Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arikel

134 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyira rühellem a Húsvétot, hogy megtöröm miatta hosszú hallgatásomat. Már harmadik éve ágálok a blogon ez ellen az elkorcsosult baromság ellen, de ismét elmondom: le a seggéből tojást kinyomó mutáns nyúlkreatúrával meg horrorbandájával!Tökre érhető, ha a kölykök…..
Mert a LEGO az jó dolog. Minden 6 év körüli gyerek órákat tud tölteni vele, hogy nézi, amint 35 év körüli férfirokona nagy örömmel összerakja a kölyöknek karácsonyra vett LEGO szetteket. Ilyen ez a világ. De a kis tűzoltó állomások meg űrhajók jóval kevésbé érdekesek a…..
Ha olyan vagy, mint én, akkor a karácsonyfa maradványainak kidobása csak március-április felé lesz esedékes. (Persze ha igazán olyan vagy, mint én, akkor fát maximum üres kólásdobozokból és partvisból barkácsoltál, hogy azzal ijesztgesd szentestén a szomszédokat.)De ha már…..
Elég elvont dolog egy lyukas zsömléből (amerikai bagel, tudom, de magyarul mi ez?) Möbius szalagot hajtogatni. Ha mondjuk egy elborult tudósembert akarunk elkápráztatni valami finom reggelivel, az ötlet csodás! Amúgy meg proli laikusként is sok időt el lehet tölteni a zsömi…..
Arikel 2009.12.16 22:14:42
@Dercsár: én nem tudok részletesebbet mutatni, de az eredeti forrás 1. lépésnél található linkjén van még extra segítség :)
Nem vagyok nagy Burger King rajongó, de ez már a sokadik olyan reklámkampánya a királyi hamburgereseknek, aminek láttán csak csettinteni tudok. Legutóbb a facebookon indított akciójuk kavart nagy port, amelynek keretében minden az ismerőseink közül kihúzott emberért egy hamburger…..
A "hogyan díszítsük fel karácsonyfánkat a lehető legízléstelenebbül" témához sok jó anyagot lehet találni, elég csak körülnézni. De várakozásaimmal ellentétben a legbizarrabb díszek nem a legocsmányabbak, sőt, egész jól ki vannak dolgozva, és ha nem akarnánk…..
Arikel 2009.12.13 21:45:15
@niobee: de, tervezem hogy több post lesz mostantól :) a kávégirlandot meg bármikor elfogadom, akár húsvétra is!
A kockák is szeretik a Halloween-t. Mikor épp nem Flash-nek vagy Doppler-effektusnak öltöznek fel, az ünnepi készülődés részeként tököt faragnak. Happy Halloween folks (mert biza ez nem ám olyan jó ősmagyar ünnep, amit illik nekünk megtartani, hanem kapitalista trágya, amit a…..
Sok gyerek szeretne Optimus Prime, Batman vagy hasonlóan jellegzetes és bonyolult külsejű figura lenni Halloween estéjén, amihez drága lóvét kell kiadni egy profi kosztümre. Vagy sóher szülők esetében csinálni házilag, aminek a gyenge pontja, hogy két-három darab szétfolyt…..
Mivel a Rammstein új száma, a magaskultúrát képviselő "Pussy" kiugróan sikeres lett (amit betiltanak, azt kb. százszor annyian látják majd, mint ami legális, ez tiszta sor) és én is meghallgattam már párszor, el kellett gondolkodnom a népszerű dalok szövegein. Mert ugye:…..
Tegnap a Szívlapáton már volt szó a legfrissebb banki reklámról, az Erste bank egészen furcsa kalandjáról a tehénnevű alkalmazottal, és annak végtelenül kínos produkcióival. Az se semmi egy kampány, de az Unicredit bank sokadik imidzsváltó filmje is megér egy reklámszünetet.…..
Arikel 2009.09.30 12:53:02
Vajon mi jár az átlag(hülye)ember fejében, mikor a neten keres? Mi jár benne akkor, mikor a Google-be írja be azt, hogy "vatera" vagy "iwiw kezdőlap"? Nem túl sok, az tuti. Mivel újra nekigyűrkőztem a Hogyan-fu továbbépítgetésének, átnéztem az elmúlt…..
Ki szeretne egy bravúrosan hajtogatott darab toilet papírt használni a klotyón dolga végeztével? Én nem, de hát elsősorban nem egyéni preferenciáimról szól a blog, hanem az emberi találékonyság erejéről, ami a minden elképzelhető szempontból haszontalan, de valamilyen…..
A Vissza a jövőbe kifejezetten az a film volt, aminek minden csodálatosan futurisztikus részlete 2-3 éven belül valóságos, elérhető technika lesz. Kivéve persze az időutazást, mert ha azt valaha feltalálják, akkor már most is létezik (ugye milyen szép kis paradox elméleteket…..
Na ki látható a lekvárban? Aki kitalálja az kiverheti magának, vagy ha nő az akkor feldughat egy kilincset. (nem nekem) Esetleg majd valami szomting szpesült sorsolunk... ..
Arikel 2009.05.29 11:45:38
Mert az oldschool értelmiségi, jól néz és kevésbé akarják ellopni, ha a kávézó asztalán hagyod pár percre. Ja és könnyebben eldughatod a könyvespolcon (bár erre gőzöm sincs, miért lenne igény, de akadhat). Különösebb leírás nincs a projekthez az oldalon, ahol…..
Tudtad? Kreativitás elmélet! 2. 2009.05.01 15:27:00
Nem bírtunk várni egy hetet, így ismét itt van egy tárgy, amiről lövésünk sincs hogy mi lehet. Az olvasónak ismét azt a feladatot szánjuk, hogy találjon ki valami frappáns/ötletes/poénos funkciót az adott eszköznek, és ossza meg velünk komment formájában. Nem feltétlenül a…..
Eddig csak pletykálták, most azonban már biztos, hogy a Creed újjáalakul a nyáron, sőt, még új lemezt is adnak ki a tervek szerint. Maga a zenekar Magyarországon annyira nem ismert, az Egyesült Államokban viszont több millió lemezt adtak el. Az 1997-es My Own Prison című…..
Arikel 2009.04.28 18:40:29
@kokoagb: Na ez megnyugtató, köszi :) Azt már olvastam, hogy nyáron egy Led Zeppelin touron esetleg Myles Kennedy fogja helyettesíteni Robert Plant-et, úgyhogy legalább ő se fog unatkozni, amíg a Creedesek újra összejönnek.

Ja és "Michael Tremonti, Alter Bridge's publicist" - hehe, ezek szerint családban marad :D
Az egész blog premisszája, hogy kurvára szeretem hasznosnak érezni magamat. Megjavítani, megoldani, átalakítani, megérteni és összerakni tudni mindent, bevallom ez jó érzés, bár talán sejtetni enged egyéb kétes személyiségjegyeket és önbecsülési problémákat. De akkor miért…..
Agyhugykő Nyári sláger 2009.04.22 12:34:39
Mivel zenekarban zenélek és át akarok törni az ismeretlenség feneketlen mélységéből a magyar celebvilág magasságába (na meg kell a pénz) írtam egy nyári slágert, ami büszkeségére vállna a világ minden zenészének. A szöveg angol, a kiejtés magyar, a zene meg... na azt nem…..
Arikel 2009.04.22 13:03:43
A húsvét kiakasztja az iszonyat-radaromat. Az értelmetlen agyzsibbasztás legfelső fokaira hágó, édességet és színes tojást a seggéből tojó mutáns nyúlkreatúra, ami kosárban hozza a kartonízű kakaómasszából öntött kiscsibe és nyuszika formájú, sztaniolba csomagolt,…..
Húsvét közeledtével egy kis "easter egg" jól esik minden Google Reader használónak. Aki régen játszott Nintendo játékokkal, amikben a titkos nyíl/gomb kombinációval elő lehetett hívni mindenféle vicces kis extrát (konkrétan ugyanez volt a kód), az nosztalgiázhat most…..
Nem kell hosszan tervezgetni, csak add át magad az április elsejei hangulat varázsának és dobd fel saját hangulatodat néhány könnyen megvalósítható kis tréfával :) Mint már írtam, az irodai környezet a szórakozási lehetőségek tárháza. Na lássuk:1. Kreatívan cserélj ki…..
Félrefordítások Ez gyilkos 2009.03.24 15:47:52
Danzig hátborzongató hibákat talált egy legendás könyvben:Bret E. Ellistől az Amerikai Psycho-t is már többször olvastam, és sok dolog volt amit nem tudtam hová tenni pl. a Grinch-et Guzmicsnak fordították.Arra gondoltam a fordító annak idején esetleg nem volt tiszában bizonyos…..
Arikel 2009.03.24 21:54:20
@fűzfavirág: Szó szerint ezt akartam írni. Ma Google, 2 perc, minden megvan. Akkoriban az ember azt se tudta sokszor, hol induljon el, ha a szövegkörnyezetből nem volt egyértelmű, miről van szó.
Irodában dolgozni remek lehetőségeket teremt arra, hogy közösen/csak egyedül nevessünk kollegáinkon. Kell némi ügyesség és vállalkozó szellem, de nagyon megéri. Itt találtam ezt a gyöngyszemet, ami eredetileg 5 videót tartalmaz, de én csak hármat teszek a posztba, hogy érdemes…..
Direkt nem írtam azt, hogy barátaidat, mert nem szép dolog csóvában lövellő szénsavas itallal beborítani egy embert és használati tárgyait a vicc kedvéért, ha kicsit is kedveljük. A kóla + mentos kombó lenyűgözően látványos hatását mindenki ismeri. Most vigyük egy lépéssel…..