Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frodo28

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb technikával próbálják az utasokat megkopasztani a Nyugatiban. Az alap az, hogy prospektussal kis cingár gyerek megkeresi egyedül ülő, jellemzően női áldozatát és szomorú szemekkel adományért kuncsorog, ha nemleges választ kap, akkor jó esetben cigit kér, más esetben…..
Új MÁV blog Néz de nem lát 2010.02.18 09:13:00
Olvasónk 5-én utazott 7-ére szóló jeggyel, ami ráadásul az ellenkező viszonylatra szült. Azt nem tudom, hogy véletlenül felcserélte-e a jegyet egy másikkal vagy szándékosan tesztelte a jegyvágókat. De az elképesztő, hogy senkinek sem tűnt fel a dolog - sem a kalauznak sem a…..
Olvasónk panaszkodik az új kiegészítő rendelkezésre, miszerint hiába van üzletpolitikai kedvezményed (PL Start Klub kártya), ha a vonaton váltod meg, de az állomáson volt menetjegykiadás, akkor nem kapod meg a kedvezményt sőt még pótdíjat is kell fizetned. Egy részét megértem a…..
frodo28 2010.02.12 09:29:55
@A Gyula: Gyulus hidd el hogy nem hangulatkeltésnek szántam, csak akkor még így tudtam (sokan így tudtuk)!
"Olvasd el inkább az előző hozzászólásomat.:D" És hidd el, hogy nem a te hozzászólásaid alapján fogok díjszabási dolgokban tájékozódni!!! :DDD
Én úgy vettem észre, hogy Te kelted a hangulatot!
Légy jó!
frodo28 2010.02.12 21:07:26
@A Gyula: Oké kicsi! :D
Nekem még nem volt problémám az IC vonatok 220-as csatlakozásával. Már amikor sikerült találni:) Ellenben olvasónk nem tudta használni, mert a MÁV-nak jelezték, hogy az áram kinyírja a laptopokat, ezért utazás alatt nem lehet használni. Nem értem a takarítógépeket nem nyírja…..