Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sukkker

384 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szar versek sukkker: törpevíziló 2024.04.26 12:55:42
a törpevíziló nem is olyan kicsi akkor pedig végképp nem ha már tini   felnőtten meg akár 200 kiló is lehet de sajnos akkor is csak növényeket ehet   és ha kevés lenne neki a fű meg a levél ha duzzogza is de gyümölcsön is elél  ..
Szavak, szavak, szavak! Adjatok nekem Xanaxt! Delmagyár, a szavak krémje,  Suki Zoli, a költészet réme. Ezzel együtt jókedvre derítő A szerkesztői szókeringő...
közvélemény kutat ások kéne már egy grafikon amivel a tévében a faszságomat eladom    ..
nem halt meg korábban? vessen hát magára igen igen borsos lett a  temetkezés ára   drágábban hamvaszt a hamvasztó mostantól és a hamu szórása  is eléggé borzasztó    szegeden például  a temetés szervezése hatezer éppen nyugodjon hát mindenki békében..
szar versek sukkker: drogbáró 2022.06.24 11:09:53
nem látott a drogbáró eljött ezért pestre de azt nem is gondolta hogy ez lesz majd a veszte   a szemműtét viszont kevéssé volt sikeresnek mondható mert nem látta hogy mindjárt lecsap rá a kommandó    ..
  tizenkét éves lettem én egy ekkkora cigánygyerek már régen vőlegény   ráadásul az apostolok is tizenketten voltak de a hírek mégse linda evangélistáról szóltak   szóval most hogy így összemostunk mindent kapcsoljátok ki  mind a tindert   mondok erre egy jó okot olvassatok…..
szar versek sukkker: majomhimlő 2022.06.01 08:39:49
ideéert a majomhimlő ha elkapod el nem ereszt de ne aggódj mert a tuttit  már rég tudja falus ferenc   lantos gabriella pedig idegbe jöhet végre megint   de nagyon vigyázni kell ó mert akkor a feje olyen lesz mint egy majomhimlő gumó              ..
hetesen megy a konvektor oly hideg az este mint csuti mellettt tegnap előtt kulcsár edina teste      ..
szar versek Újragondoló: pörc 2021.12.21 09:50:28
Az ember éhesen körcög, mert vett egy szar pörcöt... Éhe nincsen tova ebből sem lett híres lakoma..
szar versek sukkker: akcióhét 2021.11.22 09:58:29
itt van hát az akcióhét kapja meg ki a pfizerét akinek meg azt mondják adasson be modernát vagy éppen a zenecát   esetleg a janssent kérje de sinopharmmal se lesz vége nem úgy mint ennek a versnek amiben nincs őzsuta   aki viszont totál hülye üsse csak meg a guta   ..
szar versek sukkker: no bel 2021.10.06 13:34:07
c vitamin sorstalanság a szívemben nagy a bú mert a mai nobel-díj nem mrns alapú..
szar versek sukkker: facebook 2021.10.05 12:22:41
elromlott a facebook a héten beszéltek erről a buszon meg a héven   de nem ez volt a legnagyobb bajom nékem hanem hogy   hat órán át dobrev klárát néztem ..
szar versek sukkker: maszkviselés 2021.05.23 10:21:06
ha kérdezné valaki hogy az utcán kell-e maszk válaszold azt nyugyodtan hogy á dehogy kell a faszt    de ha tömegközlekednél  ne légy lécci tök homány mert máshogy szól a járművekre vonatkozó jogszabály   villamoson trolin buszon meghát metrón és vonaton  az arcodon legyen maszk mielőtt…..
szar versek sukkker: kitalálós 2021.03.21 18:30:37
volt egy űrlény  aki csak  kedden evett embert csütörtökön inkább zöldségeket kedvelt nem szerette amúgy például a hódot  a cím a versbe imhol belekódolt        ..
szar versek sukkker: kacérgiliszta 2021.01.09 12:07:49
van egy olyan giliszta ami más mint a többi ne de persze őt se tudod sehogyan sem  lábon lőni   kúszik mászik úgy megy haza a kacérgiliszta  elég laza..
elmúl lassan 2020 örömében mindenki púz de reméljük nem jár  hasmenés vele mert az a krornavírus egyik bár kevésbé gyakori jele    ..
szar versek sukkker: vakcina 2020.12.27 18:17:05
nem én vagyok teréz anya se mahatma gandhi viszont engem egyszerűbb  oltással beadni    jó ember volt e kettő nincs is kétség felőle te meg olyan gyökér maradsz pont mint annak előtte   pedig sgítenék rajtad is  csak azért hogy lássam ki az aki szerint egy űrlény volt a …..
  én vagyok a nyugdíjas és már régen volt egy álmon legyen végre nekem is legalább egy idősávom   meg is lett az idősáv 11-ig enyém a bolt  olyan nagyon boldog vagyok ilyen eddig még sose volt   fogom is a banyatankot indulok a lidlibe ahol kéken lobog a zázszó csak küldje már a…..
világot látni volna jó gondolta két kenguru mert szűk lett nekik a  miskolci ketrec pedig az állatkert nekik mindent megvesz   fűféleket leveleket s lágyszárú növényeket is adtak nekik bőven de mit sem ér mindez ha nem tudják milyen mondjuk leuven   úgyhogy elindultak mindent  feltéve…..
szar versek sukkker: ki köt 2020.09.01 18:27:28
gidró nem egy kner erzsébet nem izgatja a könyvkötészet de ha tudná, hogy ki  gottermayer nándor nem idegeskedne  csak könyvet csomagolna mától   meg persze a sok füzetet mert az is fontos tény hogy a borítókon szerepel legalább egy  űrlény   de mint mondtam gidró se erzsi se…..
egy szép maszk igen stílusos  jó tőle a kedvem és nem véletlen nem vírusos még se superman, se betmen ..
operatív törzs magad vagy a hős és bár az ezredes nős lehet cecília pedig bizonyára férjezett tempód a hónapok alatt semmit sem fékezett   ezért lesz most nagyon fura a délelőtt 11 már most hiányzol mint feledékeny papnak az elfelejtett hiszekegy   de nincs még veszve semmi mert…..
levél helyett  itt ez a vers ó bruce  mindenkit leversz   menő vagy mint a csáth-napló de picit gyengébb mint rambó   akinek viszont szép a hajpántja a hell napjai pedig meg vannak számlálva  ..
a színezőben az a fasza hogy lehetsz éppen elég laza   de ne kövess el nagy hibát sárgára fesd a csodás tia tanakát   tupac viszont legyen feka ahogy betmenen a ruha   mert ha ezekre nem ügyelsz hiába vagy hős holnap rólad beszél majd az  operatív törzs            ..
a recehártya vagy retina a gerincesek szemének fényérzékeny rétege azaz nem egy delfin   tökre izzadt végbele   és ez elég nagy szerencse mert ha így volna a delfin fingás közben furcsa dolgokra gondolna..