Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Bűn Zsoltja

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még 2015 vége felé határoztam el, hogy a blog történetében először itt az ideje, hogy én is készítsek egy toplistát. Hogy kicsit egyszerűsítsem a dolgot, leszűkítettem a kört Budapestre, de bizony így se volt azért könnyű dolgom. Első körben összegyűjtöttem körülbelül 40 helyet, ahol vagy nagyon jó…..
    " Ilyesformán a kommunikációkutatásokban érvényesülő társadalomtudományi paradigmát nem szükséges elvetni. Azt inkább módosítani kellene, egy új, másféle szociálkonstruktivista megközelítésnek megfelelően, ami a társadalom pozícióját és szerepét az univerzális…..
Ha bárki, akit egy kicsit is érdekelnek a sorozatok, nem sötétzárkában, vagy az intenzíven töltötte az előző két hónapot, aligha úszhatta meg, hogy ne halljon az HBO új üdvöskéjéről, ha meg bele is nézett, azt, hogy menthetetlenül rákattanjon. Rögtön a pilot után a Breaking…..
Csütörtökön első helyre került Little G Weevil a magyar Itunes albumlistán, magyarán az ő lemezét vették meg a legtöbbször az Apple boltjában itthon az elmúlt egy hétben. Nem akarunk szerénykedni, biztos, hogy volt valamennyi közünk hozzá, de ha nincsenek a fenti (és lenti)…..
A Nagykörút az egyik legkevésbé biciklisbarát útvonal a fővárosban, de a közbringa-rendszer jövő tavasszal esedékes bevezetése új helyzetet teremthet. A Bubi működési területének „kerékpározhatósága” a projekt EU-támogatásának is feltétele. Átalakításokra…..
A Bűn Zsoltja 2013.09.03 12:56:47
@Shopping: A jardan a kresz szerint lehet biciklizni max 10 km/h-val, a gyalogosforgalom zavarasa nelkul. Egyebkent ha lenne bicikliut/sav akkor nyilvan nem a jardan tekernenek...

Azt nem ertem, h miert nem lehet a jarda kulso felet bicikliutta alakitani? Nekem az lenne a logikus: megmaradna a parkolas, az osszes sav, es a jarda igy is eleg szeles maradna.
Régi-új hungarikum van születőben. A világ legszebb kávéházának választott budapesti New York Kávéház nemcsak burzsujoknak ajánlható, persze a fine dining étterme elsősorban az ő kedvencük lehet. A mintegy 120 éves épület néhány éve már régi pompájában áll, egyelőre…..
A Bűn Zsoltja 2012.07.02 00:50:12
 http://www.youtube.com/watch?v=6SwAsc1w4-g..
Puzsér:A Szent Koronán ferde a kereszt. Hungarikum. A világon sehol nem ferde a kereszt. Se koronán, se templomon, se síron, se semmin. Ha jól tudom, Jézust Krisztust nem hatvanöt fokos szögben, sréhen feszítették fel. Közismert a sztori, a  XVII. században bezárták a koronát…..
Mivel az HBO egyik idei sikersorozatának készítői már egy hónap múlva elkezdik forgatni a második évadot, várható volt, hogy gyors ütemben jönnek a szereposztásról szóló hírek, s lőn: a Tyrell házba tartozó Margaery Tyrell szerepére a Tudorokban Boleyn Annát alakító Natalie…..
A Bűn Zsoltja 2011.06.24 14:48:16
Azt persze még nem tudjuk, h hogy fog kinézni a filmben. A leírás alapján "She is doe-eyed and pretty with long, curly brown hair." towerofthehand.com/reference/k/00613/index.html). Mivel a story szerint a tesójára hasonlít nagyon (Loras), és az nagyon nem olyan a filmben, mint a könyvben, szeriten Maergery sem olyan lesz. Amúgy neki pucér jelenete a 4 könyv alatt nem nagyon volt...

Mellesleg a Loras-t alakító szereplőt nem tudom, honnan és ki castingolta, de qrvára nem olyan, mint aki westeros egyik legtehetségesebb kardforgatója és lovagja lenne, aki még néha a Jaimie-t is lezúzza... igazából ő az egyetlen igazi mellényúlás, na meg a székrekedéses fejű Ser Ilyn Payne...
Vasárnap (nálunk hétfőn) befejeződik a Trónok harca első évada, Westeros történetétől tavaszig búcsúzunk, de legalább bőven lesz ideje mindenkinek elolvasni a könyveket, mert tessék elhinni, olvasva ez a történet is sokkal jobb, mint mozgóképen - ráadásul négy kötet már…..
Arról már többször írtunk itt a Lángoló Gitárokon, hogy Trent Reznor készíti a Tetovált lány (angolul The Girl With The Dragon Tattoo, eredeti svédül Män som hatar kvinnor) című film amerikai változatának a zenéjét. Arról viszont eddig nem volt szó, hogy a Nine Inch Nails…..
A Bűn Zsoltja 2011.05.30 08:59:37
Súlyos sérüléseket szenvedett egy magyar síelő Murauban, Ausztriában – értesült a sítv.hu a helyszínen dolgozó síoktatóktól és hegyi mentőktől. A 29 éves fiatalember pénteken esett el a magyarok által is kedvelt muraui síterepen. Az egyik fekete, vagyis nehéz, meredek…..
Na, gondoltam, hogy ez lesz. Akárhányszor rakom be a szavazásba a Dungeon Mastert, nem végez első helyen, bezzeg az Eye of the Beholdert rögtön megszavaztátok heti játéknak. Ez a kiforrott játékok előnye a műfajteremtőkkel szemben: többen ismerik őket, és sokszor nagyobb sikert…..
A Bűn Zsoltja 2010.12.24 11:34:53
@Bélféreg:
Nekem sem sikerült soha, én többszöri nekifutásra mindig a végén véreztem el, amikor elvették az automapet, és ledobtak egy labirintusba... azóta is kísért, hogy nem nyomtam végig :)
Valahogy a stonekeeppel is így jártam, nem sokkal a vége előtt akadtam el (lehet hogy bug miatt?).
Szuperhangulatos volt mindkét játék, és azok a zenék!!
A Bűn Zsoltja 2010.12.24 11:37:16
  Klapanciusz, a Belváros bloggere  küldött pár képet Monacóból, köztük egy utcai ingatlanhirdetését is. Egy 55 négyzetméteres, második emeleti, amerikai konyhás, zuhanyfülkés kecót ajánlgatnak rajta, amelyben annyira nincs semmi különös, hogy még a sok…..
w A jobbik és a legjobb 2010.06.01 05:00:00
A Legjobb Párt nyerte a reykjavíki helyhatósági választást, egy poénpárt, amely direkt hülyeségeket ígért, és előre szólt, hogy hazudik. A hivatásos izlandi politikusok már a létezésétől meg voltak sértődve, hogy ezek viccet csinálnak az ország sorsából. De nagyon nem…..
Minden idők egyik legidiótább kalandjátéka, a Secret of the Monkey Island (aminek a nimbuszához itthon a CoV #15-ben lement gigaleírás is hozzájárult) tavaly XXI. századi külsőt kapott: a Lucasarts teljesen újrarajzolt grafikát és utószinkront gyártott a kalandjáték-klasszikus…..
A Bűn Zsoltja 2010.03.08 12:43:28
Király :)

@szzsömi: nekem is feltűnt, még a POTC2-be, hogy basszus, egész jeleneteket meg karaktereket vettek át az MI 1-2-ből... midegy, egészségükre :)
Pár évvel ezelőtt kezdtek felbukkanni az interneten olyan videók, amik az addig csak legendákban fel-feltünedező gettóharcművészetet, az „52 hárítást” (52 Hand Blocks) mutatták be. Most már több helyen oktatják is a stílust, ami állítólag évtizedekig, némelyek…..
Nyáron jön az új Karate Kid, amit az 1984-es film történetét alapul véve készítettek el. A remake készítőknek nagyon nehéz dolguk van, hiszen az eredeti mozi sok szempontból igazán kiválóra sikerült. A gondnok és mester szerepét játszó Pat Morita (1932-2005) 52 éves volt az…..
A Bűn Zsoltja 2010.02.20 11:32:51
@Nick_: ez persze nem igaz, Bruce Lee magából csinált brandet, (mellesleg elsősorba ő stílusalapító és nem színész) de minek is hasonlítgatni??
Ajánlom a következő videót (ill. az eredeti tv interjút): www.youtube.com/watch?v=1orA2iCkEpI&feature=related
Mostanra már komoly, pontosabban mondva inkább félkomoly rajongótábort gyűjtöttek a kétes pedigréjű afgán, állítólag shaolin kungfut űző mester, Ehsan Shafiq neten keringő videói. Elsőre viccnek tűnik Shafiq minden megnyilvánulása, de a tényeket és a mozgását figyelembe…..