Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ErosBors

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mosolyka Felállok! 2011.03.08 23:01:00
Megvakarom a fejemet, majd a tenyerembe teszem az arcom. Összehúzom a pokrócot a mellkasomon. Mielőtt behúznám a függönyt, percekig csak nézek ki az ablakon. Már hideg van, sötétedik. Bent szerencsére kellemes a hőmérséklet. Csak ülök és lélegzem. Hallgatom a csendet. Majd azon…..
Mosolyka Új erővel... 2010.10.03 21:18:00
 „Ritkán hatódok meg munkám során, de ön kedden meghatott. Rosszul volt és elfogadta, inkább azt mondta, már jobb és mosolygott. Igen, erre kevesen képesek.„      Néhány napja kaptam ezt az üzenetet, egy kedves orvostól. Most egy kicsit nehéz…..
 A kép 20 éve készült, mikor is elkezdték lebontani a berlini falat. Ennek emlékére lesz egy kis rendezvény, hétfőn (november 9-én) Székesfehérváron a Fő utcán...Szervezője Herczog Edit Európa Parlamenti Képviselő. (Amúgy MSZP listáról jutott be.)Egy kis sajtófigyelés -…..
A kormány, hogy kedvezzen a panelekben lakóknak, csökkentette a távhő áfáját. Vagyis kevesebbet kell befizetni az államnak a távhő után...A székesfehérvári fidesz frakció tagjai (a levéltáros, aki matematikából kicsit gyenge ezek szerint, és a szárazréti kiskirály, aki mint a…..