Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krono

21 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A mai kikúrt ki-baebaszott, kurva bejegyzésemet csak úgy írom mert most jött így piásan. Az ember nem gondolná, hogy milyen sokat is tudnak róla, mások vagy olyanok akik éppen lefigyelik azt, hogy mit is csinál…Itt nem csak rendősökre és az internetes kommentjeitekre kell…..
Magányos gondolatok Egyedi vagy? 2011.04.12 21:24:00
Sokan azt mesélik be maguknak hogy ők nem a fogyasztói társadalom egyik tagjai.Pedig DE. Csak szeretnék pár dologra nekik is rávilágítani: Nézz le a cipődre, mi a márka?                 Gondolom nem valami tök…..
 Borult az ég ezen az este,meggondolom hogy megtehetem-e?Hogy mit?Ez csak egy hülye kérdés.Mindenki tudja, kivéve éna választ és ami jöhetne még. Elásva a lelkem legmélyén,dörömböl a lelkemen és belémég.Minek is?Senitsem érdekel erre a válasz.Régóta nem keresem és…..
 A bátorság egy nagyon érdekes téma, amibe nagyon nehezen merek belevágni, így 1-2 ital után meg am úgyis mindegy és megteszem.Bátornak lenni nem azt jelenti, hogy Te vagy a hős aki mindenkit meg ment hanem az-az igazi bátor aki nem tesz meg dolgokat, mert akkor kell a legnagyobb…..
 Ez az új rovatom, ez azokat a pillanatokat akarja megmutatni minden embernek, mikor elborul valaki agya és csak ömlik belőle a szó. Remélem senkisem sértődik meg ezeken a szavakon ami ebbe a rovatba kerül, és remélem senki sem fog meglepődni hogy ez törhet ki belőlem...
 Hát ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy nagyon örülök, hogy évekkel ezelőtt megadtam magam.   ..
 Egy nagyon érdekes dolog futott végig az agyamon a szokásos éjszakai gondolatrohamkor, ami átszalad az agyamon és mindent kitakarít belőle, csak egy két túlélő kaparja ki magát az álom előtt és ordibál. Ez a szerencsés megint csak a hazugság lett, de teljesen más…..
A hazugságnak sok ezer arca van, néha csak simán előjön és életet tud menteni, de van amikor csak elrontja a helyzete, és van akiknél Frankensteinként életre kel és saját életet kezd élni egy-egy légből kapott ötlet.Vigyázni kell ezekkel a dolgokkal, mindennek van hátsó oldala…..
Magányos gondolatok Pihenés 2010.12.13 22:35:00
 Tartottam én is egy kis szünetet, gondoltam én is megtehetem, ha már mások is. Ez a kis idő eléggé nagy változásokat hozott az életemben, de ez azon nem fog változtatni hogy ide milyen bejegyzések kerülnek, mert azok a gondolatok melyeket ide leírok, mindig is élni fog…..
Magányos gondolatok Karácsony 2010.11.29 20:08:00
 Mindig ilyenkor jön bennem elő ez a téma, ami miatt sokan nem kedvelnek ebben az időszakban, mert sajnos igen is elmondom mit gondolok, és eléggé furcsa a elképzeléseim vannak az ilyen dolgokról(ezekről még lesz szó ha jól érzem a közeljövőben). Nagyon szerettem…..
Ehhez nem akarok semmitsem hozzáfűzni, ez is magáért beszél.Ilyen mikor az ember csak ordít és teljesen kiakad...
Biztos, hogy ez a helyes irány?  Nem gondolkodtatok még azon milyen lehet az mikor, egy nagyon közeli ismerősötök teljesen kiborul és elveszti a fejét és csak őrjöng, vagy éppenséggel hallgat, mint egy süketnéma? Sajnos én ezt is végigrágtam, és hát nem a legjobb téma…..
Magányos gondolatok A magámy 2010.11.23 20:49:00
A magány egy olyan betegség, amely minden embert megfertőzhet, kortól-nemtől, vallástól, és társadalmi helyzettől függetlenül. Persze mindig vannak olyan emberek akik sokkal többet betegeskednek, de hát ez a természet rendje. Kigyógyulni viszont mindenki máshogy próbálkozik. Én…..
A mai zenei blokk elmarad...Mindig meg kell vonni az emberektől valamit hogy érezzék a hiányát...
Az emberre sokszor rátörnek az emlékek.Emlékszik a jó dolgokra, de sajnos a „rosszakra” is, de mindezek beleszóltak az életének alakulásába, éppen ezért nem lehet egy olyan emlék sem amire az mondható hogy rossz, mert mind az életünket hajtotta előre. Mi lenne velünk,…..
A mai zenei blokkunk nagyon más stílust képvisel, mint a tegnapi, és teljesen másról is szól a szöveg. Ezt a számot azoknak ajánlom, akiknek megvannak azok az emlékei melyek beleégtek az agyába, és azokat minden egyes este átgondolja, újra meg újra. Ez most nagyon rossznak tűnik,…..
A dombok mögött vöröslik az ég alja,a nappal az éjszakát újra befalja,Az ablak vízcseppek harcának színhelye,de békét köttet velük majd a Nap melege.Odakinn egyre csak hangos lesz a világa föld minden másodpercel egyre zihál. Az utcán csak a melósok botorkálnak,és a…..
Magányos gondolatok Zenécske 2010.11.16 18:47:00
 Hát ez egy picit zenésebbre sikeredett mint a múltkori, most beszéljen helyettem a Depresszió! ..
Magányos gondolatok Pillanatok 2010.11.16 18:17:00
Egy nagyon rossz napon is egy vidám pillanat, lehet az, hogyha ránk mosolyog az, aki nekünk kedves és fontos az életedben vagy csak abban a percben. Sokan vannak vele szerintem úgy, hogy nem tudják elviselni ami, forog körülöttük ebben a világban. Milyen jó lenne elszigetelve…..
Már megint elkezdem ezt a blogot, de most remélem sokkal jobban fog sikerülni mint a múltkor. A továbbiakban mindenkinek jó olvasgatást...
Üdv. Kedves blog olvasók, bemutatkozó bejegyzésemnek egy picit humorosabb témát választottam. Mivel már láttam a Google Earth-ről eléggé fura képeket, gondoltam miért ne mutassunk többet ugyan úgy ahogy a nagy világválalat is gondolta és nézzük meg mi is áll a Google Street…..