Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomikak

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komoly csapatok részvételével zajlott a hétvégén a káposztásmegyeri jégcsarnokban a European Golden Puck 2010 torna. Péntektől vasárnapig játszották a meccseket a 11 és a 16 éven aluliak korcsoportjában. A klubcsapatok gyakran a saját kerettagjaik mellett más egyesületek…..
tomikak 2010.04.05 21:00:08
@kerusz: már semmi, látod aki így érez az csak alkoholista vagy elmegyogy intézeti, nem tudom mivel bántottam meg raon, de ahogy látom talán nem is olvas semmilyen forumot. a meccset meg biztosan nem látta az tuti. Ha látta volna most inkább együttérezne.
tomikak 2010.04.05 21:06:35
@Kikiller: miért is küldték le? talán megtapsolta a játékvezetőt ? Külföldi csapatok edzői mondtak ennél komolyabb dolgokat is igaz azt angolul.
tomikak 2010.04.05 20:38:55
@Raon: Örülök, hogy te is tudsz a sorok között olvasni, ja és persze kezelés nélkül.
Komoly sikereket érnek el külföldön játszó fiataljaink, ezúttal a megszokottnál is nagyobb eredményekről számolhatunk be. Hardi Richárd csapata megnyerte állama legmagasabb szintű ifjúsági bajnokságát, a magyar csatár kulcsszereplő volt. Még soha nem fordult elő, hogy a svéd…..
Kercsó Árpád lett a vezetőedzője az újonnan megalakult ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémiának, amely nemcsak a meglévő fehérvári jégcsarnokban, hanem a tervek szerint egy új edzőpályán is fogadná a 12 évesnél idősebb gyerekeket, tudósít az MTI Ocskay Gábor…..
Hatalmas bodicsekkel terítette le a szerdai Vancouver–Chicagón Jonathan Toews Blackhawks-kapitányt Willie Mitchell. Toews nagyot hibázott, amikor leszegett fejjel indult előre, és nem vette észre az ellenfelet. A bírók lefújták az akciót, Mitchell két percet kapott, de nem…..