Regisztráció Blogot indítok
Adatok
backshit

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A VFTS építés olyannyira érdekes és fontos dolog,hogy még az MTV sem hagyhatta ki,hogy ne foglalkozzon vele egy kicsit. :D A Navigátor című ismeretterjesztő műsorból származik ez a felvétel.Melyben is a tévések a Matics Rallye Teamhez látogattak el, és forgatták le náluk ezt az…..
Nemcsak a reggel volt jó. Kedvesen mosolyog ránk a mai nap. Egy ciciből 100 gramm tej, 20 perc alatt; 40 percnyi küldetés teljesítve a teraszon; az első szélcső-használatunk :) Rekordok és újdonságok halmaza a mai, emellett mosolyalvások egymás hegyén-hátán.A szomszédok…..
backshit 2014.09.24 22:33:09
Ismerjék meg Chen urat, ő az. Chent az Apple News Hong Kong fedezte fel és a zerotohundred tette hírhedté, akik rátaláltak az Apple News HK hírére és lefordították. Chen úr vállalkozó, kisiparos. Nem csak műhellyel, hanem bemutatóteremmel és raktárral is rendelkezik és…..
Már több mint egy hete tartanak a magyar nép zivataros napjai. Szinte minden nap menetrendszerűen érkezik vihar, felhőszakadás vagy jégeső. Hogyan érinti az autósokat és persze az autókat mindez? Hogyan ússzuk meg, ha nem is szárazon, de ép autóval az ítéletidőt? Ha jön a…..
TComment Iszol vagy vezetsz? 2014.07.24 13:14:36
A bringás aktivista, az újságíró és az orvos beszélgetnek. Kellenek nekünk a piás biciklisek? Döntse el. Az Égéstér 129. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Az oroszok előszeretettel szerelnek fedélzeti kamerát autóikba, motorjaikra. Ezeknek számos megdöbbentő és érdekes videót köszönhetünk: olykor hatalmas mentéseket, hajmeresztő manővereket, durva baleseteket, vagy akár verekedést is rögzítenek.Nem lehetett könnyű annak a…..
Subba AZ ÉLET TETEJÉN 2011.06.08 13:43:54
PAPUCSBAN! ..
  Mielőtt rátérnénk a mai olvasói posztra, bűn lenne a témában kapcsolódó brosúrát Blassiustól nem megemlíteni (Kréta: A szerelem és az álmok szigete!). Sziasztok! Arra gondoltam, egy-egy igényes útikönyv remek táptalajául szolgálhat a modoros fordulatoknak. A…..
  Egy férfi életében kell egy Zsiguli. Pont. Aki már a ballagásra kap egy új Hondát, nyugodtan lapozzon – lehet Zsiguli nélkül élni, de súlyos mulasztás volna. Vélemények azonos című írásunkról...
Pontosabban öreg BenzEKBŐL. Hű, most látom csak, utoljára júniusban írtunk az idehaza készülő W123-as pick-up-ról. Igaz ugyan, hogy készítője és hűséges kommentelőnk azóta már két adagnyi képet küldött, de szégyenszemre csak mostanra ástam le az időközben felhalmozott…..
autózz! Levillogta a hóekét 2010.01.03 11:31:00
Bár az alábbi levelet Zoli még a karácsony előtti havazáskor írta, az időjárásnak köszönhetően akár múlt éjjeli történet is lehetne, újabb iskolapéldája az emberi bunkóságnak. Tegnap (december 20.) fél 12 körül nyugodtan autózok az M0-on az M5 irányában. Havas volt az…..
Subba Koreából jelentik 2009.12.30 11:00:00
Kedves olvasónk lőtte ezeket a képeket Koreában (azt nem írta, hogy melyikben, de elég egyértelmű, hogy délen járt). Két kérdést vetettek fel bennünk, remélem lesz aki tud válaszolni. Szóval mi az istent reklámozhatnak ezek a táblák, és mi lehet az a Fuckers Day ? Update,…..
Roppant érdekes felfedezés! Kedves beküldőnknek szúrt szemet, hogy a Djuice Kolin-os reklámjában a kurvaszerű karaktert alakító csaj valójában is kurva kurvaszerű karakter. LOL!     ..
backshit 2009.12.30 11:40:24
Nem tudjuk eldönteni, hogy mi az isten lehet ezzel a boldog legénykével, de nagyon félünk tőle! Mitől néz ez így ki? Szilikon, vagy valami illegális izompukkantó fasztöppesztő lóhormon? Ja, és a számnak sosincs vége!!Update:Az olvasó ismét segített, köszönjük! Megtudtuk, hogy…..
Mi ez a baromság, hogy egy (beküldőnk szerint egyértelműen roma, szerintem lehet székely is) öregúrnál hamarabb megtakaríthatja a cipőnket ez a gép? Ez valami jópofa vicc akart lenni? Elképzelem ahogy elégedetten rábólintottak a tervre, mondván, hogy "a Westendben bezzeg…..
Kevés jobb dolog van egy kellemes bebaszás után, mint a kaja amit megetet veled az az átkozott ital. Minél intenzívebb az ízhatás, és minél zsírosabb annál jobb. Eleve limitált a kínálat hajnali három körül amit magához tud venni az ember, de nézzük mik a…..
backshit 2009.11.14 16:34:43
Subba Szuperpuma: Osváth úr 2009.11.06 12:46:00
Régi olvasóink talán még emlékeznek a traumára amit Osváth úr webes jelenléte okozott náluk. Ő egy százas mellbőséggel rendelkező férfi, aki munkát keres. A munka jellegében a modellkedéstől az erotikus filmben való szereplésig mindent lefed, persze gyakorlatilag páváskodni…..
backshit 2009.11.06 17:07:07
Úgy tűnik, mostanában mercis napok vannak itt nálunk, előbb a cserbenhagyó ML mercisről, aztán meg a legpofátlanabbul parkoló lepukkant E mercisről kaptunk posztolni való leveleket, most meg Andrisnak volt egy kalandja eggyel, aki ráadásul többször is azt kiabálta neki, hogy ő…..
Subba Ikertornyok: Sebestyén Pitt 2009.10.30 09:15:00
        via..
Subba Apa neee! 2009.10.29 12:00:00
Sebestyén Balázs múlt héten szerepelt az Rtl műsorában a kisfia születése kapcsán. Szemfüles rajongónk kifigyelte, hogy Balázs többszörösen is szabálytalankodik a bejátszás végén. Mit tanul ez az ártatlan kis gyermek egyből? Ezért jött közénk? A felvételen látható amint…..
backshit 2009.10.29 23:41:20
Egy Genital Beading története +18 2009.10.25 19:38:32
Nah újra itt, bocsi de gép problémák miatt nem tudtam írni de most szeretném ezt potolni,Igazából fel is akarom hívni a figyelmet, hogy innentöl túlzott sexuális tartalom lesz olvasható a blogon mivel a gyógyulás már szinte tökéletes illetve majdnem tökéletes a sebb…..
Ajtók előtt, ajtó mögött Botó Ádám, a találkozó szervezője Mai történetünk úgy kezdődött, hogy Botó úr megvette élete első Audiját. Továbbmennék, ez az Audi egyben Botó úr első saját autója. Vagy jót, vagy semmit, nem igaz? Javasolnám, hogy Botó urat innentől kezdve…..