Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tzio

0 bejegyzést írt és 147 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Matolcsykám, pofa be! 2013.01.11 09:17:52
Te, Gyuri, édesmamára szoktál gondolni néha? És nem sajnálod? Eszedbe jut időnként, hogy a rendszeres heveny csuklás rohamoktól bizonnyal neki van a legfejlettebb rekeszizma ma az országban, de azért nem ez a létezés legkellemesebb formája?  „Világunk nem ésszerű, nem…..
Az Alkotmánybíróság (Ab) mai döntését sokan félreértették. Voltak, akik azt, mondták, hogy az Ab elkente a dolgokat, mivel csak a formai kérdéseket vizsgálta, a tartalmaikat nem. Ez tévedés. Az Ab ebben az ügyben nem is lehetett volna keményebb. Az, hogy az átmenetinek mondott, de…..
Pézsma A romlás virágai 2012.12.29 05:01:37
Azóta voltam biztos benne, hogy újra megpróbálják kinyírni a Szimpla kertet és társait, amióta Rogán Antal szeptemberben bejelentette, hogy jól megrendszabályozza a belvárosi mulatóhelyeket. Ez a gumiszabály a drogterjesztés és a prostitúció visszaszorítására hivatkozva…..
A diákság nem akar semmit, csak balhét. A diákság mögött az ellenzék vigyorog és vicsorog, amely most véli megtalálni a fogást a kormányon, két év meddő küzdelme és hazudozása után. Ez a diákság alig egy hét alatt olyan lett, mint a ’68-as párizsi diáklázadások…..
"A hallgatói önkormányzatok szintjén pedig az az érdekes helyzet állt elő, hogy azok a hallgatói önkormányzatok lépnek fel a felsőoktatási elképzelésekkel szemben, amelyeket nem is érint, hiszen a szabályozások a ma még középiskolába járókra vonatkoznak majd - nyilatkozta…..
Varánusz Az Orbán bukás receptje 2012.12.14 06:29:19
Itthon egymásba érnek a diáktüntetések, a Fidesz kárderosztálya olyan zilált, mint pitypang mező tornádó idején, a gyengébb idegzetű igazhitűek ordítva verik az asztalt, van középiskola az országban, ahol szerintük már csak a Jóisten és az ima segíthet, és a hangulaton…..
Tzio 2012.12.14 12:52:06
@Dr. simonmondja.: @Ator a Legyőzhetetlen: @pocakos focista: @tomwar:

Elmondom én mit gondolok.
2 cikluson keresztül nem ők voltak megválasztva és most gyerekes bosszútól vezérelve, megtorolják ezt az egész országon.
Nem hiába ülnek mindenhol semmihez sem értő fideszes idióták, hiszen őket könnyen lehet befolyásolni, irányítani. Ezek a birkák pedig egyetlen célt szolgálnak, hogy nekünk minél rosszabb, nekik pedig minél jobb legyen.
Ennyi és nem több.
A baj az, hogy ezek az emberek annyira birkák, hogy ezt nem fogják fel. Olyan szinten van takonyból a gerincük, hogy a zsíros pénzekért hajlandóak voltak eladni a becsületüket és az emberi méltóságukat.
Az egész fidesz kormány csupa kicsinyes, önző, buta, könnyen irányítható és beszari emberekből áll. Egyik sem merne felállni és orbán szemébe mondani azt, hogy "viktor, baromságokat beszélsz, nincs igazad és fogalmad sincsen semmiről". Féltik a zsíros kis állásukat, a zsíros összegű fizetésüket és cserébe bőven elég hogyha eljátsszák az idiótát és négykézláb járkálnak a tudatlanság dogmái előtt.
Sajnos egyre inkább nem látok törvényes keretek közötti kiutat és egyre inkább az kezd realizálódni előttem, hogy orbán és a nyaloncai ugyanúgy fogják végezni mint ceausescu.
A Telepi gyerekek című új dalához forgatott videóklipet Ganxsta Zolee és a Kartel. A Hatalmat a népnek! című stúdióalbum lemezbemutatója december 29-én a Tetoválók Éjszakája rendezvényen lesz a PECSA Music Hall színpadán. A koncerten öt olyan új dalt is előad a csapat,…..
A kormányt zavarja a képviselői függetlenség. Is. Lassan mindennemű szabadság, minden autonómia zavarni fogja. - CEGLÉDI Zoltán írása Kapcsolódó hivatkozások: Az Országgyűlési Őrség szolgálati szabályzatának tervezete (zip!) Cédulaeső a parlamentben A KIM…..
Tzio 2012.12.12 14:32:13
@ezu:
Elhiszem, hogy nehéz elhinni és vannak még akik bíznak és hisznek a csodában. orbán is hisz.
De a probléma az, hogy ipar, gazdaság és pénz nélkül ennek az országnak annyi. Pénz még van valamennyi, amíg az adófizető réteg tud fizetni, bár lopják rendesen, úgyhogy már ez se nagyon sokáig lesz. Ipar meg gazdaság meg már nem igazán van, hála orbánéknak akik a nagyvilág előtt lejáratták az országunkat és sikeresen elüldözték a tőkét az országból.
Namost erre ez az ökör még arra is rájátszik, hogy beleköt azokba is, akik mondjuk 10-20-30 éven belül képesek lennének felvirágoztatni, vagy legalább megfordítani a szakadékba rohanó autót amiben ülünk.
Ha ez így folytatódik és nem lesz belátható időn belül 180 fokos fordulat a kormány részéről, akkor mit tippelsz, mikor üt be az államcsőd?
Azt most megsúgom, hogyha ezeket újraválasztják 2014-ben akkor ez az ország egyszerűen összeomlik. Mint a görögök, ugyanaz lesz itt is.
Tzio 2012.12.12 16:48:54
@Kandeláber:
Én csak annyit tudok, hogy bajnai nem egy egész pályás letámadásból álló, egoista, populista, cinikus, pofátlan, mindenkit hülyének néző politikát folytat. Ez pedig már félsiker.
Ettől függetlenül lehet hogy nem fogok lemenni szavazni, mert azt gondolom, ha azt szeretnénk hogy a fidesz örökre eltűnjön végre és elfoglalja méltó helyét a süllyesztőben, akkor hagyni kell őket, hogy a saját váruk dőljön rájuk és temesse be őket.
Abban biztos vagyok, hogyha most 2014-ben le lesznek váltva, akkor ugyanazt fogják továbbvinni mint '02-10 között, csak ugyanezzel a sokkal agresszívabb hozzáállással mint most. Utcára viszik majd megint a birkákat, ellehetetlenítik majd a parlament munkáját, nem fognak bejárni a parlamentbe de a fizetésükre majd igényt tartanak, stb.
Szóval ha 2014-ben ők nyernek, akkor már 4 évre visszamenőleg nem lesz kit hibáztatniuk csak saját magukat.
Na, hát szerintem ott fog igazán megmutatkozni, hogy mennyire nem értenek semmihez. Amikor már csak saját magukra tudnak majd visszamutogatni.
Azt mondom hagyni kell őket, nagyon nehéz lesz de nincs más út mint a passzív ellenállás. Ezek ugyanis csak arra várnak, hogy egy, csak egyetlen egy ember nekik essen és máris ujjal mutogathatnak a "felbújtó ellenzékre".
Tzio 2012.12.13 18:31:58
@Stock:
Nézd, amikor egy rezsim olyan eszközökhöz folyamodik, mint amit a jelenlegi kormány művel; egész pályás letámadás, cinikus és pofátlan válaszok, mindenki hülye rajtuk kívül, szembemennek az egész világgal, hetente új adók, sz ország tudatos tönkretétele, az ország tudatos lejáratása az egész világ előtt, oktatás leépítése, kultúra leépítése, egészségügy semmibe vétele, rendfenntartó erők semmibe vétele, állampolgárok arcon köpése minden héten akár többször is, az okos és hozzáértő emberek eltávolítása mert esetleg visszapofázhatnak, helyettük a saját kádereik beültetése mindenhová, választások elé teljesen felesleges akadályok görgetése, a kormány főbb tagjainak állandó árnyékban maradása nehogy véletlenül valaki velük azonosítson egy új rendelkezést/törvényt/adót, a kormány maffiaszerű működése a keresztapákkal az élen akik gyakorlatilag érinthetetlenek és mindig a seggnyalóik végzik helyettük a piszkos munkát.
Szóval ezek mind-mind olyan attitűdök, amik összességében azt mutatják, hogy a jelenlegi kormány egyszerűen retteg. Olyan szinten be vannak szarva, hogy arra nincsenek szavak. És naivan azt remélik, hogy majd ha hoznak egy törvényt, akkor az megvédi őket mondjuk egy hamarosan bekövetkező éhséglázadástól.
„Az egész ország érzi, egy olyan nagy munkában vagyunk, amit ha már belevágtunk, mindenképpen érdemes végigcsinálnunk. Ezért fontos, hogy Magyarországon ma nincsenek nagy kormányellenes megmozdulások” - mondta Orbán Viktor két hete. Bár maga az állítás is hazugság, most…..
Tzio 2012.12.11 23:24:31
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
Csak 1 naív kérdés.
A tandíj az csak a bölcsészekre vonatkozik?
Tzio 2012.12.12 09:11:42
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
Nem akarlak megsérteni, de az orvosszakmában ezt a fajta deviáns viselkedést, kóros üldözési mániának hívják.
December 20-án kerül a magyar mozikba a Világok arca: Baraka alkotóinak új filmje, a Samsara – A lét örökös körforgása. A premierhez kapcsolódva fotópályázatot hirdet a forgalmazó ADS Service és az utazom.com. A Samsara szöveg nélkül, kizárólag a képek és a zene…..
Tzio 2012.12.12 09:21:00
New York utcáin a biciklizés igen veszélyes közlekedés forma. Villámként cikázó sárga taxik, motorok, buszok, hot-dog árusok és persze bámészkodó gyalogosok, egyszóval teljes káosz. Tom Olesnevich lelkes bringás, amit bátran fel is vállal. Az emberek többsége azonban furán…..
Valami kimozdult a helyéről és azóta folyamatosan nem passzolnak a dolgok. A legnagyobb baj pedig az, hogy kezdünk hozzászokni az irracionális jelenségekhez. Fel sem tűnnek már olyan dolgok, amiket csak néhány éve még el sem tudtunk képzelni. Megszokjuk, de facto elfogadjuk, hogy…..
Tzio 2012.12.07 10:16:01
@In Soviet Russia car drives you:
Gyanítom elkeseredettségében mondta ezt. Jelen állás szerint én is azt gondolom, hogy külföldi szakértői kormány kellene ide.
A magyar uralkodói réteg egyszerűen képtelen arra, hogy reálisan gondolkodó elitként viselkedjen. Ahogy bekerülnek azonnali hatállyal csak a saját zsebüket kezdik el tömni. Mint valami illegális szer, ami a parlamentbe lépéskor kezdi el kifejteni a hatását, úgy viselkednek ezek mind.
Magyarország jelenleg Európa árnyékában vegetál valahol a sarokban lévő repedés egyik legsötétebb zugában, az utca legvégén található kanyar után.
Az a bizonyos olló egyre jobban szétnyílik, az adót fizető állampolgárok gyakorlatilag kisebbségben vannak a hozzájuk képest kb. négyszer annyi eltartottal szemben, aki csak teheti az menekül innen.
Az országban meg itt maradnak a nyugdíjasok, azok akiknek nincs pénze lelépni egy jobb élet reményében, a tudatlanok meg a semmihez sem értő gazemberek.
Kétségeim nincsenek afelől, hogy ha nem lesz belátható időn belül azonnali 180 fokos fordulat mind mentálisan mind gazdaságilag, akkor itt pár éven belül államcsőd lesz. Olyanok leszünk mint fehér-oroszország vagy észak-kórea. Vissza az 50-es évekbe.
Tzio 2012.12.07 14:45:49
@Muhammad Aliyah:
Ebben egyetértünk és szomorúan hallom ezt.
Tzio 2012.12.07 15:25:18
@Muhammad Aliyah:
Csak ezt a ballibsizést felejtenéd már el.
Nincsenek oldalak, van a hatalom és van a nép, ennyiből áll a 2 oldal.
Mindenki aki valamelyik oldalhoz tartozónak gondolja magát, az illúziókba ringatva él, mert azt hiszi, hogy tényleg azért történnek a neki tetsző dolgok, hogy neki ahhoz a bizonyos oldalhoz tartozónak jó legyen. Önáltatás, illúzió. Ezek szemrebbenés nélkül eladnák az anyjukat is ha valaki jó árat kínálna érte.
A mai nap igen meglepő, na jó, nem meglepő, hanem megdöbbentő dolgot olvastam. Orbán Viktor azt találta mondani, hogy "A közszolgáltatások nem arra valók, hogy abból valaki pénzt keressen, ez a szektor nem a profit világa". Ez jól hangzik, feltéve, hogy ez az igazság. De az…..
Tzio 2012.12.07 14:54:00
@El periodista:
Olyanok mint a mesebeli hülye farkas, aki nem csak azt a gyümölcsöt szedi le amit elér a fán, hanem kivágja az egészet. Hirtelen sok gyümölcse lesz, jól is lakik vele, eltenni is tud belőle meg még eladni is.
De amikor beköszönt a következő érési szezon, ő ott áll fa nélkül és gyümölcs hiányában csak másoktól tudja elvenni azt.
A fidesz zrt. ugyanezt csinálja.
„Honnan tudhattuk a jövőt,mert mind egyetértettünk, ha láttuk őt:Ez elveszítette az eszét.Ez a lány hiába szép, hiába szép !” Bereményi Géza – Dés László: A hiába szép - 1985 ((http://www.youtube.com/watch?v=Myb5v8AFROk)     Átírni egy ország alkotmányát…..
Fénylő Csillagunk kezdhet aggódni, komoly kihívója akadt. Bár ő maga még most azt hisz, a derék álcivil jómunkásember az ő csatlósa és bármire hajlandó vizesnyolcasa, de egyszer majdcsak rájön - ha más nem - a habonyárpi, hogy mekkorát téved. Mert, ha a nép, az istenadta szó…..
Tzio 2012.12.06 18:46:05
@Önnek megyünk:
Hát akárhogy is nézzük, de bajnai tette a dolgát az alatt az 1 év alatt és nem akart szembemenni az egész világgal, nem akarta megmutatni az egész világnak hogy ők mind hülyék és a fidesz zrt. az egyetlen aki minden egyetemes tudás birtokában van, nem hitegette az országot a kb. 1 éve húzódó imf hitel tárgyalásokkal, nem lopta el szemrebbenés nélkül a magánnyugdíj nagyon-nagyon sok milliárd forintját, nem nézett hülyének mindenkit aki nem hitt nekik, és legfőképpen, nem akarta kizsigerelni az országot és annak lakosait a naponta kitalált új adókkal.
A jelenlegi kormány ugyanis pontosan ezt teszi minden egyes fronton.
Gondolom Pol Pot egykori kambodzsai vezetőt nem kell sokaknak bemutatnom, aki azon kívül, hogy példátlan hatékonysággal írtotta a saját honfitársait, különös ellenszenvet érzett az értelmiséggel szemben is. Pol Pot úgy vélte, hogy ezek az emberek haszontalanok, és az ő…..
Tzio 2012.12.06 12:19:27
@Farkantoán Chatpartner:
Elhiszem hogy erőlködsz, hogy felhívd magadra a figyelmet, de hidd el, annyit se érdemelnél hogy leköpjelek.
Tzio 2012.12.06 12:34:02
@Foxtrotty:
Te egy elmebeteg vagy, csak így egyszerűen.
A tanult ember azt jelenti, hogy van szakmája, esetleg oklevele, munkatapasztalata.
Oldaltól függetlenül.
Ezek után te mégis mi a jó büdös francról beszélsz?
Tzio 2012.12.06 13:34:17
@Farkantoán Chatpartner:
Az általad vizionált gyurcsány lassan 4 éve hogy lemondott a miniszterelnöki posztról.
Nem is értem mi ez a beteges gyurcsányozás folyamatosan, amikor nagyjából 2 és fél éve a te főnököd irányít, ha még nem tűnt volna fel.
Jó reggelt.
Vastagbőr TÉNY 2012.12.05 14:15:00
Vannak, akik már megkapták a Békemenet-szervező CÖF által ígért "kiadványt", melyben Csizmadia László szerint elemezni fogják „az elmúlt 8 évben történeteket”. Sajnos, mi nem vagyunk a szerencsések között, de valaki volt olyan kedves, és elküldte nekünk. Azóta is…..
Tzio 2012.12.05 21:38:36
Mondom, a V for Vendetta című film aktuálisabb mint valaha.

Azért érdekes, hogy pont onnantól kezdtek megjelenni ezek a dolgok amikor Bajnai feltűnt a színen. Mellesleg csak mosolygok ezeken a szánalmas dolgokon, amelyek kontraproduktív hatást fognak elérni. Minél jobban sulykolni próbálják, annál kevesebb sikert fognak elérni. Húzzák az időt, húzzák még, de a sorsuk már rég meg van írva. Akkorát fognak bukni, hogy egész Európa hallani fogja azt a hatalmas döngést amikor pofára esnek. Jó, van még pár idióta aki még mindig nekik csápol, itt ezen a blogon is feltűnnek mindig, de ezek nem mérvadóak, ezek már csak ilyen nyamvadék, emberi méltóságukat eladott, legalja szar emberek. Ők nem számítanak.
Majd figyeljétek meg orbán "beszari" viktort és a kispajtásait milyen szánalmas érvekkel fognak előhozakodni a választás nem tisztaságával kapcsolatban, amikor már látják majd, hogy bebukták a dolgot. Majd csak figyeljétek, úgy fog vinnyogni azon a "kiművelt egér hangján" mint egy ovis kiskölykök. :D Gyönyörű lesz hallgatni. :DD

Van még szűk 1.5 év a választásokig, de ezek már most elkezdték a következő 1.5 év lejárató kampányát. De nehogy valaki is azt higgye, hogy erre nem személyesen orbán "beszari" viktor adott utasítást, nem. neeeem., dehogyis! :Ő nem ilyen, ő egy talpig becsületes ember, megmondta ő maga személyesen, hogy még soha sem hazudiott :DDDDDD
Nos, ezek barátaim, ezek már most úgy be vannak szarva a választásoktól, hogy arra nincsenek szavak.
Az elkövetkező 1.5 év elképesztően vicces lesz, nagyon-nagyon sokat fogunk addig még kacagni a fidesz zrt.-n. Üvöltve, ordítva fogunk teli pofával röhögni rajtuk, remek szórakozás lesz. :)
Tzio 2012.12.05 21:48:33
@politikai:
Persze hogy az, erre megy ki az egész.
A fidesz zrt. egyetlen célja, hogy a lehető legtöbb akadályt gördítsék a választópolgárok elé. Semmi másról nem szól ez, csakis erről.
És most itt helyben borítékolni merem neked, hogyha nem sikerül nekik az állampolgárok akadályoztatása úgy ahogy tervezték, akkor biztos lehetsz benne, hogy pont annyival a választások előtt fognak változtatni a szabályokon, hogy a nagy többség még ha akarna sem tudna igazodni hozzá. Ki van ez találva ne aggódj.
Tzio 2012.12.05 22:55:58
@Balibgeczyk:
Téged idézve "Az nevet aki utoljára nevet. ", és maradjunk is ennyiben.
"Próbálom én, unos és untalan, de egyszerre vagyok súlyos és súlytalan, ahogy erőlködök újra talpra állok, de akkor is vagyok, ha semmit nem csinálok! Gyöngyöt szórok a disznók elé, adom a pofont a szarnak, Kalimpálok a semmi után, fejjel megyek a falnak. " (via) Az…..
A KARD Fagy a magyar 2012.12.02 06:21:24
Külföldre menekül a magyar. Az új „nemtandíj”-rendszer miatt egyre kevesebb a felsőoktatásba készülő magyar. A kedvezőtlen hazai gazdasági és politikai környezet és kudarcos népesedéspolitika miatt fogy a magyar. És most már fagy is a magyar. Mert bizony december-január…..
Tzio 2012.12.03 11:45:40
@Vidéki:
Te mennyit kapsz azért, hogy folyamatosan hülyét csinálsz magadból?
Tzio 2012.12.03 11:52:01
@Vidéki:
Tényleg ennyire megéri, hogy még az emberi méltóságodat is hajlandó voltál feladni érte?
Undorító vagy ugye tudod?
Tzio 2012.12.03 15:33:36
@Vidéki:
Kérdésre nem illik kérdéssel válaszolni.
Szóval?