Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hazárdember

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Debreczeni Zita manapság már nem olyan pletykagép, mint néhány éve. Mostanában azt hiteti el magáról, hogy a celeb fruskából üzletasszonyka lett. Emlékeztek még arra amikor reklámért cserébe műmellet akart, aztán meggondolta magát. Ez ma már bulvártörténelem. Ami viszont…..
A végén még kiderül, hogy a bőröndnyi kokót pornósztárok csöcseiről szippantó Charlie Sheen azzal járt a legjobban, hogy a Két pasi meg egy kicsi című sorozatot gyártó Warner és az azt vetítő CBS kirúgta a produkcióból. A New York Post szerint Sheennek a vígjátéksorozat…..
Lisa Edelstein, a House-ban Cuddy-t alakító színésznő alaposan megfontolta a sorozatot gyártó Universal új ajánlatát, aminek nagyjából az volt a lényege, hogy az eddigi 175 000 dollár per epizódos fizetését csökkentik, ráadásul kevesebb időt is fog a képernyőn tölteni (ha…..
Az Éden hotel azon kevés magyar valóságshow egyike, amiben nem a néző véleménye határozza meg, hogy ki esik ki, nem neki kell alakítania az eseményeket, arra ott vannak a játékosok és ahogy minden más hasonló produkció esetében a műsort irányító kreatív gárda. Ez a formátum…..
A Stop.hu információi szerint a Való világ májusban várható fináléja után egyvalaki a végeredménytől függetlenül is maradhat a villában, mégpedig Alekosz, akinek a csatorna egy bentlakásos valóságshow-ban keresne barátnőt/dugópartnert/feleséget. Az állítólag a…..
Igazi kommunikációs fenomén Pajor-Gyulai László, a megújult Csányi-válogatott kommunikációs igazgatója. Ez a rokonszenves fickó a szurkolókat hibáztatta, amiért a rendezők sorozatos hibái miatt több ezren fél órával meccskezdés után jutottak be a stadionba. A nyegle és…..
hazárdember 2010.09.08 12:50:07
@donfuligjimmy:
Nem lesz bukás,a prioritásban most az elsők a deviza hitelesek.
Vmit kezdeni kell velük, hibáztak, de honfitársaink, vmi ki kell találni.
Hiába mondtam a rokonságnak annak idején, hogy felejtsék el a svájci frankot, na mind1, bajban vannak, segíteni kell rajtuk, nem mehet el egy élet munkája, lakás stb.
S közben folyamatosan kitartani, az IMF
már annyi kárt okozott ennek az országnak, hogy valóban, végleg takarodjanak!
hazárdember 2010.09.08 12:54:17
@pástétom:
Fidesznyik a nagyanyád, ismerettség , támogatás nélkül csinálj egy mostmár 30 fős céget, soha senkinek nem hódoltam be és minden hónapban van fizetés nálam.
Én buta ??
Te vakarék, gyökér, vörös korcs.
hazárdember 2010.09.08 13:00:28
@igenyes:
Ugye nem gondolod, hogy 100, azaz száz nap alatt lehet vmit csinálni???
8 év alatt lehetett volna.
Majd 8 év után legyetek ugyanolyan igényesen elszámoltatók,rákérdezők, mint, ahogy a vörösökkel nem voltatok:))
És 8 év után kiderül, hogy kinek volt igaza:)
"Te ostoba, buta fidesznyik."
Soha nem voltam párttag, de százszor a fidesz vagy a jobbik, mint a vörösök,
Ennyi , megyek dolgozni.
Már tudjuk, hogy milyen szlogen fogja díszíteni a csapatbuszt, mely lesz az a mondat, melyből játékosaink nap, mint erőt meríthetnek. Fontos ez, mert egyrészt pszichikai fronton, másrészt reprezentációs szintéren is dúl a harc, nem csak a pályán. A FIFA.com pályázatán a…..
Hosszú idő után, de a tőle megszokott lendületes fegyelmezettséggel tesz újra próbára David, ezúttal a Rádió Q-val indított közös vb-történeti sorozatunk keretén belül. Aki ebből nem jött rá, hogy elsősorban világbajnoki triviákat gyűjtöttünk össze a soros David Beckham…..
hazárdember 2010.02.22 11:52:47
A The Big Bang Theory (nálunk: Agymenők) végén a készítő Chuck Lorre néha betesz egy ún. vanity card nevű feliratot, amire mindenféle érdekes dolgokat közöl a nézőkkel. A hétfői rész végén ez a szöveg várta az érdeklődőket (klikkre nagyobb): A szövegben azt taglalja…..
A tegnap esti baki után viszonylag hamar jött a meaculpázás, de szerintem ez csak enyhe kanosszajárásnak megy el, az igazi ruhamegszaggatás elmaradt. Biztos úgy van vele a csatorna, hogy a villámgyorsan eltávolított (aztán azóta visszatett) videó miatt nem is olyan nagy a baj, bár…..