Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bukowszky

1 bejegyzést írt és 3476 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért képzelik magukat az utak királyának? Mindent értek. Munkaidőm kötetlen, megyek mint a töketlen. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment Így vesz autót a nepper 2012.01.24 06:33:35
Elméletben mindenki tud autót venni, de gyakorlatban pár apróság miatt képesek otthagyni egy ilyen remek vételt. Szerencsére nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A Kossuth tér új aszfaltburkolata...Egy korábbi londoni posztból kiderült, hogy az ottani parlament környékét gondozott parkok veszik körül, amiket csodálatos növények és válogatottan jó minőségű szobrok díszítenek. Parkok, növények és szobrok a mi parlamentünk körül is…..
Bukowszky 2011.04.03 13:27:10
@Káposztakukac: hát nem tudom. voltál te ebben a múzeumban mostanában? némelyik vidéki tájházban is több és szebb darabok vannak. amikor ott voltam pár hete, folyamatosan azon gondolkodtam, hogy ezt a gyönyörű épületet mekkora vétek pár matyóhímzésre "pazarolni".

semmi bajom a matyóhímzéssel, csak valami különlegesebbet, méltóbbat, nagyszerűbbet is lehetne ide tenni. matyóhímzés minden falumúzeumban van... és legkevésé sem a legfelsőbb bíróságra gondolok.. maradhatna múzeum, csak valahogy jobban ki lehetne használni az épület adottságait. a jelenlegi gyűjtemény nem igazán képes felnőni a hely színvonalához.
Legalább egy éve szponzora a Polaroid Lady Gagának. A sztár még a Beyoncéval közös klipjébe is becsempészte a fényképezőgépet. Most folytatódik a közös munka: Gaga mutatta be a cég GL30-as modelljét a Las Vegas-ban megrendezett Consumer Electronics Show-n. ..
Bukowszky 2011.01.10 07:41:43
Bukowszky 2011.01.10 07:39:38
A Magyar Nemzet Nemzetközi Médiájának Egyetértési És -jólgondolkodási Hatóságának elnöke fáradtan dőlt hátra öblös bőrfoteljében: mai nap sem lesz kevésbé megterhelő, mint bármelyik az elmúlt kilenc évben. Az előtte tornyosuló feladatokra gondolva enyhe szomorúság vett…..
Bukowszky 2011.01.10 07:34:14
Biztos te is tapasztaltad már, hogy a gyorséttermek plakátjairól rád kacsintó hússal, sajttal, zöldséggel megpakolt hívogató szendvicsek csak a reklám részei, a valóság ennél sokkal kiábrándítóbb. Ugyanis ha túl jutottál a több perces várakozáson, a nem túl kedves, flegma…..
A svéd-japán gyártó hivatalosan is bejelentette, hogy az X10 széria (X10, X10 Mini és X10 Mini Pro) nem kap egyetlen frissítést sem Android 2.1 Éclair felett. Azaz se Froyo, se Gingerbread, se semmi. Azt hiszem az előző posztomban írt negatív véleményem a gyártóról, csak…..
A CES kiállításon a Samsung bejelentette egy csak wifis Galaxy Tab érkezését. Az új gép az első negyedévben jelenik meg az USA-ban és 500 dollár alatt várható az ára...
  Volt ugye az a rongyosra posztolt, reblogolt, forwardolt kép, ahol egy neogótikus korlát kőcsipkéin át szép szabályos péniszeket fest a fény. Na itt a magyarországi párja. Igaz, a Lánchíd korlátjának árnyékai azért ennél jóval stilizáltabb vulvaszimbólumok, de nem kell…..
Bukowszky 2011.01.09 17:20:40
Több, mint kétéves adósságot próbálok törleszteni az idei év első posztjával. Amikor 2008 decemberében megjelentek az első írások itt, a Konteóblogon, felhívott az egyik régi kollégám és azt javasolta, hogy a mindkettőnket sokáig élénken foglalkoztató Seuso-kincsről…..
Kilóg, és a 8 megás képen megtekinthető közelebbről is.  Bornírt blog zseniális fogása...
Bukowszky 2011.01.08 14:53:17
Az utóbbi időszakban picit pihent a blog. Most sem fogunk részletes elemzésbe belekezdeni, nem osztogatunk Dévényi Istvánnak, Stumpf Andrásnak, a Mandiner (felkészül: Aristo) és a Konzervatórium (jelentkezik: Dobray) kollektívájának sajtópribék díjat, az úgyis a Vincent blog…..
Bukowszky 2011.01.07 10:43:57
@Kijelölt Felelős: ehhez igazából senki sem ért, legfeljebb véleménye van róla.. lehet mutogatni mindenféle statisztikákat pro és kontra, a kutya máshol van elásva szerintem.
Bukowszky 2011.01.07 10:48:02
@Mr. Acid: persze, nem a hivatásosokra gondoltam. Nagyapám is vadász volt, tudom, hogy megvan ennek a szép kultúrája, kiforrott, működő "eljárásrendje", amit a tisztességesek be is tartanak. Csak háát..
Nem közvetlenül a Zugügyvédhez, hanem a szerkesztőséghez érkezett az alábbi albérlős sztori, nem fizető albérlővel, zárcserével, nemzetbiztonsággal, rendőrséggel. Mint ahogy számos korábbi bejegyzésből kiderült, a  lakáskiadás elég jó terepe mindkét fél részéről…..
Van itten egy káros, hamis és hazug alapmítosz, amit a rendszerváltáskor elültettek, és ami azóta is folyamatosan mérgezi a közbeszédet: az utoljérjük a Nyugatot és a provincializmus mítosza.  Magyarország és a többi posztkommunista ország a rendszerváltás után az új…..
Tegnap bemutatta az Intel a legújabb processzorcsaládját, a Core i-t. Bezony, óriási fantáziával a Pentium-Core 2-Core i-termékcsoportok után a legújabb generációt is úgy nevezték el, mint az előzőt. Látszólag annyi csak a változás, hogy hozzáteszik, második generáció, vagy…..
Bukowszky 2011.01.04 09:58:08
BUÉK mindenkinek! Az év első posztjában egy nős férfi 14 év után rájön, hogy nagyon elkapkodta a házasságot, ugyanis a nagy Ő csak most került képbe. Most megismerheted a két tűz között őrlődő férfi lelki világát. Mert 14 év nagyon hosszú idő… És természetesen az…..
Na kérem, egyre jobban hasonlítunk az Egyesült Államokra, pont nemrég írtam egy összefoglalót arról, hogy arrafelé milyen népszerűek az Apple Store-os üvegportálok, amiket rendszeresen betörnek, és rohannak az áruval, erre tessék:Az Andrássy úti iStyle kiállított iPadjét is…..
Az Appleblogon minden évben megemlékezünk az előző 12 hónapról, hol az AAPL részvény görbéje mentén értékeltük az óesztendőt, hol a posztokból válogattuk ki a legfontosabbakat. Idén összeszedjük, nekünk mik voltak a kedvenceink, a világ okulására, és hogy másnaposan is…..