Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mérnökúr

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahhoz képest mennyit javított az előző heti adás a Rising Staron, a most vasárnapi után megint csak az érdekelt leginkább, hogy mikor jutunk végre el a lényegi részhez. Az először még izgalmas párbajok itt a műsor végére kifejezetten irritálóak lettek, egyszerűen annyira…..
Mérnökúr 2014.12.08 14:47:19
@hellosly:
Bennem is Sramekkel valami asszociáció alakult ki Karel Gottal.:)
Belsőség Örömteli, öreg budi 2014.07.27 06:49:19
Lassan csiszolódik-csiszolódik, nem kerget a tatár, ráérünk Ez a poszt nem akar rábeszélni az öregautózásra. Ne tedd, ne csináld, sokkal okosabban is eltöltheted az idődet, sokkal hasznosabban, tényleg. Ha eddig nem kezdted el, most már ne vágj bele, mert az autózásnak sajnos…..
Mérnökúr 2014.07.27 10:32:12
@T54-44: E30 sokkal spártaibb, mint az e36. Komfortot ne keress benne, ha "jobbhoz" vagy szokva. Élmény keresésre legjobb ár/érték arányú autó. Aki zsigulihoz van szokva, annak komfortos, amúgy nem. Zajos, nyers, de precíz, erősen mechanikus, igazi GÉP. Nyers fizika mentén vezethető - ha jó az autó.:))))
Én is csak fülig érő szájjal szálltam ki belőle mindig és minden hibája megbocsátható volt. Miért is hagytam veszni? pótolni kell, míg nem késő!!! :)))
Jah, és sose felejtem el, hogy az Is, a 2,2-es accord kupénkat 0-100-ig bő két autóval verte gyorsulásban...
Azt se felejtem el, mikor mentem vele első utamon, egy jó barátom látott, meg is jegyezte, hogy ezt aztán levezted, ahogy vezetted, olyan fejed volt
Budapest csodás város. Szó szerint, mert itt olyan csodák történnek, mint kevés más helyen. A gázvezetékek pont olyankor szorulnak cserére, mikor az összes városlakó visszaér a nyaralásból, elkezd megint munkába járni, meg gyerekeket iskolába szállítani. A gázvezeték tehet…..
Már én is rendszeresen olvasom Csikós reggeli hírlevelét. Mivel, ha jól értem, Kati alól lassan kirohad az autó, Zsolt megint vadászgat a hirdetési oldalakon és barátian megosztja velem a zsákmányt. Rutinos ember lévén, mindig kerül valami érdekes az asztalra, a reggeli kávém…..
Május 1-től a négy karikával ellátott kocsik minden olyasmit legálisan megtehetnek, amiről még a kukásautók is csak álmodnak. (Figyelem! Illusztrációnkban termékmegjelenítés található! - Igen, fizetett cikk. Na és?)Kit ne bosszantottak volna már az egyirányú utcában…..