Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bp-i

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én ma szabadultam meg egytől. Régebben ha nagyon jó autókat láttam, megjegyeztem a rendszámukat. Hogy miért? A lej, ősi román szokás. Kép a Totalcar oldaláról.Azért, hogy ha egyszer egy vetélkedőben megállítanak az utcán és azt mondják, hogy mondjak egy rendszámot és…..
Előretolt helyőrség 3 vagy 30? 2011.08.13 22:47:00
Utoljára az oviban volt piros alapon pöttyös szoknyám, van is róla egy kép, táncoltunk valami műsoron, és azt énekeltük, hogy"Szép is vagyok, jó is vagyok, de egy kicsit csalfa vagyok, huzsedári, huzsedom"(ez is amolyan liberális nevelés volt vajon?)Szóval megláttam ezt…..
- Családi ezüst - mondta nagynéném, mikor átnyújtotta a kis ezüstkanalat, ajándékba.- Csak nem a mi családunké. - tette hozzá.Most az van, hogy velünk nem sok minden történik, vagyis igen, de néha megkíméllek benneteket a Kedves naplóm!-jellegu beírásoktól. Amit nagyon…..
Néhány skypeolást is elmentek az éppen aktuálisakból. [16:04:54]  -  Figyelj csak, a nejem kérdezi, hogy jó-e neked ma este a szvinger vagy sem?[16:06:13] - Lájder verséje ih niht[16:07:21] - Izgi a vizsga?[16:08:41] - Inkább segítsél, hogy R-ben hogyan kell gamma…..
Első (de azért még nem a legfontosabb) lecke:Mindig több feladat legyen előtte, hogy tudjon választani. Ma, miután kicsit megbökdöstem TB-t, hogy fejezze be a fiókpucolását (amiben himihumi van, de kell az egyetemi papírjainak a tér és a rend), meglepően gyorsan felugrott... - és…..
Attól függ. Szerintem én egészen sohasem, de nem is biztos, hogy ez baj. Tizennégy évesen azt hittem a tizennyolc lesz a vízválasztó. Huszonnégy évesen kiröhögtem azt a kis pöcsöt aki tizennyolc évesen voltam. Harmincegy évesen elfogadtam, hogy lehet, hogy ötvenévesen…..
Bp-i 2010.11.23 11:33:55
Kedves 31 éves (Fiatal)Barátom!

Véleményem szerint, kicsit elkapkodtad a "Mikor lesz érett egy férfi?" című írásodat.

Én, aki szerettelek volna Születésnapodon felhívni, megköszönteni, azt kell látnom, lezártad az ünneplésre szánt időt, lehetőséget.

Pedig nem tehetted volna!
Hiszen 1979 november 20.-a keddi napra esett, és én, így szerettem volna egy igazi, nosztalgikus "Boldog Születésnapot" kívánni.
Bár nem sikerült azt a fantasztikus tervet kiviteleznem, amit egy igaz barátom tett annak idején, aki a Bécsi Szimfonikusokkal játszatta el a Happy Birthday-t.
A mellékelt fénykép sem készülhetett 1985 november 20-án, hisz szerdán tanítás volt, a kisfiú óráján pedig dél körül járt az idő, a kislány fehér harisnyája meg arról tanúskodik, hogy nem mocskolta be a novemberi csizma...

Amúgy ki kell ábrándítsalak, mert a felnőttek nem a Te születésnapodról beszélgettek a konyhában, hanem:
Férfiak:
milyen eredménye lesz Lázár György (magyar miniszterelnök) franciaországi látogatásának. Talán jobb gazdasági helyzetben, könnyebb lesz ennyi éhes szájat betömni...
A szomszéd asszonyok meg:
a fegyveresekről, akik elfoglalják a mekkai Nagymecsetet, 6000 zarándokot túszul ejtenek, de Ti csak ünnepeljetek, tömjétek a fejeteket tortával...

Engedj meg még egy észrevételt.
Miért pont békát kaptál a szülinapi tortádra?
Te lennél az undok béka?
Talán a szüleid azt akarták közölték Veled, javulj meg, mert nem szeretünk?
Vagy csúnya vagy? Ronda béka? Soha nem lehetsz Királyfi?
Szegény Bandi, 31 évesen kell szembe nézned ezekkel a szörnyű tényekkel, rejtett, kimondatlan érzésekkel...
Bocs, de tőlem ezt kapod...

u.i.:
Nekem mi jut eszembe -vicces mi "Jut eszembe" (ha-ha-ha)- a Szülinapodról?
Krokodil könnyek. :-) Ez jó...

képmutató könnyek, tettetett részvét; az elnevezés maga pedig onnan ered, mert a régi néphit azt tartotta, hogy a krokodil, hogy áldozatait közelebb csalja magához, kis gyermekek siránkozását utánozza, továbbá, hogy a krokodil ugyanakkor, midőn áldozatait fölfalja, egyúttal siratja is azokat.

Forrás: Pallas Nagylexikon

Érdekesség!!!

Amerikai kutatók vizsgálatai szerint a krokodilok valóban könnyeznek zsákmányuk elfogyasztása közben – ezzel a felfedezéssel egy több évszázados közhely nyert alátámasztást. Mert mint kiderült a hüllőknek evés közben nem csak benedvesednek a szemeik, hanem könnyzacskóikból szabályosan áradnak könnyeik.

Az egész kutatás egy neurológiai eset hatására kezdődött el, miszerint egyes arcidegbénulásban szenvedő betegek könnyeznek evés közben. Erről értesülve vizsgálta meg Kent Vliet a Floridai Egyetem zoológusa, mi állhat a krokodilkönnyek hátterében. Négy állatkerti kajmánt és három aligátort vett filmre evés közben.

Kiderült, hogy a hét állatból öt könnyeket hullatott. Persze nem az áldozat iránt érzett együttérzésből- magyarázta a zoológus. Mivel az állatok táplálkozás közben igen hevesen szuszognak, levegő préselődik át orrüregükön, ami a könnyzacskókhoz jutva könnyeket présel ki- véli Vliet. Az állatkert krokodiljaira azonban nem terjedt ki a vizsgálat, mivel azok a kajmánoktól és aligátoroktól eltérően a vízben fogyasztják el áldozatukat.

Bocs, kicsit sok lett... Sziasztok!
Velem nagyon gyakran történnek érdekes dolgok. Van az a kategória amit általában nem szoktak elhinni, (saját testvéreim sem) és vannak a sima furcsák.Ez a mai egy alap.Állok a villamosmegállóban közben csetelek az új iPhoneomon és egyszer csak észreveszem, hogy az ujjamra van…..
Előretolt helyőrség Szivárvány 2010.07.11 10:01:50
Éppen jöttem haza próbáról és láttam, hogy valami felvonulás van a Ringen. Szokásosnak tűnt, felnőttek, gyerekek, kutyák, vattacukor, zene. Aztán megláttam egy kis csoportot táblával, amin az állt IBM úgyhogy kíváncsi lettem, hogy mit csinál itt az IBM és osztogatnak-e ingyen…..
Az elmúlt hónapokban rengetegen írtak nekünk hasonló témában, nekik szól ez a kis montázs, amiben lerántjuk a leplet T.B.-ről a sportemberről. Régóta olvasom a blogot, szeretnék egy képet Tébéről, ha lehet félmeztelent.H. Tiborné - Budapest Sziasztok!Nem lehetne hogy…..
Előretolt helyőrség beteg vagyok 2010.02.24 09:46:04
N.H.-né szerint náthás. De én napok óta nem alszom, köhögök, fáj a torkom, be van dugulva a fülem, be vagyok rekedve, szerintem néha lázam is van. Lehet, hogy tényleg csak náthás vagyok?Mindegy. A lényeg, hogy SAJNÁLOM, hogy morcos, szótlan vagyok esténként és a humorom sem az…..
Előretolt helyőrség Napos oldal 2010.01.14 18:01:00
Hogy rend legyen az erőben, most valami jó hír következik. Hm. Mit jó? Fantasztikus.TÁDÁÁÁ!!!Az ára száz euró alatt van, és alul ilyen kék meg szürke minták vannak rajta...
-Kipp.Kopp.-Ki az?-Hazajött a blogra a humorérzék!Buék!!!Hát kedveskéim nem fogják elhinni mi történt velem a minap.(Elnézést de elfelejtettem a viccet, mert közben a gyerek N.H.-né tönkretette a fürdőszobát. Akinek egy fürdéshez kell minimum egy bögre müzli (tejjel…..
Miután Nils, kitakarította, felporszívózta, kimosta, lemosta, megfőzte, összehajtogatta, haptákbavágta ezekután fél nyolckor így néz ki.                        Eközben…..
Előretolt helyőrség az első 2009.12.20 19:05:00
Milyen volt az első?Kicsit izgultam, hogy tudom-e majd mit kell csinálni? Mit hova kell tenni? Hogyan kell? Meddig kell? Milyen lesz? Mi lesz ha nem úgy sikerül mint ahogy elképzeltem, vagy ahogy könyvekben vagy filmeken láttam?Aztán nem lett tökéletes, de nekem ez volt az első és az…..
Az lett volna a címe, hogy "menőbb mint a pornó" de N.H-né szerint túl sok az életünkben a pornó.TÁDÁÁÁ!!! REJTVÉNY!Aki kitalálja, hogy mi ez a kép a karácsonyi ajándékomon, nyereményben részesül. (kivéve ND aki nem játszik.)..
Előretolt helyőrség modem&router 2009.12.01 22:19:00
Három év után kiderült, hogy olyan nővel élek együtt aki nem tudja melyik gép a lakásban a router. Meg a modem. Egy helyen vannak, tehát véletlenül el szokta találni de most megkértem, hogy kapcsolja be a modemet. N.H.:       -Szépen kérlek kapcsold…..
Előretolt helyőrség Internet 2009.11.26 17:03:49
Eléggé lelassult pár napja a net. Ilyenkor én bemegyek egy számítástechnikai szaküzletbe és megveszem a legdrágább legjobb terméket ami a témába vág. Mai nyertesünk:..