Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoli049

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ bővelkedik legendásan veszélyes útszakaszokban. Egyeseknek muszáj használniuk őket, mások az adrenalinért vágnak neki két vagy négy keréken dacolva a veszélyekkel, sokszor életüket kockáztatva. A következő öt út minden profi sofőrnek feladja a leckét. Murva, sár,…..
Igen, már zsinórban a harmadik. S mint az előző kettő, ez is megválaszolhatatlan.   Idézzük fel röviden az első kettőt, melyekre több száz komment érkezett, de senki, senki nem tudott rájuk válaszolni. És nem azért mert bonyolultak, ó nem, rettentő egyszerű kis naiv kérdések. Nézzük az elsőt: Igaz…..
Zoli049 2017.04.29 22:56:57
@harmadikszem:
Én azt várom, hogy mikor fogynak el az "ellenségek", vagy tényleg mikor küldi már a "mestert" mindenki a ferddébe. Akkor talán egy - két agymaradványban még kigyúlhat a fény. De még az sem kizárt, hogy egy "önkontrollt" gyakorló réteg időben kiugrál ebből a zrt-ből.
A katonák azt hitték, valami parádé, hadgyakorlat vagy oktatás vár rájuk azon a verőfényes vasárnapon, hiszen díszegyenruhában rendelték a reptérre őket. Csernobilhoz közeledve azonban már nem lehetett nem észrevenni a füstölgő négyes blokkot...
Zoli049 2017.04.29 18:46:14
@HowAreYouOneAVetésün?:
"Sokkal profibb módon kármentesítettek, mint a japánok Fukusimánál."
Ebben van is valami, csak a mai Japánban nincs "kamikaze" munkaerő, aki bemenne a blokkokba. Mondjuk Fukushimával nem tudom, hogy mi a terv? Miért nem öntik ki azt is betonnal, helikopterről, vagy mit tudom én?!
       Tegnapelőtt jöttünk haza (?) Pestről. Csütörtökön még elmentünk a Nemzetibe, igen, jól értik, a Nemzetibe, és egy egészen különleges és számomra igen fontos Cyrano-t láttunk David Doiashvili rendezésében, öt Roxanne-nal és a műorr nélkül játszó Fehér Tiborral, akinek van egy olyan vicces…..
Az biztos, hogy a hardcore X-akták-rajongók nagyon jól fognak szórakozni az elkövetkezendő hetekben: David Duchovny, Gillian Anderson és Chris Carter ugyanis pont ugyanabban az izgalmas stílusban készítették el az új évad pilotját is, mint ami az 1993 és 2002 közti epizódokat jellemezte. Már az…..
Varosha a világ legérintetlenebb szellemvárosa Cipruson. A Famagusta városához tartózó körzet 1974 óta lezárt katonai területnek minősül, így sem a fosztogatók, de még a katasztrófaturisták sem juthattak be. A hermetikusan elzárt üdülőtelepen ma is ugyanúgy van minden, ahogy…..