Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benyec

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Clone Wars Blog OFF! 2009.11.01 09:51:00
Az a helyzet, hogy vannak olyan kommentek, amik egyik bejegyzéssel sem kapcsolatosak. Ezeket a kommenteket mostanában a Children of the Force bejegyzéshez szoktuk írni, fene tudja hogy miért... Szóval mostantól, ha van valami olyan közölnivalód, ami nem kapcsolódik a blog egyik…..
Szeparatista droidok jelentek meg a Naboo-n! A bolygó lakói teljesen kétségbe vannak esve, és már a legrosszabbtól tartanak (nyílván nem akarják, hogy megint szeparatista megszállás alatt legyenek, mint a Baljós Árnyakban). Padmé, és Jar Jar (akik ugyebár Naboo bolygójáról…..
Szegény Christophsisiakat most aztán lehet sajnálni, ugyanis egy rakás droid vonult be a bolygóra, és pusztítja az ottani városokat. (Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de nekem a CW mozifilmben nem volt annyira szimpatikus ez a bolygó, de most valahogy megszerettem.) Természetesen nem is…..
Clone Wars Blog 15. rész Trespass 2009.05.17 11:02:00
Sajnos nem tudtam vasárnap megírni a részértékelést, mert nem láttam ezt a részt az RTL klubon. Azonban (és hála siriuska 56-nak), nem kell péntekig várnunk. Se nekem, hogy láthassam a részt a CN-en, se nektek, hogy elolvashassátok a 15 részről írt részértékelésemet, amely az…..
Clone Wars Blog 5. rész Rookies 2009.04.17 14:32:00
Hát igen, nem volt könnyű de a Malevolence-t végül sikerült elpusztítani. Ezekszerint új téma kell a sorozat ötödik részéhez. Vajon mi legyen az? A készítőknek támadt egy zseniális ötlete, mutassák meg, hogyha kell akkor egy újonc, kissé fegyelmezetlen klónonokból álló…..