Regisztráció Blogot indítok
Adatok
perikles2K

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki akár egy kicsit is megtanult gitározni, az szinte biztos, hogy játszotta a Smells Like Teen Spiritet párszor. Meg is volt az ok, hiszen nem nehéz, akusztikuson is jól szól, ráadásul nagyszerűen lehet vele a haverok előtt vagizni, mert még a legbunkóbbak is ismerik. A dal mellesleg a…..
Csak a legnaivabbak gondolhatják, hogy a MOL orosz tulajdonrészén keresztül Moszkvának ne lett volna célja a magyarországi politikai események befolyásolása. (Fotó: Martin Lahousse/eu2011.hu) Tegnap Fellegi Tamás fejlesztési miniszter és magyar–orosz gazdasági kapcsolatokért…..
Biztosan emlékeztek a Budapest lehet a legmenőbb város a térségben című posztra, amiben a SzeBu városfejlesztési koncepcióját karoltuk fel, és továbbítottuk nektek a saját olvasatunkban. Azóta megtörtént az, amit blogokkal kapcsolatban ritkán tapasztalhatunk, és amivel az Egy nap…..
perikles2K 2011.05.05 16:52:14
@tabaniember: hello, nem akarom máséval verni a csalánt, értem, hogy a városrész nem az ami volt, de az ötlet sztem jó. Vigalmi negyed volt-e, vagy volt nem vigalmi negyed, azt ugye nem tudjuk, de ez volt a legközelebb a belvároshoz. De talán van némi alapja ennek a nosztalgiának erről a helyről született a legtöbb dal, legenda stb. Te írod, hogy itt volt a vöröslámpás negyed, akkor talán mégis vigalmi negyed volt. Szerintem jó az ötlet, de akármilyen az ötlet Te akkor is a statusz quo-t fogod védeni. Védeni kell a zöldet? Igen, de a város egyébként attól büdös, hogy sok benne az autó (mivel jársz?). Ahogy nő a benzinár, úgy javul budapest levegője. Szivem szerint fölépíteném újra az egész tabánt, talán lenne egy olyan hangulatos negyed mint Rómában a Trastevere, vagy Barcelonában a Barri Gotic. Ezek a városrészek nem a részegen randalírozó bandákról szólnak, hanem beszélgető, barátokkal, családtagokkal összefutó helybeliekről + fizető turistákról (nem a legénybúcsú turizmust értem ezalatt). A turistákat egyébként nem zöld parkok érdeklik, hanem helyi történetek, legendák, helyek, amiknek hangulata van. A Tabán pont alkalmas lett volna erre.
Kósza törvényjavaslatok röpködnek az Egyesült Államok keleti partján: New Jersey-ben épp visszavonták a kerékpárok kötelező regisztrációját előíró javaslatot, amikor New Yorkban újabb változatban bukkant fel az ötlet. Egy queens-i tanácstag, Eric Ulrich komolyan – bár…..
Ezt a törvénytervezetet úgy írták, mintha az ország többsége kutyájukkal és tévéjükkel a lakásukba zárkózva élné az életét.  Az Fidesz médiatörvény-tervezete jobb esetben fanyalgást, rosszabb esetben felháborodást váltott ki az összes, magára valamelyest adó…..
  Megvan a keret, gyorsan átfutom egy kávé mellett, és már hallom is a hiénák idegesítő vihogását: Lippi megint olyan játékosokat visz a vébére, akik járókerettel fognak felvánszorogni a pályára, Lippi szerelmes a 2006-os csapatba, na az olaszok majd védekeznek és mákjuk…..
Végre valami megmozdult, illetve annál több is történt: Mit ígérnek? néven pont egytucatnyi közgazdász szövetkezett arra, hogy a választási hajrában rendet tegyen, és bölcs homlokú honatyáink felelőtlen hazugságait programjait a lehető legobjektívebb módon értékeljék,…..