Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aeslan

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor régi képeket teszek fel ide, szinte mindig felbukkan valaki, aki azokat a villamosokat hiányolja, "amelyikeknek középen volt az ajtaja". Ez a bejegyzés elsősorban nekik készült :) A jármű közepén, az utastérnél egy lépcsőfokkal lejjebb levő belépőrész nagy divat volt a XX. század első…..
  Kormánypárti olvasóinktól többször érkezett olyan kritika, hogy csak a negatív ügyekkel foglalkozunk, a fejlesztésekkel, beruházásokkal, az új vezetés eredményeivel sosem. Bár szerintünk a kerületben gyakorlatilag megálltak a beruházások, de az igazsághoz…..
Van Kispesten egy furcsa villamosvágány: a lajosmizsei vasútvonal sorompója előtt kanyarodik le az Üllői úton haladó 50-esről, és előbb egy filmdíszletnek tűnő vasútállomás mellett halad el, majd némi kanyargás után éri el a 42-es villamost. Gyakorlatilag az év nagy részében használaton kívül áll,…..
HamPLÓ Újra Bengáli Budapesten! 2012.06.14 15:00:00
Szerdáról csütörtökre virradó éjszaka olyan jármű csörömpölt újra végig Budapesten, mely már 28 éve eltűnt a fővárosból. Ez nem is volt baj, mert egy sínnyúzó jószágról beszélünk, melynek utaskomfortja is erősen deficites, de most szerencsére nem "'sima" villamosról beszélünk, hanem…..
Aeslan 2012.06.15 08:54:10
A Jobbik végképp „single-issue”-párttá vált, a közélet összes többi fontos és aktuális kérdéséhez vagy nem tud, vagy nem akar hozzászólni. Csakis egyetlen dologra képesek, a cigányozásra. (Fotó: Index) Egy-két éve még sokat nyerhetett azzal egy párt, ha…..
"Miért van ennyi probléma a 30a vonallal?"- teszi fel a kérdést olvasónk. A vonat a menetrendben meghirdetettnél 5 perccel korábban indul vagy fél órát késik. Ezt tökéletesen kiszámítható. Emlékeim szerint ezen a vonalon van, hogy a menetrendet egy-két állomással…..