Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spinyokiraly

0 bejegyzést írt és 254 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen volt már beharangozó, szerencsére az eltelt időszakban nem szűnt meg a hazai foci, sőt további térnyerésről számolhatunk be. "A válogatott egy-egy meccse régen tömegeket volt képes megmozgatni" -nyilatkozta Laci a140 kilós buszsofőr, aki régen kijárt minden meccsre. Manapság már nem jár, így a…..
Kiadó: Warner Music Group Honlap: www.galneryusyumacher.com Japán a végletek országa, ahol az emberekben együtt él a vallási és társadalmi alapú tradíció az európai értékrend szerinti infantilizmussal és extremizmussal – de ez úgy gondolom, így helyes. A japán művészetből ennél fogva bármi ki- és…..
A cím is jelzi talán, hogy elméletileg az idei utolsó forduló fog következni, míg a jövő évvel kapcsolatban csak annyi biztos, hogy 2016 lesz. Minden más egyelőre még változhat, hiszen az MLSZ kiszámítható és alapos tervezésének köszönhetően bármi lehet, és annak az…..
Közelít az évvége, egyre jobb az idő (mondjuk most a héten pont vállalható), egyre jobban rátelepül Bohócra a csodás, klasszikus nihil, de hát ezt ismerjük, minden őszvég ilyen, főleg ha az őszvég az már téleleje. Múlt héten is a kellemesen ótvar hasvasesőben csapatok a…..
Sosem fogom megérteni a magyar futballt vezérlő logikát. Sőt, már azt is a néminél egy Radó-lökettel nagyobb eufemizmusnak érzem, hogy egyáltalán logikának írom. Elmondom a legújabbat, ami ugyan már van másfél hónapos, de még mindig nem értem. Ugye Storck szövkap…..
Imádok vidéki kiskocsmákban lenni. Általában a szomszéd asztalnál telepedek le, elmerülök a helyi lapban, és hallgatom, ahogy az asztalokhoz, székekhez, lambériához hasonlóan szinte leltári tárgynak számító mindig jobban tudja kollega elmondja a tutit a többieknek. A többiek…..
Még mindig csak ízlelgetjük, jövő nyáron olyan EB-t rendeznek, ami előtt nem kell gondolkoznunk, kinek is drukkoljunk. Több mint fél évig elemezhetjük, mi lenne az ideális csoport, és hogyan jutunk majd tovább, hogy görög módra elhozzuk az aranyat. A kontinens kissrácai végre…..
- Hello Wien ! - köszönt anno Mátyás király, mikor a fekete sereg élén Bécs városához ért, és ez akkora beszólás volt, hogy amerikában egész üzletág épült rá. De most nem Bécsben vagyunk - mert akkor ez bizony egy Rapid poszt lenne - és Bécsnek nincs is NB1-es csapata, így…..
Három héttel a pótselejtező előtt a válogatottat 18 év után újra a nemzetközi futballtérképre felhelyező Pintér Attila szövetségi kapitánnyal készítettünk interjút.- Gondolta volna tavaly szeptemberben az Észak-Írország elleni vereséget követően, hogy bő egy évvel…..
Fiola Attila szavaival élve „az elmúlt évek legnagyobb sikerét értük el azzal, hogy végül megszereztük a pótselejtezős helyet.” A siker ugyan elsősorban egy bizonyos Michel Platini sikere, de ne legyünk kicsinyesek. Ünnepeljük a magyar futball feltámadását, töltsük meg a…..
Jubileumi, 10. fordulójához érkezett a megújított Bohócliga. A hétvége 6 meccse átlagos históriájú találkozókat hoz ezúttal, két egykoron rangadó-szerűséggel, várhatóan fékezett habzású izgalmakkal. Bár, az örök Bohóc törvények szerint talán pont ebben bízhatunk,…..
Mielőtt legyintenénk, hogy "Nekem nyolc!" , ami egyfelől rárezonálna az aktuálsi forduló sorszámára, másfelől hű képet festene az eddigi hétről, nos azelőtt még az elején szögezzük le : ez a derby végre Derby volt. Igen, így, hogy : "Derby" nagybetűvel az elején ( majd négy…..
Vége a szeptemberi EB-selejtezésnek, így legjobbjaink visszatérnek végre a szivük csücskének számító szeretett hazai klubjuk kötelékébe, illetőleg a haldokló nyugatot képviselő külhoni klubjuk kispadjára, hogy a hétvégén ismét elkápráztassák a stadionokba kilátogató…..
Ma sorsolnak az EL-ben, de minket ez aztán egyáltalán nem érdekel. Tényleg sikerült az, amit aztán idén nem gondoltam, hogy a söreim 27%-ból telepumpált kormánycsapatok még egy árva EL-csoportot sem tudtak összehozni, miközben Azerbajdzsán három csapattal is megérte a nemzetközi…..
Mindenkinek van egy álma, szól az örökbecsű sláger. Volt egy álmom nekem is, amiben valamelyik csapatunk olyan csapat ellen nyer párharcot az európai kupaporondon, melynek játékosai kettő egyeneset tudnak rúgni a labdába... Ezzel együtt a rövidre zárt kupaszereplés annyit ért,…..
Európa csendes, újra csendes, kizúgtak csapataink...a nemzetközi küzdelmekből.Bár a Vidinek statisztikailag van még két meccse, de ne fűzzünk hozzá nagy reményt. (Mint az találóan megjegyezte volt valaki :…..
Három a magyar igazság, ennyi idő után talán már tisztul a kép, nemzetközi csapataink többsége már a hazai bajnokságra koncentrálhat, lássuk, mire jutnak augusztus legelején. Újpest FC-Békéscsaba 1912 Előre A csabaiak eddig megfelelnek várakozásainknak, utolsó helyről…..
Alig ért véget az első forduló, máris nyakunkon az újabb megmérettetés. Nem csak a meccsek hangulata lesz forró, hanem az időjárás is, és sajnos szeretett MLSZ-ünknek máris át kellett szerveznie a programot, mert Szentpétervárott hirtelen, ámde váratlanul pont este 6-kor akarnak…..
Dübörög a nyári, vagy inverz kupaidény, amelynek lényege, hogy ilyenkor az angol, német, spanyol klubok játékosai ülnek a nézőtéren (vagy a tévé előtt) és a mieink vannak a pályán. Őszre általában ez teljesen megfordul, de természetesen bízunk benne, hogy idén valamelyik…..
Július közepe, itt az ideje, hogy kezdődjön az őszi szezon, ami csak alig hangzik szürreálisabban mint egy burját nő újratemetése Petőfi dublőreként. Kevesebb csapat, több forduló, magasabb színvonal, pénzügyi stabilitás, fény az alagút végén, akkor vágjunk…..
Nem mintha korábban kérdéses lett volna, de 4 körrel a vége előtt bajnok a Vidi, amire év eleji tippelőinknek csak harmada számított. A dobogóért viszont még tülekednek, és szokatlan módon még egyik kieső személye sem ismert, mert versenyt szerencsétlenkednek a jelöltek. Az…..
"Itt van május elseje / Ég a gyomrom belseje" Komoly felütéssel kezdődik ez a beharangozó, előre is elnézést, de holnap felvonulás van, meg falunap, és címvédőként muszáj volt kicsit tréningeznem a holnap délutáni sör-virsli versenyre. Na jó nem kicsit, és inkább a "sör"…..
Dübörög a bajnokság, célegyenesbe fordult a kazah wellness túráért illetőleg a Siófok-Zalaegerszeg-Sopron-Szolnok-Szeged körtúráért folyó csata, vagy ahogyan az MLSZ-ben nevezik az európai indulásért, és a kiesés elkerüléséért zajló küzdelem. Hihetetlen izgalmak,…..