Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D.E.

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság is tombol ez a betegség a modern sorozatok körében is, hiszen elég, ha a FlashForward vagy a Terminátor széria befejezésére gondolunk. Lezáratlan, megoldás nélküli finálék voltak ezek, a katarzisról pedig ne is beszéljünk. Számos műsort tettek tönkre így a készítők,…..
Hatalmas felhajtás előzi meg a Lost hatodik, záróévadának utolsó epizódjait: a két és félórásra kibővített finálét az ABC magyar idő szerint hétfő hajnali háromtól (helyi idő szerint vasárnap este 9) vetíti a keleti parton. A hagyományoknak megfelelően a három órával…..
hogyvolt Lost 6x04 - The Substitute 2010.04.27 11:43:00
Kertvárosi utca, ember érkezik mikorbusszal, Lokkbácsi az, aki éppen hazafelé tart , és meggyűlik a baja a gépkocsiból való kiszállással - az AlterLostban sem minden fenékig tejfel. Egy kicsit idegeskedik tehetetlen dühében - a lift nem ereszti le a földig - aztán a szokásos…..
D.E. 2010.04.28 18:35:58
@Maximus2:
Sayid-ot én is el tudnám nézegetni napestig :-)

Köszi sixx az ismételten zseniális hogyvoltot!
Ott hagytuk abba, hogy a Végzet a napba tart, ami nem túl jó ómen a rajta tartózkodó, viszonylag kevéssé hőálló emberekre nézve. Young közgyűlést tart a kaputeremben, hogy ismertesse a helyzetet: a hajó pályáját nem tudjuk megváltoztatni. A rendszerben van három olyan bolygó,…..
A bájos dr. Rush-sal nyitunk, aki egymagában gubbad egy konzol felett hullafáradt fejjel. Egyszer csak odavágja a jegyzetfüzetét és átviharzik egy másik terembe, ahol páran Young ezredes parancsára szintén egy konzolt abajgatnak, de nem sokáig, mert Rush kikapcsoltatja velük, mondván,…..
D.E. 2009.10.23 13:09:18
Kösz a hv-t.

Remélem alakulni fog ez még és nem
sz@rabb lesz, mert eddig oké nekem tetszik de a többség véleménye, hogy sz@r ez, sz@r ez azért valóban indokolt és jogos.
Rush értelmi intelligenciája fordított arányban van az érzelmi intelligenciájával de részemről ha van karakter amiben lehet imádni valamit és lehet utálni valamit, az nekem "the beginning of a beautiful friendship".