Adatok
cugi
0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
[Az írás a Reakció októberi papírkiadásában jelent meg.]
írta: Vrábel Krisztina
Aki azzal nyugtatja magát, hogy mivel vendéglátóiparunk (brrr) tönkrevágta a magyar konyhát, majd jó olasz ételeket eszik a számos hazai talján kifőzde egyikében, alaposan téved. A valóban…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Amúgy: láttál már olaszokat, akik magyarosan főznek? Miért kell nekünk a szomszédba menni mindenért, ami jó vagy annak vélt? Én speciel büszke vagyok arra, hogy van magyar gasztrokultóra - és ne próbálja senki bemagyarázni, hogy a halászlé vagy a rakott káposzta, urambocsá' a magyarrá "nemesült" beigli vagy húsvéti kalács "alsóbbrendű" a sok tengeri herkentyűnél és tésztánál! (Amúgy a cikk eredeti felvetésével -ld. alapanyagok -maximálisan egyetértek).