Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manka.

50 bejegyzést írt és 193 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt tudjuk, hogy nekünk néha nem egyszerű Pöttömmel, de őszintén szólva azt gondolom, hogy néha neki sem egyszerű velünk élni. Főleg így nyáron, amikor már reggel hatkor csodálatos fények ragyogják be a gyerekszobát, énekelnek a madarak, az ablak előtt futkos a mókus... mi meg…..
Illetve nagyon úgy néz ki, hogy én integetek Amerikának búcsút január elején. Legrosszabb évszakban költözöm haza, szürkeség, hideg, latyak, szürkeség, szürkeség... de kit érdekel mindez, amikor a barátaim mosolya fog várni. Ugye? Hát nagyon úgy néz ki, hogy most már nincs…..
Voltam ma bölcsödei szülői értekezleten, jaj, már előre utáltam az egészet, tudjátok, én ebben a szerepben rossz vagyok, nem bírom a sok felesleges információ közül hatékonyan kiválasztani, hogy akkor most mi is a feladatom és mikorra, ráadásul nem ismerem a többi szülőt,…..
Vagyis inkább Central Park, Central Park, ha a gyerekeket kérdezitek és Brooklyn, Brooklyn, ha meg engem. De azért összességében mégis csak New York, így együtt minden, a Staten Island ferry, a sarki kávézó (olasz kávéfőzővel, God Bless New York), a Macy’s, a BabyGap, az obszcén…..
Picur és Pöttöm blogja Elég 2014.08.15 13:53:45
A gyereknevelésben az a szar, hogy nem mondhatod mégsem, hogy elég, hiába elég, mert akkor utána mi van? Mi van, ha már csak üvöltözöl a gyerekkel, ha már csak kinyitja a száját és a plafonon vagy, ha tudod, hogy valami nem stimmel, de mégsem tudsz figyelni, mert egyszerre muszáj…..
manka. 2014.08.22 22:40:38
Euroatlanti kapcsolat Help 2014.05.23 13:13:48
Most veszem észre magamon, ahogy pakolom el a játékokat egyre csak az jár a fejemben, hogy "ica tolla motolla, ketten ülünk egy lóra"...... Hogy lehet ezt kikapcsolniiiii??? (Nem megyek többet kerekítöre, az tuti....)..
A mai napon, igen a mai napon, szük fél év diéta/éhezés után felhúztam az s-es bördzsekim cipzárját, és már tudok benne LÉLEGEZNI is. Ha már itt tartunk, kell vennem egy újat:)))..
Euroatlanti kapcsolat Agresszió 2014.03.02 20:46:32
Sosem értettem a családon belüli erőszakot. De most simán lehet, hogy apró, szilánkos darabokra töröm a férjem fején az ipadot...
Tanácstalan vagyok, de tényleg, az esti fektetés kezd elfajulni Picurral, akármit is csinálunk. Az alapállapot, hogy én szeretném, ha időben elaludna, hogy reggel normálisan tudjon kelni + még azt is szeretném, ha viszonylag jókedvűen aludna el vagy legalábbis, hogy ne veszekedéssel…..
Euroatlanti kapcsolat Adieu 2014.01.09 21:25:43
Jó utat, kedves Grand Plié, vigyázzatok Magatokra!!!..
Mackó levelei, Nyuszi álmos és Malacbújócska. Eddig is imádtam Julia Donaldson könyveit, de most már nemcsak szeretem, de hálás is vagyok neki, ugyanis sikerült megszelidítenie Pöttömöt és bevonni az olvasás bűvkörébe. Ez nem egyszerű feladat, ő egy cselekvő jellem, mindig azt…..
Szerdán este telibe kaptam az uzsonnát és a viszonylag szerény mennyiségű vacsorát, pontosan az ölembe vissza, este 8kor a hintaszékben. Lajosom még sehol, én meg ott ültem egy bágyadt gyerekkel a kezemben, csöpögve a banános, gabonapelyhes trutyitól..... Tudom, már biztosan sokan…..
Picur és Pöttöm blogja Rutin 2013.11.02 03:50:35
És akkor éjjel fél három - három magasságában megébred Pöttöm, akit átpelenkázok, kap lázcsillapítót és inni, majd beülök vele a fotelbe, elringatom és lerakom. Ellenőrzöm Picur ágyát, aki persze bepisilt, átöltöztetem, áthúzom az ágyát és adok neki egy kis mézes…..
Azért mielőtt irigykednétek, elmondom, hogy a beszélgetéseink többsége nem a Göncölszekérről szól, sőt, inkább valahogy így zajlik: (Vigyázat, az alábbi szövegrészlet elolvasása súlyos szürkeállomány veszteséget…..
Euroatlanti kapcsolat El se hiszem 2013.06.28 09:44:43
Ma virradóra sikerült 5 ÓRÁT EGYHUZAMBAN végigaludnunk!!!!! El se hiszem, el se hiszem........(Grand Plié, ne ijedj meg, mi eléggé extrém esetek vagyunk.....)..
Euroatlanti kapcsolat El se hiszem 2013.04.30 21:12:49
Ma Picinke életében először (na jó, talán az első héten volt már ilyen) sírás nélkül szenderült àlomba az ágyában........ Furcsa ez a csönd:))))..
Emlékeztek erre a játékra? Mi a Balatonban játszottuk S. Pötyivel, a "dől a fa" kiáltásnál el kellett dőlni a vízbe, lehetőleg úgy, mint egy fadarab. Nagyon vicces volt, órákig elvoltunk vele. Úgy tűnik, Pöttöm is nagy fan. Mostanában éjjel óránként kel, mert fáj a…..
Melyik a felnöttesebb magatartás, ha Lajosom születésnapjára Lamaze játszószönyeget kér, vagy ha jómagam alig bírom ki, hogy elkezdhessek játszani vele? (Persze-persze kizárólag Picinke miatt.....:))))..
Összeszedtem magam és megtettem az első lépéseket a tavaszi megújulásom felé: megettem a maradék zserbót, hogy ne álljon a fogyókúrám útjában.  Remélem, büszkék vagytok rám!..
Köszönöm, hogy elolvasták a dolgozatomat és részletes kritikát írtak róla, tényleg, tök jó fejek voltak, igazán nem kellett volna. Én elismerem, hogy sokkal jobban ismerik a témát és sokkal jobban tudnak tudományos munkát írni és mindenben igazuk van, és ígérem, hogy ezentúl…..
Euroatlanti kapcsolat Mamatetkó 2013.02.13 23:30:38
Tegnap egészen egyedi testdíszt kreàltam magamnak. Teljesen felismerhetően megmaradt egy cumi lenyomata a mellkasomon..... ( rugalmas hordozókendő, belepottyanó cumi, kb 1,5 óra cipelés-ringatàs- üldögélés)  Ez tényleg vicces, vagy csak 3+1,5 óra alvàs utàn tűnik annak? ..
Euroatlanti kapcsolat Paradox 2013.01.23 23:24:56
Az ember a házasságban sokkal jobban egyedül marad bizonyos problémákkal - sokszor olyanokkal, amiket ráadásul ketten teremtettek. Ez nem panasz, csak ténymegállapítás...
manka. 2013.01.24 17:42:49
Euroatlanti kapcsolat Jaj Csajok... 2012.12.29 23:14:42
ez az övsömör... nem nagyon hiányzott. Viszket, meg nem mehetek sehova csak suttyomban...:(. És most Titeket se látlak, meg buli sincs és nagyon viszket és nem tudok aludni és elkezdődött a dackorszak, és a pasik hülyék (vagy én?) és felszedtem 2 kg-ot az ünnepi evés-ivásban és…..
Többen már átéltétek azt az érzést, amikor arra vártok a pároddal, hogy megtörténjen az a kis biokémiai csoda, összeolvadjon az a bizonyos két kicsi sejtecske és létrejöjjön egy új élet. Mi most ugye ebben a fázisban vagyunk. Nekem ez egy nagyon izgalmas időszak! Igazából…..
manka. 2012.12.29 17:28:05
Holnap reggel szülünk:))..