Regisztráció Blogot indítok
Adatok
capo|sfu

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Perszeusz szeretne nyugodtan élni, de nem hagyják. Az istenek vívják saját "kis" háborújukat", aminek a szenvedő alanya az ember. Zeuszt Árész és Hádész elkapja, bebörtönzi, Perszeusz színre lép és elindul kiszabadítani apját. Rengeteg lény kerül az útjába, de…..
Filmdroid Filmes naplónk 2011.05.27 15:14:18
Többen kérték, hogy legyen filmes napló, amiben röviden, egy-két szóban, pár mondatban taglalom, hogy mit néztem meg legutóbb. Arra gondoltam miért ne lehetne-e helyett egy poszt, ahol nem csak én emlékezem meg arról, hogy mely produkciókat láttam, hanem Ti is. A hozzászólásokban…..
capo|sfu 2011.11.21 22:51:32
@capo|sfu: jujj de csúnya szóismétlés, én szégyenlen magam. Amúgy ha egy filmről készült egy kritika akkor kikerülhet még egy másik is róla? Más szemszögből?
Filmdroid Bunraku 2011.10.17 22:02:00
  A kreatív elmék összetrombitálják ismerősi körüket, majd az ötleteket összemixelve leforgatnak valami filmszerűséget, amelyet felnyomva a youtube-ra több millióan tudnak megnézni. Jobb esetben ezeket hívjuk fan made műveknek, rosszabb esetben néhány hatalmas…..
Filmdroid UIP hírlevél 2011.08.23 21:51:00
Daniel Craig halálfélelemben vágtázott            Megemlegeti Daniel Craig a Cowboyok és űrlények forgatását, mert nem volt hozzászokva, hogy az egész napot a nyeregben kell töltenie. – Felemelő érzés volt Harrison Ford…..
capo|sfu 2011.08.24 18:37:41
2006-ban mutatták be a Horrorra akadva negyedik részét, majd némi idő elteltével szóba került az ötödik felvonás. Beszéltek róla, hitegették a rajongókat, majd 2012 április 20-ra kitűzték a Horrorra akadva 5 bemutatóját. Ám egyre kevesebb az esély, hogy ebben az időpontban a…..
capo|sfu 2011.08.24 18:35:50
@Dean6: Nekem is ez a mondat akadt meg a kobakban: "hitegették a rajongókat". Oké, mit várunk. Full amerikai gyopár közönségnek készült. Paródiából ami nem valósult meg és szerintem nagyon sok ember bánata: www.freeweb.hu/toppen/olvas/nagy/gyuruk.htm
Stan Lee beperelte az új Conan film készítőit, mondván, hogy a karakter jogaival ő rendelkezik, ezért úgy véli, hogy a produkció által megtermelt bevétel teljes mértékben őt illeti meg.2001-ben a Stan Lee Media csődbe ment és a cég egyik ügyvédje úgy döntött, hogy a Conan…..
 Nehéz dolog a tanárok élete. Folyamatosan küzdeniük kell, hol a maradi, az új ötleteket elutasító kollégáikkal, esetleg a szigorú igazgatóval kell hosszú percekig vitázniuk, hol pedig a gettóból szalajtott, de alapjában véve remek aggyal megáldott diákok fejébe kell…..
capo|sfu 2011.08.22 07:01:38
@mr.roper: na hát én nem fogalmaznék ilyen finoman, szerintem ez a film konkrétan egy sz*r. az eleje még tényleg elmegy, de utána kifogynak még azok a bárgyú poénok is, szinte egy sem maradt meg ennem. A befejezés meg egyszerűen siralmas, egyik percről a másikra hipp-hopp pozitív karakter lesz belőle. Szinte felháborító.

Igaz, Cameron- a csárliangyalai óta a hátam közepére sem kívánom (na jó a New York bandáiban szépített valamicskét).

Amcsiknak megérte, meg amúgy szerintem máshol is meg fog élni, a sok promón túl azért, mert a tinibuborékok zabálni fogják az iskolás sztorit, és arról álmodoznak bárcsak ilyen tanárnénijük lenne nekik is.
Rájöttem! Geszti Péter 2011.08.08 17:07:00
Szövegíró, énekes, üzletember, ötletgazda. Geszti Péter az egyik legtehetségesebb magyar ember, túlzás nélkül arannyá válik, amihez hozzányúl. Remekül bánik a nyelvvel, szellemes szóviccein egy egész generáció nőtt föl. Pillanatra sem tud megpihenni, láthatóan sosem az…..
IDDQD E3, nulladik nap 2011.06.07 11:46:00
Az utóbbi évek divatjának megfelelően már a show megnyitása előtt külön kis konferenciát tartott az összes nagyobb cég, amin bemutatták, mit lehet majd másnaptól megint megnézni élőben. Önkényes, és jó hosszú válogatás jön friss trailerekből és ingame mozikból, aztán…..
Megérkezett a Conan, the Barbarian remake első előzetese, amely sokat ugyan nem mutat, de felettébb hangulatos. Marcus Nispel tevékenykedik a rendezői poszton, akinek a horrorfilmes tapasztalata biztosan jól jön és remélhetőleg sokkal jobb művet fog készíteni, mint A Barbár - Legenda…..
A Redditen a minap közel 2000 kommentet ért meg ez a téma, szó se róla, magas labda videojátékok címeit ráhúzni az ember szexuális életére, akár önironikusan (Alone in the Dark? Unreal? Dead Space?), akár nagyotmondásra kihegyezve (Force Unleashed? Shadow of the Colossus? Heavenly…..
capo|sfu 2011.01.31 16:21:14
capo|sfu 2011.01.31 16:23:29
@maydayray: Ez a best!
capo|sfu 2011.01.31 20:53:09
@Ryze: "You are Empty" na menjünk a ... :DDDDDD
És persze ne felejtsük el, hogy ma jelent meg az új World of Warcraft kiegészítő, a Cataclysm. Ez most olcsó és gonosz poén lesz, de hadd köszöntsem a játékot a lenti videóval, amit az előző kiegészítő, a Wrath of the Lich King termelt ki, és amit biztosan ismer az olvasók 90…..
Reggel végigszaladtam a tumblren, és két érdekes dolgot is találtam: az egyiken Danny DeVito lányokat kér meg arra, hogy mutogassák nekik a cicijüket (klasszik WTF kategória), a másik pedig az örök lázadó Vivienne Westwood meztelenül. A divattervezőnő imád polgárukkasztani, és…..
capo|sfu 2010.10.12 09:16:48
Geszti Péterről már az első adás alatt látszott, hogy vagy érzelmileg instabil és hisztérikus, vagy egyszerűen csak szar színész. Könnyben ázó szemek, a világra rácsudálkozó tekintet: Geszti nagyon erőlködik, hogy úgy nézzen, mint akit minden tiszta hang megérint. De…..
Filmdroid Újabb képek a Conanból 2010.09.01 12:00:00
Egy-két korábbi kép alapján leszűrhettük, hogy a Conan feldolgozása véres lesz, az alkotók pedig azt ígérték, hogy R kategóriás filmet készítenek, azaz lesz benne durvulás. Az alábbi fotók pedig azt igazolják, hogy még néhány félmeztelen hölgyet is fogunk látni benne.…..
Kicsit gondolkoztam azon, vajon a szerdai retro után mekkora sikere lenne, ha mindenféle játékcsajok mutogatása helyett csak megkérdezném, hogy na jó, kinek mi hiányzik, a hónaljkutya vagy a matrózblúz, de az talán már nekünk is túl kommentvadász és bulváros volna, szóval…..
Pedig már majdnem itt volt a szórakoztatóipari mesevilág, hiszen mindannyiunk gyerekkori álma válik valósággá tulajdonképpen a szemünk láttára: 3D-s tévék, 3D-s kézikonzol, 3D-s mozi - minden itt van, amire 20 évvel ezelőtt maximum a filmekben láttunk példát. Azonban a brit…..
IDDQD Így klikkol egy gosu 2010.07.08 09:37:00
Gosu a koreai gémerszlengben a profi játékos neve, a videó meg a The Hax Life című dokumentumfilmből való, egy SC- és egy WC3-játékos demózza benne, hogyan csinálják a 300-as APM-et. APM, mint action per minute, vagyis ennyi billentyűnyomás és egérkattintás egy perc alatt. 300 az…..
capo|sfu 2010.07.08 10:14:02
Filmdroid Conan akcióban 2010.07.03 12:57:46
A kimmériai barbár karja kissé bibises, ezért dühös lett egy pirinyót és valószínűleg lehenteli az útjába kerülő ellent. A főhőst Jason Momoa fogja megtestesíteni és Khalar Zymet (Stephen Lang) próbálja eltenni láb alól, mivel a hadúr dúlta fel anno a faluját és megölte…..
capo|sfu 2010.07.03 13:01:04
IDDQD E3 csibék: Christine 2010.06.16 16:29:00
- Heló, te mit csinálsz itt? - Demózom a Nintendo 3DS-t, kipróbálod? - Aha, köszi. Szoktál amúgy Nintendo játékokkal játszani? - Igen, a pasimnak van egy Wii-je, a barátaimmal néha játszom azon egy kis Wii Sportsot. - És mit csinálsz, amikor éppen nem E3-on villogsz miniszoknyában?…..
capo|sfu 2010.06.18 10:23:00
@Loler: Nem 25 elbaszott tagállamról volt szó, hanem egyetlen egy fővárosról. Vagy ma már ezt sem lehet elvárni az emberektől? Vagy netán te annak idején, tavaly nem tanultad az általános iskolába a fővárosokat? Mert mi kicsi európai ország vagyunk? Nincs jelentőségünk a világban? Hát a pofám leszakad! Nézd meg a sportot (ne a béna focistákat), nézd meg a művészeinket, nézd meg a tudósainkat. Ha jól tudom New York-nak magyar származású polgármestere volt. Így leírni a saját nemzetedet és még van bőr azt mondani, hogy jajjaj én nem vagyok magyar ellenes. Nem azért nem tudják Budapest mely ország fővárosa, mert kis jelentéktelen ország vagyunk, hanem mert ennyire jellemtelen, tudatlan és ostoba nemzet az egyesült államok és benne minden elcseszett állampolgár. Nehogy már mi érezzük szarul magunkat, mert nem kebeleztük be a fél világot. Ugyan kérem, egy kicsit gondolkozzunk már mielőtt az ember lehúzza saját országát, honfitársait és ezzel kedves barátom a SAJÁT családodat is jellemzed. Szép volt.
capo|sfu 2010.06.18 10:24:39
@Gerry.: Ez rád is ugyan úgy vonatkozik. Szégyenhetitek magatokat.
Egy kedves olvasóm, Tamás küldte nekem ezt a képet erről a szépen legyógyult fehér tetoválásról! Először azt hittem, hogy gyógyult scarification, de szerintem inkább tetoválás! Bár ha valaki tud ennél többet a képről, ne habozzon megírni!..
Filmdroid Íme az új Conan 2010.05.10 21:36:35
Áramlanak szépen a képen a Conan forgatási helyszínéről, tegnap is kikerült egy adagnyi és ma is megnézhettetek pár fotót. Ezek egyikén se tűnt fel a címszereplő, akit Jason Momoa formál meg, de most befutott olyan kép is, amelyen ő látható. Arnold Schwarzeneggerhez képest…..
Filmdroid Karate kölyök poszter 2010.05.02 20:46:29
Ha van remake, amelyre rá lehet fogni, hogy volt értelme megcsinálni, az a Karate kölyök, ugyanis a régi felett (valljuk be) eljárt az idő, nem érdemes újranézni, maradjon csak úgy meg az emlékezetben egy szórakoztató darabként. Az új változatnál bízzunk abban, hogy Will Smith…..
capo|sfu 2010.05.02 22:55:02
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..