Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoli049

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világraszólóan dicsőséges magyar gazdaságnak szüksége van a Brüsszelből különböző jogcímeken érkező pénzekre. Nem nagyon, csak mint egy falat kenyérre. De azok meg nem igazán akarják adni. Nehezül a világ a dán, német, holland, svéd stb. adófizetők számára is, ezért alapból sincsenek adakozó…..
A Csendes éj talán a leghíresebb és legnépszerűbb karácsonyi dal, amely eredetileg német nyelven íródott, s a Salzburg melletti oberndorfi Szent Miklós templomban 1818 karácsony estéjén (egyik forrás szerint december 24-én másik szerint december 25-én) csendült fel először Conrad Franz Xaver Gruber,…..
Felszállok a Blahán a 4-es villamosra. Mákom van, találok ülőhelyet. Pár perc, és arra kódorog egy hajléktalan. Büdös, mint a görénylyuk, de mivel érzem szagát, meg is van az aznapi covid-teszt. Nyújtogatja mocskos kezét, arrább húzódom, mert: ellenség. A szomszéd ülésen hatvanöt év körüli jól…..
Zoli049 2021.12.22 19:53:48
@vilagnezet.blog.hu:
Ebben a köcsög országban már mi nem arról szól?
Néhány éve Svédországban jártamban, egy ingatlanközvetítő kirakata mellet vezetett utam, s jó szokásomhoz híven megnéztem egynéhány hirdetését, hogy látleletet vegyek Uppsala lakáskínálatáról.  Ama híres „bezzegország” kevéssé népszerű tulajdonsága - turisták körében legalábbis – annak meglehetős…..
Zoli049 2021.12.19 17:16:21
@Kedélyes Paraszt:
Rátrafáltál, nyomógombos telefonom van, ami korlátan díjcsomaggal van, mint flotta, mert utálok érte fizetni, csak pofázni szeretek. App? Nem, nem kell, majd otthon elintézem. Nem volt még szükségem rá. A munkáimat előre személyesen megnézem bejárom és nem utólag baszakszom, hogy mi kellett volna? Parkolás meg fut sms-el, gondolom még fog is. Nem, nincs szükséges felesleges szolgáltatásokra. Képzeld azt el, hogy a kaját is még az üzletben veszem meg. :-)
Zoli049 2021.12.19 17:21:02
@Cpt. Flint:
A jogi blah-blah...
A kivitelező felel, mert ő végzi el a munkát, ami kisebb beruházásoknál általában el van baszva, írhatnék példákat, azér van minden második barommal nézeteltérésem, mert szar a villamossági terve. Mégpedig azért, mert felületes. Pár lakásos társasházaknál sokszor a streetwiev-ról nézi meg a köcsög, hogy hol az oszlop. :-)))
Zoli049 2021.12.19 18:41:51
@Kedélyes Paraszt:
Persze e-építési napló, azonnal!
Bevallom, hogy nemrég a házimunka terén a kényelem útjára léptem. Nem tudtam ellenállni egy robotporszívónak, ezért beújítottam egyet. Előtte alaposan körülnéztem a piacon és ár-érték arányban a legmegfelelőbbet választottam. Mire eljutottam a végső jelölt kiválasztásáig, nagyon sokat tanultam a…..
Eddig is fontos szerepet szánt az osztogatásnak választási kampányokban a Fidesz, de úgy tűnik, ezúttal ez lesz a legfontosabb fegyvere a korteskedésben. Teszi ezt annak ellenére, hogy a koronavírus-járvány miatt erősen leszűkült a pénzügyi mozgástere, ám a kiadások növelésében ez sem akadályozza…..
A világ bővelkedik legendásan veszélyes útszakaszokban. Egyeseknek muszáj használniuk őket, mások az adrenalinért vágnak neki két vagy négy keréken dacolva a veszélyekkel, sokszor életüket kockáztatva. A következő öt út minden profi sofőrnek feladja a leckét. Murva, sár,…..
A katonák azt hitték, valami parádé, hadgyakorlat vagy oktatás vár rájuk azon a verőfényes vasárnapon, hiszen díszegyenruhában rendelték a reptérre őket. Csernobilhoz közeledve azonban már nem lehetett nem észrevenni a füstölgő négyes blokkot...
Zoli049 2017.04.29 18:46:14
@HowAreYouOneAVetésün?:
"Sokkal profibb módon kármentesítettek, mint a japánok Fukusimánál."
Ebben van is valami, csak a mai Japánban nincs "kamikaze" munkaerő, aki bemenne a blokkokba. Mondjuk Fukushimával nem tudom, hogy mi a terv? Miért nem öntik ki azt is betonnal, helikopterről, vagy mit tudom én?!
       Tegnapelőtt jöttünk haza (?) Pestről. Csütörtökön még elmentünk a Nemzetibe, igen, jól értik, a Nemzetibe, és egy egészen különleges és számomra igen fontos Cyrano-t láttunk David Doiashvili rendezésében, öt Roxanne-nal és a műorr nélkül játszó Fehér Tiborral, akinek van egy olyan vicces…..
Az biztos, hogy a hardcore X-akták-rajongók nagyon jól fognak szórakozni az elkövetkezendő hetekben: David Duchovny, Gillian Anderson és Chris Carter ugyanis pont ugyanabban az izgalmas stílusban készítették el az új évad pilotját is, mint ami az 1993 és 2002 közti epizódokat jellemezte. Már az…..
Varosha a világ legérintetlenebb szellemvárosa Cipruson. A Famagusta városához tartózó körzet 1974 óta lezárt katonai területnek minősül, így sem a fosztogatók, de még a katasztrófaturisták sem juthattak be. A hermetikusan elzárt üdülőtelepen ma is ugyanúgy van minden, ahogy…..