Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sz.s.

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utazás megszervezésekor sokan elveszünk a részletekben, hogy most akkor melyik országba milyen dokumentumot is kell pontosan magunkkal vinnünk. A probléma nagyon is létező, hiszen a majdnem 200 országgal meglévő magyar és EU-s megállapodásokban kiigazodni nem mindig könnyű. Ebben szeretnénk most…..
A 24. hu szúrta ki, hogy a Duna TV vasárnap reggeli vallási műsorában, a Baptista ifjúsági műsorban elég erős nyolc percet sikerült összeállítani a homoszexualitásról, melyből számos dolgot lehetett megtanulni, köztük hogy a homoszexualitás kritikus dolog, hogy fontos megtanulni, hogy kell…..
Azt mondják az okosok, hogy előbb mindig más hibájából próbálj tanulni és ne a sajátodból. Nos, itt egy inverz útikalauz azoknak akik Rómába készülnek. Elmeséljük mit ne csinálj úgy, ahogy mi, ha egy tartalmas és élvezetes kirándulást szeretnél az "örök város"-ban. Hogy ne kelljen túl sokat olvasni,…..
Zoltan Istvan, a 2016-os amerikai elnökválasztás magyar származású, transzhumanista jelöltje egy koporsót formázó kampánybusszal szeretné átszelni Amerikát. Zoltán (hívjuk így) egyike annak a csaknem 3 millió transzhumanistának, aki úgy gondolja, hogy az embernek túl kevéske idő adatott itt a…..
A közlekedésbiztonság, baleset-megelőzés nem vicces téma. Hosszasan lehetne taglalni, hogy a különböző óriásplakátoknak, televíziós kampányoknak mekkora a haszna, illetve milyen a ráfordított költségek és elért eredmények aránya. Egyre többen ismerik fel azonban, hogy semmi…..
A fenti képen Ivana Gudelj látható, az idei Miss Dalmácia szépségverseny győztese. A sajtó még sem vele van tele, még csak nem is az első udvarhölgyével, hanem a másodikkal, akit úgy hívnak, hogy Nika Laličić. Mégis mi Nika titka? Roppant egyszerű: a díjátadó gálaműsorra…..
Sokan, sokféleképpen keresnek, de mégis egyedül vannak. Egyedül vannak annak ellenére, hogy a legutóbbi felmérések szerint a felnőtt lakosság 52%-a nem él semmilyen párkapcsolatban, és ha megkérdezed őket, akkor  a többség azt mondják, hogy már pedig ők társat akarnak. Akkor mégis mi lehet az ok az…..
Balázs Viktor TC-közeli egyén, egyben barátunk, nos az ő egyik ismerőse rendelt a múltkor alkatrészt a köztudottan amerikai Chrysler Voyager autójához. Nem, semmi baj nem volt az árral, az is jött, amit kért, csak volt egy kis bibi a zacskón levő felirattal. A Mopar még rendben…..
sz.s. 2015.03.17 10:01:10
@w a s d: Nem, mi nem nagyhatalom vagyunk az autóiparban hanem ZÁSZLÓSHAJÓ!!!!!!!!!!!!! ;-)
A 2007-ben elhunyt tenor, Luciano Pavarotti F40-esét vette meg magának. És az szóljon be neki, aki nem ugyanezt tette volna, ha történetesen van annyi dellája. Eddig Infinitikkel és Renault-kkal kellett járnia, helyettük csak megteszi. Remélhetőleg, hamarosan posztol valami videót is…..
sz.s. 2015.02.20 18:35:40
@krain: mivel az F40 egy legenda és új nincs belőle... szerintem nem lehet olyan rossz használtan sem ;-)
Néhány héttel ezelőtt nyílt meg Tapolca legújabb étterme, a Pura Vida Dine. Az étterem tulajdonosai, Attila és Erika 2006-ban döntöttek úgy, hogy eladják budapesti lakásukat, és a Balaton-felvidéken kezdenek új életet. Végül egy csendes kis falu, a Tapolca melletti Zalahaláp…..
sz.s. 2015.01.26 21:58:36
Rájöttem a nemzetet megosztó konfliktus megoldására: vasárnap csak az önkiszolgáló kasszák működjenek a boltokban! A szegény, kizsákmányolt bolti eladók otthon lehetnek a családjaikkal; de aki akar, továbbra is vásárolhat vasárnap; aki meg nem, az nem. A többit pedig megoldja a…..
sz.s. 2014.12.02 10:24:15
@Counter: mi az, hogy nem gyárt autót? Mi vagyunk Európa zászlóshajója, nem tudtad? Pótold be!
Egyedül a napenergia hasznosításában nem járunk élen, mert nálunk éjjel nem süt a nap.
sz.s. 2014.12.02 10:49:31
Egy fénykép többet mond ezer szónál. Két fénykép ugyanarról az eseményről, csak évek, évtizedek elteltével pedig még ennél is többet: ilyenkor döbbenünk rá igazán, hogy mennyire sokat változott a világ, nagyon, nagyon kevés idő alatt. Legyen szó akár a melegek…..
A minap egy Androidos szupertelefonról adtunk hírt. Alaposan fellelkesedtetek a témát illetően, jött is hozzászólás rendesen. Az egyik viszont... finoman szólva kivágta nálam a biztosítékot. Kérdőn bámultam magam elé, s csak néztem ki a fejemből. Természetesen, az egy dolog,…..
Egy Jalopnik-cikk fordítása következik, az ottani szerkesztők véleményét tükrözi, ne tessenek egyből nekem esni. Szerintem többnyire érdekes gépek, egyet-kettőt el is fogadnék, persze nem a meggyalázott Deloreant. Még annyit tennék hozzá, hogy az angol nyelvben a „vulgar” szó nem csak ízléstelent…..
Mai hírek szerint a kormány be szeretné vezetni az internet adót. Az adó alapja a forgalom, mértéke minden megkezdett gigabyte adatforgalom után 150 forintot. Ennyi a hír. Először nézzük meg, mit jelent ez a gyakorlatban! Egy alapnak mondható 2 GB-os mobil internet csomag esetében…..
Orbán büszkén nyomta orrba a versenyképes Magyarország maroknyi hívét a polgármesterei előtt: legkésőbb 2018-ra eltűnik az utolsó segélyezett ember is Magyarországról, munkára lesz indítva minden egyes ma még dologtalan kéz. (Emlékezzünk: a dologtalan kezeknél van sokkal…..
Tegnap este Budapesten, a Szabadság híd budai hídfőjénél ellenőrizték a robogósokat a rendőrök. Két motoros járőrrel találkoztam, akik éppen egy ötvenesként, tehát rendszámtábla nélkül használt Vespa ET4 125-öt nézegettek. Aki azt hiszi, hogy egy ilyen rendőri…..
sz.s. 2014.10.01 22:06:00
@Katana750: hát akkor próbáld meg Olaszországban... nekem nem jött be. Igaz nem 1 hetes használatról volt szó, hanem néhány hónap, de meg kellett oldanom rá a rendszámot (nagyon körülményes, kb. előbb mész haza mint hogy elkészülne)
sz.s. 2014.10.03 17:29:32
@Katana750: Persze, nem azt mondtam, hogy nem lehet megoldani, hanem azt, hogy elég körülményes és sokáig tart, viszont ha lenne rajta rendszám akkor meg semmi gond ne lenne, simán mehetnél vele. (zárójel zárójelében jegyzem meg, rendőr mondta...de ez titok... hogy tegyek rá valamit, mindegy mit, csak legyen rajta és úgysem fognak megállítani. Ez is egy megoldás, több ismerősöm is használta így, de ugye nem a leghivatalosabb)
Belsőség Ez került 40 millióba 2014.09.01 17:34:33
A minap egy reklámfilm-forgatáson jártam, ahol az egyik kellék egy 2009-es, első tulajos, makulátlan előéletű, nem egész 150 ezret futott, szép S-Klasse volt. Akkoriban 37-40 misiért vesztegettek egy ilyet, ma már nem egész tízért elviheti valaki. Értékvesztés extravaganza, de az,…..
Belsőség Heti merítés 2014.06.01 08:58:39
Suzi a tekergő(nek való) Az ezer köbcenti elképzelhetetlenül kevés. Kevés a közúton való haladáshoz. A 70 km/h haladás a maximálisan megfelelő ennek a motornak, fölötte már annyira pörög, hogy fájdalmas hallgatni. Természetesen nem tudni mennyi az a sok, mert műszerekből…..
sz.s. 2014.06.02 14:15:59
@Mondeoman: pedig biztos sorban állnak nála a BMW, Ferrari stb tulajdonosok és térden könyörögnek a cseréért :-)
A minap már találgattunk-találgattunk, olvasóink gyorsan le is leplezték, hogy a képen látható autó valójában egy középmotoros, csővázas rettenet, de most a franciák végleg lerántották a leplet Sébastien Loeb WTCC-versenyautójáról. Fricskának sem utolsó, hogy az olcsó,…..