Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shows

5 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GYORS PÉNZKERESETI LEHETŐSÉG A NETEN. AKÁRMIKOR ELKEZDHETED! KILKK A LINKRE és próbáld meg-->   http://sexchat.hu/?t=ref&ref=59033&ch=0..
Egy igazán kedvező akciós show-t ajánlunk olvasóink figyelmébe, ás azonnal lefoglalható on-line a hajcica@gmail.com címen. Az akció a JELMEZES CSERÉS DUCI SHOW-ra vonatkozik 2020.február 14-e utánra vonatkozólag. A show árából 10.000Ft-ot elengedünk, tehát 70.000Ft helyett csak 60.000Ft-ba kerül…..
                                                               http://hajcica-agency.hu                      DJ-k, party eszközök, zene és hang felszerelés, és sok minden más oldalunkon!                                                                     VÁRJUK HÍVÁSÁT!..
 A toalettpartyA leányt ki kell kötözni a női WC-ben egy bilincs segítségével. Az arra jövő embereket kell a leánynynak arról meggyőznie, hogy a kint várakozó barátoknak pénzt adva szabadítsa őt ki. A csókszörnyEhhez kell egy ajakrúzs: Ismeretlen embereket kell…..
Rendezvényszervezés Cégbemutató 2010.03.31 18:03:00
CÉGBEMUTATKOZÓ Cégem pár éve alakult és rendezvényszervezéssel, programszervezéssel foglalkozik, továbbá show műsorok szervezésével és lebonyolításában is tevékenykedünk.Weboldalam széles körben próbálja bemutatni tevékenységeinket, szolgáltatásainkat.Rendezvényekre biztosítani tudunk:- vagyon- és…..
A toalettpartyA legényt ki kell kötözni a férfi WC-ben egy bilincs segítségével. Az arra jövő embereket kell a legénynek arról meggyőznie, hogy a kint várakozó barátoknak pénzt adva szabadítsa őt ki. A csókszörnyEhhez kell egy ajakrúzs: Ismeretlek lányokat kell megkérni,…..
Mit is jelent ez pontosan? Tekintsünk vissza egy pár mondat erejéig a múltba, honnan is ered ez a szokás? Aztán nézzük meg, hogy mivé alakult át manapság...  A legénybúcsú Európán belül Angliából terjedt el, ahol magát az eseményt Stag Night-nak nevezik. A…..
Most az egyik barátom írását osztom meg veletek:Nekem a Balatonnál volt a legénybúcsúm, mivel nagyon szeretem a Balatont. Az összes barátom, haverom eljött, mind ott voltak. Ez nagyon jól esett! De mivel ilyen nagy létszámmal voltak, jöttek is a jobbnál-jobb ötletek, hogy mivel…..
1. Feladat: Sminkeltesd ki magad két nővel. 1. Tanulság: Nézz a tükörbe, NEM kell mindent megtenned azért, hogy mindenkinek elnyerd a tetszését!   2. Feladat: Szerezz autogramot 2 nőtől a hátsódra. 2. Tanulság: Légy biztos abban, hogy másnak nincs helye a szívedben!  …..
  A Hajcica Agency Produkciós Iroda kínálata :       Travi Show-k:   Meglepetés Dundi Show LAURÁVAL vagy HOPYHÉVEL: különböző Sztriptíz Show fantasztikus hölgyeinktől, Chippendale Show,   akár limuzinba is:  megrendelhetőek műsoraink szuper árakon. Érdemes hozzánk…..