjobb fanworköt vagy RPCJS-tal kapcsolatos projektet, hülyeséget elkészíteni, felmutatni? Az első két játékra január 8 éjfélig…..
DKingMc 2010.12.21 22:52:08
2004-es holland játék a DAVILEX jóvoltából. 2005-ben csődbe mentek. Véletlen?     UI: A játékot köszönöm Tucco-nak. Ez kimaradt..
DKingMc 2010.12.07 22:15:52
Ahogy tavaly is, decemberre szeretnék egy nyereményjátékot megszervezni, ahol ha minden igaz, lesznek majd jó kis nyeremények is, úgyhogy remélem megéri majd pályázni.Egy baj van azonban, nem vagyok teljesen megelégedett a feladataimmal. Én két pályázatra gondoltam, ahol az egyik…..
Még talán 2007 végén, mikor kezdtem kifogyni a szar játékokból, lázasan átnézegettem a gyűjteményemet, hogy mi illene még bele a sorozatba. Ekkor botlottam bele a Starsky and Hutch-ba, amelyet régen egy gabonapehelyhez adtak ingyen (full verzió) és anno minimális elvárással, de…..
Öt fordulóval az NFL alapszakaszának befejezése előtt igen szoros a playoff-küzdelem a Denver Broncos-t érintő AFC-ben. A következő összeállításban egy kicsit a 12. játékhetet követő helyzetet tekintjük át, valamint a rivális csapatok hátralévő sorsolását…..
Tíz meccset játszott le eddig az NBA alapszakaszban a Denver Nuggets, mostmár azért ennyi mérközés után kicsit okosabbak vagyunk az erőviszonyokkal és a csapat erejével kapcsolatban. A cimet inkább a sorozatos terhelés miatt választottam, heti 3-4 meccs, mert mostanra…..
DKingMc 2009.11.18 19:35:13