Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vágási Feri_1

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap ismét tüntettek a rendvédelmisek a parlament környékén. Előkerültek a 16-án megismert ötletbörzék, performanszok, transzparensek gazdagon, és még egy magát éjszakára felajánló nénike is akadt. A belváros köztéri csobogóvá átalakítása ezúttal - nagyon helyesen…..
Vágási Feri_1 2011.05.07 20:33:21
@Androsz: Te aztán nagyon okos vagy,látszik a nyelved is elég közel van a fideszesek valagához!Te miért nem jelentkeztél rendőrnek?Feltételezem tudtál a korkedvezményről...ja hogy gyáva internethuszár vagy?És mi ez a demagóg duma az esküről?Ha jól tudom,mikor felesküdtek aláírtak egy szerződést,amit most a fityeszes haverjaid egyoldalúan felrúgtak,bár szerinted ettől még a másik oldalnak kutya kötelessége tartania magát a szerződésben foglaltakhoz!Az is jó duma,ha nem tetszik lépjen ki az,aki ledolgozott egy helyen 25 évet.Mit gondolsz ki fog ezek után rendőrnek állni havi nettó 90.000-ért?Kár pazarolni rád a betűket,úgysem érti meg az akinek narancsköd lebeg a szeme előtt...de nyugodt lehetsz,mert ezek az általad lenézett emberek ettől függetlenül megvédenek!
További vérfagyasztó képek itt. (Természetesen minden tiszteletünk a tűzoltóké!) Köszi Dani!..
Károly saját bőrén tapasztalja, milyen nehéz egyedüli szocialista kerületi polgármesternek lenni Budapesten: A fölöttébb szavahihető XIII. ker-i polgármester a múlt héten bájosan mosolyogva végighaknizta a tévék politikai műsorait azzal, hogy az anyukák érdekében (bölcsi -…..
Vágási Feri_1 2010.07.07 12:37:48
@hawkeye: Köszönöm az építő jellegű hozzászólást,de legközelebb tartsd meg nyugodtan,ha szellemileg csak ennyire futja...egyébként süt a hozzászólásaidból a gyűlölet,neked nem a díjakkal van problémád,csak az hogy nem Narancsliget lett Angyalföld.Nyílván Rogán Antal belvárosában szívesen kicsengeted a szintén ennyibe fájó parkolásidíjakat...
Vágási Feri_1 2010.07.07 12:39:21
@Sróf: Szerintem a gesztushoz nincs is köze a parkolási díjnak.
Negyedórával záróra előtt nem akarta beengedni Szilvit a Déli pályaudvar Relay újságosa, aztán a címben idézett verbális támadást intézte a meghökkent vevőjelölt ellen. Akinek ezzel el is ment a kedve attól, hogy a tervének megfelelően női magazinokat szerezzen be a másnapi,…..
Vágási Feri_1 2010.04.27 10:17:30
@CatMother: Köszönöm a jó tanácsot!Nem bagózok,nem piálok,füvezni végképp nem füvezek.Mivel te is nyílván végigolvastad a posztot gondolom láttad,hogy a posztoló vonaton szeretett volna olvasni erre írtam a megjegyzésem.Most már látom,hogy csak én vagyok annyira maradi és csóró hogy nem laptopot és mobil internetet használok ha vonaton újságot olvasni támad kedvem!Én kérek elnézést!:)
Vágási Feri_1 2010.04.27 11:23:53
@Nanemá: Ott NYUGATON akadt már arra is példa,hogy pont zárásra értünk az üzlethez,az eladó látta hogy tovább akarunk állni,mire ő ajánlotta fel mosolyogva,hogy kiszolgál minket.Ezeken a helyeken tisztában vannak azzal,hogy a boltosok a vásárlókból élnek.Más ország,más mentalitás.
Slima több fotóval is illusztrálja a blogján, hogy szerinte jó régóta le nem takarított vér borzasztja el a belvárosi metrózókat. Én nem vagyok ennyire biztos benne, hogy tényleg vérről van szó, inkább úgy néz ki, mintha valaki festékkel akarta volna megbombázni Mesterházy…..
Gábor azért pipa, mert szerinte teljesen feleslegesen kellett 6250 forintért tulajdonilap-másolatot csináltatnia ahhoz, hogy bejelentkezhessen egy hegyvidéki lakcímre. A kerületben ugyanis arra utasította a jegyző az okmányirodát, hogy ilyen esetekben adásvételi szerződést vagy ha ez…..
A levélíró a sztori végén felteszi a kérdést, hogy mi mit tettünk volna, ha a kiválasztott 2 db süteményt nem adják el nekünk, mert már kinézték maguknak a pofánkba vigyorgó eladók, de egyelőre nem tudunk okosat válaszolni, mert nem látunk a pipától. Péksüteményes pult…..
Úgy képzelem, hogy ezt szinte minden Homár-olvasó látta az Index címlapján, de ha valaki még nem, akkor hadd okozzak meglepetést: a nap legkeményebb sztorija az, hogy az égő kaposvári irodaház mentésén dolgozó önkéntes tűzoltók autóira az akció közben Mikulás-csomagot raktak…..
Eszter 8 éves kislánya hosszas gyűjtögetés után fényképezőgépet akart venni, így anyukája elkísérte a Media Marktba, ahol a vasorrú bába volt a pénztáros és jól elzavarta az apróval fizetni akaró szegény kislány. Az indok, hogy nem köteles elfogadni 50 db-nál többet…..
Szögezzük le gyorsan, hogy nem vagyunk bírók, és összesen egy darab, az érintett féltől származó levélre alapozhatunk, mégis az az érzésünk, hogy az Elmü ezúttal rutinból aláz meg és próbál jól megszívatni egy házapárt, miközben az eset körülményei minimum nem…..
Vágási Feri_1 2009.12.08 19:56:26
@Tibike15: Remélem naponta megbuherálják majd a mérőórádat és előbb-utóbb éhen halsz a zéró tolerancia nevében!!!
Egészen friss élménye van Tamásnak: a Deák téren találkozhatott a magas beosztásokban fehérgalléros tolvajokat, alacsony pozíciókban pedig agresszív bűnözőket alkalmazó BKV ellenőreivel. A boldog végkifejletet némileg akadályozta, hogy az ellenőr olvasónkat el akarta…..
Vágási Feri_1 2009.11.27 11:57:38
@Trojai: A minőség nem azért romlik mert sokan bliccelnek,hanem azért mert a tisztességes kisebbség által befizetett sarcot elverik 100.000.000-s végkielégítésekre,havi többmilliós fizetésekre.És ez csak egy személyügyis senki végkielégítése,nem pedig a vezérigazgatóé.ezért tart itt a BKV és ezért tart itt az ország!!!
Vágási Feri_1 2009.11.27 12:00:58
Vágási Feri_1 2009.11.27 13:56:33
@Trojai: Tény,hogy a postoló köcsög,mert nem mutatta be a bérletét.Én sem értem,ha van neki,akkor mi a rákért képtelen felvillantani,hogy 'nesze vazze itt van'.És nem is őt védem.De azért én spec nem szoktam köcsögözni és kigáncsolni másokat,ha neadjisten előttem ülnek le arra a helyre,amit én már kinéztem.Mert ez kb. annyira nüansz dolog,minthogy a gyerek nem mutatta be a bérletét.Egyébként kíváncsi lennék,hogy ugyanígy az ellenőr mellett kardoskodna mindenki,ha mondjuk az ő kisfiát próbálta volni kigáncsolni.Kétlem...
A Homár saját tapasztalatból tudja, hogy az Elektromos Műveké a taplóságban amúgy közismerten világszínvonalú magyar mezőny legértelmetlenebb, legkommunistább, legportásszemléletűbb ügyintézési rendszere. Egy téli napon a csajommal és Homár Miriammal (1) meg Homár Borisszal…..
Kínai boltban vásárolt trikómról mosás után levált az egyik rávasalt embléma. Egy náci embléma van alatta eredetileg. A másik jelet megkaparva, alatta is ugyan az van. Érdekes még az évszám is: 1956. Most a kínaiak hova tartoznak??? Drága  Névtelen , nem mondja, hogy…..
Vágási Feri_1 2009.11.16 09:34:48
László a művészet szemfüles barátja a Főzelékfaló falán szúrta ki a fenti kép egy felnagyított másolatát. Feltételezte, hogy talán nem  korrekt eljárás előzte meg a dekorálást, így felvette a kapcsolatot a kanadai művésszel. Aki persze meglepődött, mert még sosem…..
Duarte Freitas Carvalho do Rego Ramalho igazi magyar reformer. A "Törvényesség, rend, béke, sportszerűség" jelszavával ugyanis úgy akarja európai értelemben vett folyóvá tenni a Dunát, hogy a reform alanyait, a motorcsónakosokat már levele subjectjében leköcsögözi. (Aki…..
Bizonyára már minden adózó állampolgárban felmerült a kérdés, az APEH vajon miért évekkel később értesít azóta x. hatványra kamatozott tartozásokról, és akkoris miért szinte beazonosíthatatlanul: Trúlájf sztori az APEH-től, avagy az alábbi mókaság játszódott le az…..