Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ganesh

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba LIKE! Courtney Stodden 2012.04.17 10:53:00
Ki ő?? Hát lényegében egy kis 17 éves whitetrash senki, akit tavaly(!!) elvett egy C osztályú színész. Azóta viszont igazi kaliforniai királykisasszonynak gondolja magát, sőt általános celebnek és popsztárnak. A neten egész sok minden található rólapl. a lent látható…..
Ganesh 2012.04.17 17:35:28
A hirado.hu értesülései szerint nem az általunk is említett Szabó Győző lehet a Tűzvonalban új Bordás őrnagya, hanem Nagy Ervin. Az oldal információit egyelőre senki nem erősítette meg. Annyi biztos, hogy a Tűzvonalban producere Szabó Győzőt szeretné Bordás szerepére, a…..
OurFashion Rejtélyes por 2010.03.29 23:09:00
Felmerül a kérdés, hogy vajon miben gázolhatott Lindsay kisasszony bokáig, mielőtt utcára lépett. Amúgy sem néz ki valami rózsásan, de ez a beazonosításra váró fehér por megkoronázza az összhatást. Ha ilyen szépen csúszik le a lejtőn, akkor én a helyében nem nagyon tenném…..
Játszani, ha esik, ha fúj! Az egy dolog, hogy garantált hogy pisilni sem állnak fel, de hogy a jó életbe nem bassza meg őket az áram? ..
Ganesh 2010.01.07 13:51:17
@Dr. Körömlakk ®: Az a tök jó bennük, hogy semmin nem cseszik fel az agyukat. Én egyszer nem láttam idegeskedő vagy agresszív ázsiait. Mármint ott, itt már igen, de ők már "magyarosodtak" vsznű.
Nagyon csodálkozátok ha kiraknánk azokat az adatlapokat amiket beküldenek nekünk. Gondolnátok, hogy van ami még nekünk is durva? Ez most itt egy sokkal barátibb válogatás. Figyelek a higéniára Bereczki Laci 1. Van csajBereczki Laci 2. Nincs…..
Pénteki ez a gyönyörű hasraesés, igaz, jobb lett volna a 'kis vidámság' rovatba erre a ködös, nyomott hétvégére, de annyira jó újra és újra visszanézni, ahogy Dombóvári Vanda fontoskodva kilép az ajtón, aztán két másodperc múlva tanyázik egy akkorát a lila…..
Jó, mi se. A zeneiparban a példányszám növelésének két biztos módja van: vagy fikázzák egymást a zenészek -ez főleg a hip-hop-ra jellemző, nálunk is voltak erre próbálkozások- vagy hírbehoznak két embert (általában különböző neműeket). Jellemző kis hazánkra, hogy…..
Subba Subba szív iWiW: Tüzes pasi 2009.10.30 12:00:00
Vááááááááálogatáááááááááááááááááááááááás! - Tüzes Pasi- Jobbra dől- Jesus- Ott lóg az orrod előtt, de nem veszed észre, kommentelsz- Te is- Heti fotosop művész- Heti fotosop művész II.- Heti fotosop művész III.- Heti kép rekord 702 darabbal!-…..
Subba Subba szív iWiW: Nemoda Buda 2009.10.22 09:45:00
Előre hoztuk a pénteki válogatást az ünnepre való tekintettel. Videó, idézetek, jó szórakozást! "Most mi van Szerelmem,mi lesz a szexuális közösüléssel,hogy mindkettönk orgazmussa egy hul- lámhosszon legyen,hozzuk össze?Hol van az intim shopp,ahol megtalálnálak cim…..